thanks for visiting~

Tuesday, June 7, 2011





lama nya aku x update blog :))
rindu la :))
mcm2 cerita yg aku nk cita tp aku malas nk taipp kat sini :))
cerita sedih ada ;') , cerita best ada :))
tajuk post aku sebelum ni FALILOVEkan 
hurm , aku dgn org
yg aku terFallinLove ni , aku dah lost contact dah ;( hm , biaq ja lah , llaki bukn sorg kan ;) aku redha ja la . and now , aku x boleh lupa dia pulak dah . ish :/ aku dh mlas nk kwn dgn llaki skrg nih , semua sama :'( buad aku kecewa . OhMannnnn :'( hm =,= 
School Holiday =,=
x best lngsung kod cuti nih . boring gila nk mati ! : |
huhk , cousin aku balik , so jln2 keluarga ja la an . berkurg lah jln dgn kengkawan . :)
cuti last week outing , pacific , p maen boling ja haa .
pastu , yg week nih , p perlis , pdg besar ... tu ja kod cuti ni yg aku buad . sumpah bosan !
huhk , rutin aku hari2 dah la sama ja , bngun tidoq pukul 11 , makan , p rumah tok aku , pastu tngok tv , online .
tu ja la , rutin aku hari2 , borink koddd =,=
face sekarang pun boleh tahan boring nya haa :||


Thursday, May 19, 2011

♥ + :/

FALL IN LOVE
hihi :D
funny la :D
apa dah jadi dgn aku ? haha
biar betul ni Dhiya ?? :D
haa , betul lah , tp mana bole bgtaw :p
i don't know why , rasa mcm dia lah boy yg aku cari slama ni :D
haha , mnx2 kali ni jadi :*
tp , kalau x jadi , aku redha ja la .
kumbang bukan seekor :D
haha . x pa lah , nk gtaw yg tu ja :D
 
♥ 
EXAM :/ 
nerghh , ni yg x suka ni .
kelmarin exam kimia , ouhmygodddd :(
susah gila babi .
paper 1 bole la gagah sikit , then lepas rehat ,
paper 2 , mmg gila ah ! aku berani jamin aku FAILED ah .
mmg susah kod ! :(
hm , time jwab paper 2 , masa yg diberi 2jsetengah . lama tu
aku tidoq kod dlm 1jsetengah . urgh :/ mmg susah kod , rasa mcm nk pndah klas ja
tu baru kimia , belum physics yg susah berkali kali ganda tu . LK lagi .
hurm , apa nk jadi , jadi lah , buad2 dah kann :(
 

Saturday, May 14, 2011

school :)

yeah , hari ni dkt skolah , still exam lah en .
first2 tadi subj SJ dulu . x reti buad kod . dpt2 kertas , jawab kod dlm 20 soaln
pastu aku tidoq tidoq , 5 minit g baru aku buad pulak smpai soalan 40 . haha . gilo kod .
buku x baca jd laguni ah . err . lpas habih subj SJ .
cikgu physics naik kelas ajak p buad experiment plak dah . eiii >.<
kacau betoi la . p lah buad experiment apa x taw . lpastu rehat .. :)
lepas rehat exam Math , yeahh , ni aku suka walaupun aku x reti buad sgt :D
haha . cem bodo . math habis pukul 1 haaa . err , nasib dan buad . apa2 pun , math mmg aku target yg terbaik sbb aku minat dgn subj nih pastu ckgu yg ajar subj nih cantik n sporting . i <3 you teacher Khyairani Munira :)
hehe . okayh lah , malam ni kalau rasa rajin aku update len nahhh :)

14052011

yeahh . harini . bngun tido sekitar pukul 11.30 . hehk . gilo :P
pastu bngun , mandi , pastu online . haha . tu ja la kerja aku .
onl agak lama lah . pastu pukul 3 p ambik nabila mai umah aku ..
duk rumah onl sat smpai pukul 5
. ish , esok exam , sejarah ngn math kod . mmg gila ah sejarahmath bole gagah . cena nk study ni wey ! nk onl lagi , nk tngok af lagi . adess . online tu penting , haha . okayh
nk out dah . baibai . mlm ni smbung lain okay ;)

Thursday, May 12, 2011

Naip Boo ♥


 
heeee . handsome ? bekenan x ? dia single :P ( haha )

Wednesday, May 11, 2011

e x a m w e e k ( u n l i k e ) =.=

yeahh . lama x update blog . rindu pulak rasa :)
hehe . tired laa . skrg mnggu exam . x suka >.<
tadi exam bmI bmII . susah baq hanggg !
bmI karangan , ish . no idea . aku buat tajuk bantuan apa yg boleh diberikan ketikan bencana alam .
merapu mcm2 . err >.< pastu bmII , haaa .. x besa lg kan tngok paper spm . kali ni kan lebih kurg spm .
bnyak gila soalan , dgn rumusannya , bina ayat lah . ish . serabut gila time tngok paper tu .
aku buad jugak lah semua tp merapu : | errr . x mau exam dah :(
esok ni , Bi1 Bi2 . nah ambik ! lagi blurrr . teacherr , campoq bahasa bole kod no :P ( haha )
eiii . rasa cm x mau p skola ja . bangang . >.<
ishh , hujan pulak >.< aku nk p jubli nih -,-
err , tapa lah nk out dulu . okayh , bai !

Friday, May 6, 2011

daily with Friends :)

sakit kaki oi !
lenguh kod . p CP pkoy 12 , balik pkoy 6 ha . gilo gilo
smpai2 cp , p la jumpa hanz ngn wanie . jln ngn depa lah . aku naik p beli buku . habih rm30 .
pastu dlm 2.30 p kt PH jumpa dyla apa sat . dia mai ngn bf dia , segan ah nk duk ngn depa sbb depa duk tmpat kicik . aku duk ngn nabila , hanz wanie . dan lagi duk WC dekat PH . haha . wanie bw lappy .
pastu lpas mkan naik ats pulak . p karaoke dgn dyla n the gang . duk 1 bilik . padat aih . haha . btw , BEST HANGOUT NGN HAMPA ;)
exam dah nak dekat . enjoy ja bnyak . apa nak jadi nih . keluaq dgn gang2 ada couple . rasa best pulak en . haha . aku nk couple tapi aku rasa , hmmm.... ntah la . SINGLE IS BETTER kod noh . biaq ja lah . hee :)
hahah . gilo . tadi , tngok2 buku yg aku beli . haram 1 apa pun aku x reti nk buad . p beli hat standard spm . gila kod . haha . addmath , physic , kimia . ngarut ja . taruh taon dpan ah . huhk , nk tngok Maharaja Lawak ni . ok , bye ;)

Thursday, May 5, 2011

05052011

:) :)
mcm besa lah p skolah hari ni .
kat sekolah :)
first tadi masa BM tapi cikgu Ku gnti physics . okAy lah
lpas physics , PI . ( ih nk cita ka dak xtaw . :D nk tegelak gila kod ) HAHAHA !
ustaz mahmud ckup pntang kalau org sembang time dia duk ngajaq . tadi ha aku ckap apa x taw ngn nabila .. sikit ja pun . pastu ustaz kata " nih duadua org ni mai sat Nurdhiya dgn spa x taw sorg lagi nama (nabila) "
ustaz x serious pun , tu yg buat aku lagilagi nk tegelak :D
pastu ustaz suh p depan , duk kiri kanan dia smpai stengah jam jadi org kanan dia . nabila jadi org kiri dia . lenguh kod dgn duk cover nk tegelak sorg2 kat depan tu . dah la ramai mai skolah harini . MALU :">
hahah . x sembang dah pasni masa ustaz . haha ! lawak lawak
yeahh , time rehat p kantin , mkan nasik nabila belikan . pastu p makmal ICT sat , nabila ajaq adyb buad copy message . lpastu masuk klas lah masa BI haa . salin essay punya la bnyak .
pastu last skali masa ADDMATH , faham la sikit . kalau nk suh buat sndiri jem kod :P :D
balik awai sikit harini . 12.30 kluaq dah . cikgu2 pakat msyuarat haa . Alhamdulillah :)
-tamat aktiviti di sekolah hari ini - :)

-di rumah-
tngok tv , Safa Marwah , Sejuta Cinta Marshanda , Marimar ... :D  direct terus semua ni . time ni x da org leh kacao aku . busy nih. haha .
pastu dlm pkoy 4 lebih centu aa , Haney my rumah aku ngn Wawa . mai sat ja sbb depa nk p umah Jadd .
depa mai pun , x taw nk sembang apa . dlm Fb bukan men qabung g sembang mcm2 . mai kat luaq snyap jaa . hehe . nnti hampa mai len noh umah cek ni :D
 lpas depa balik aku onl sat , tngok tv , lpastu tv lagi :D Cinta Melody ♫ 
best kod cita ni  haha . layan indon gila aku ni. hehe . skrg dah mlm aku duk online ja la . boring gila kod >.< sat men fb , sat men game MOST WANTED . errr .
tapa la , cek nk off blogger . baibaibai  



Wednesday, May 4, 2011

04052011

gatai tgn nk update blog harini . haha
nk cita apa heh ?
mcm besa la . hari2 p skolah . balik skolah , tngok tv , online . HAHA .
kt skolah tadi , aku nabila n gang2 blakang duk buat gila boleh . hahaha . duk cakap bahasa M :D
contoh : samayama amadama bomolama .
pastu duk kutuk cikgu . kojaq dak ? :D ramai yg fhm bahasa ni . haha
x bqapa blajaq sgt lani . dah la mnggu depan Exam . aku boleh duk syok g . haram x baca buku pun .
buat rilex mcm ujian bulanan nuh . ish , kalau dpt terok , mati aku . tp standard la noh lau ada failed . perkara biasa lah kalau failed2 ni . tmbah2 addmath , kalau failed org x kata apa eh . haha . chaishh . ada niat gak tu mnx bg failed . apa lah aku ni :D
dah la , nk off blog . boring . x taw nk ckap apa . lama2 kat sini stg aku merapu :D . haha bai

p/s : mnx2 la bg aku boleh jwb exam ni

Saturday, April 30, 2011

harini 01052011

arghhh , aku video call dgn ZALIKHA AZIZAN smpai pukoi 3 pg . errr , jangan jealous :D hahaha *devil laugh


so , pg ni bngun pukul 10.30 . x lambat sgt kan kan . mak aku lani suruh bngun . hehk , aku duk umah sorg2 nih , meh join . boring terok kod . lama en aku x update blog . haha . aku x dak idea la , x pndai  bercerita sgt . haha , okay lah . nk layan feshbuk . baibai :D

Monday, April 25, 2011

25042011

mcm besa hari2 p skolah la en . mak aku mana bagi kalau x p tnpa sbb :D
first tadi masa kimia , rindu suasana dgn cikgu amin . nmpak la jugak mcm kwn2 aku x happy sgt time kimia .
hm , lpas kimia , sj . dah gtaw dah en kmarin aku dpt 67% . haha , nk tegelak :D
rehat :) makan roti 1 ja wey harini. jimat jimat . haha . cm pa gi. lpas rehat , pend islam . aku dpt 74% , err alhamdulillah la bnyak dr haritu :)
lpas pi , physics , blajaq sikit kt makmal pastu p padang tngok experiment rocket air apa ntah . best la pulak physics harini . haha .
lpas physics , math . ckgu silap mark paper aku tu yg dpt 36% ja . check2 balik tadi aku dpt 61% kod . bnyak yg cikgu mark salah . errr >.< pastu ckgu mcm x puas hati kt aku la sbb pembetulan aku tadi bnyak . ckgu ingat aku tiru org . aku brani sumpah aih aku x tiru sapa pun time math ! : /
ah , dah la mlas nk ckp bnyak2 . balik skolh mkan terus . lapaq lapaq sbb kt skola mkan roti ja . haha
tngok marimar tadi . sooo sad . kesian sergio . hehk , gila tv aku ni . haha okay lah , nk off dulu . boring kod mnghadap bnda ni lama2 , nabila nk mai sbb mlm ni tusyen . okay bai ;)

Sunday, April 24, 2011

24042011

haha . gelak dulu :D
ish harini , hari malas sedunia ni :D
p skolah tadi pkoy 7.20
mula2 tadi masa bi , bangang betoy aku dpt 40% ja . tgh2 urat lulus tuh . aku rasa pmpuan aku la mrkah plg sikit skali . lpas bi , bm , haa x dpt ketas g . lpas bm , rehat .. lpas rehat , kimia , dpt 40% jugak . barua g . DOWN wey ! haritu 100% kimia aku lani down smpai mcmni . ishhh >.<
lpas kimia , sj , 64% . alhamdulillah aku lulus . lpas sj , math . ckgu bgtaw mrkah . nakharommmmmmmmmmmmmmm , 36% ! pungkoq anjing betoy . ish aku xtaw la mrkah ketas lain .
huhk , balik skolah 1250 harini sbb cikgu msyuarat .
smpai rumah capai nasik terus tmbah2 ada udang besaq dgn sotong pulak an , ahhhh selera bertambah :D haha
lpas mkan , lena terus . pkul 6 baru bngun. ish . lama kod . bngun2 tu mndi terus , dkt pkoy 7 suku besiap nk p tusyen , p p tusyen , skali lagi bangang ah , haram x tusyen . silap2 . last2 p mkan kt joned's cafe , nasib ada jiran aku baik hati mmbelanja aku . p dok kt situ smpai 9suku lpastu p tmpat tusyen balik tunggu eyna then abah aku mai , pastu balik umah , online . dah kredit x dak ni . SGT KESEMPITAN WANG -,-

Friday, April 22, 2011

kelmarin 22 April 2011

smlm balik umah tok aku haaa , best oooo . wan aku bawak p jln2 kod pulau bunting . sapa yg taw tu taw lap sana nek keta antik wan aku hat x da bumbung tu pulak en . fullamak , best gila . nk p lagiiii . bila pulak ah nk balik umah tok aku . haish , habih rmbut aku rosak naik keta tu . kusut masai smpai2 rumah ha , rmbut mcm kak limah . haha . apa2 pun . terbaik ah wey !  .
















our best memories~ i love them . i love my tokwan . hehe <3

Thursday, April 21, 2011

:'( + :( + :') + :) + ;) + =) + :D + :D

harini mcm2 ;)
tadi kat skolah sblum rehat x da mood gila , hanya mmpu terperap dkt tmpat aku bukak buku baca , padahal mna baca pun , buku duk dpn mata tp ngelamun kod lain . maybe mood x da kes smlm lg kod . ok mlas nk ckap bnyak2 , nnti sedih :')
hm , lepas rehat ja mood aku kmbali elok sikit . mula dah gelak2 apa semua . exam addmath ngn physics tadi HANCURRRR!!!! susah baq hang ! urgggh gila .
huhk , balik skolah tadi p mkmal kimia sat , aa mjlis kecil kecilan sempena tamatnya praktikal Cikgu Amin Kamarunzaman :) mcm sedih jaa . hm ckgu baik , sporting . ILIKELOL :) 
punya duk tngkap gmbaq sikit tadi ngn ckgu smpai mak aku tnggai aku tadi . harom . nasib la abg nabila moh ambik diyo naik keto .heho .smpai2 umh , kna hingaq sat , errrr .
-ptg-
kuala perlis :)
saja ni , nabila ajak aku p dgn dya ngn abg dya n awex abg dya . mula2 p kat tepi laut mna x taw , abg dya ngn awex abg dya boleh dok korek pasiaq cari siput . jadi keja sungguh depa ni . aku ngn nabila duk posing ah wey . haha . actually ada 1 gmbaq aku nk tunjuk kt blog ni tp nabila x onl pulak dah lani , aku x bg dia upload dlm fb gmbaq tu . tunggu esok lah noh . heee .
balik umah pkul 8 lebih dah ha tadi . pastu mkan apa suma pkoy 9 lebih kluaq smbang ngn eyna , tirah pastu onl . kepala akuuuuuuuuuuuu . sakit gilaaaaaaaa ni :(((((((((((( hmm , nk offl ah , baibai :(

Wednesday, April 20, 2011

kenapa aku ? :'(

orang yg aku syg , mnx aku jauhkan diri drpd dia sbb ada org dah jealous dgn kami .
mampukah aku utk buat semua tu , ohmyGod . berilah kekuatan utk aku . aku dah cuba utk tahan air mata ni , tp dia ttap nk mngalir jugak . aku menyayangimu lebih dari yg kau tahu .
malam ni , mood aku hilang mcm tu ja . aku sedihhh laaa . aku tringat ex aku pun x sedih mcm ni .
knapa antara ramai2 , aku yg dipilih utk mnjauhkan diri drpdmu . x adil lah mcm ni .
cemburu ? ok lah . aku terima seadanya . aku bukan untukmu :'(

Sunday, April 17, 2011

:'(

hmmmmmmmmm :'(
sumpah x boley dngaq lagu ni ! tadi abg aku p bukak lagu ni pulak haih . rasa macm nk tekeluaq ja air mata nasib duk ngn mak aku . serious aku x boleh lupa hg MNZ :'(
nk buad mcm mana ? dah staon kod kita x da apa2 ... ilysfdm :'(
i try to forgot you but i can't :'( Oh God , help me :'((((
aku dah cuba diri aku utk lupa tapiiiii ...... mcm mana ? :( hari2 aku asyik tringat . mcm mana aku lupakan . sendiri2 bayangan dia akan hadir dlm hidup aku hari hari . aku dah x tahan la . imissyouiloveyouineedyou :'(

Saturday, April 16, 2011

16 April 2011

hey :)
harini bngun pg agak awal ok , sekitar 8.30 sbb pi tngok pertandingan sukan sungai dekat tanjung chali .
bestt oo . dgn payung terjun , bom suma cukup ah . pastu lawan kayuh perahu panjang haa . abah aku lawn gak haa mewakili bina darul aman berhad . setiap 1 perahu tu 20 org . mcm2 kategori lagi ah .sapa yg besa p tau la ;) . p tengok tu pkul 12.30 baru smpai balik umah haa . smpai2 mkan terus aa , lapaqq .
pastu online , tngok tv . boring gila . duk x sabaq nk jubli ja ni dlm hati . last2 , nah hai X JADII :( mana sedih pun wey ! hm , tapa la len kali lah , next week after exam cun ah :D
then ptg bakar ikan utk mkan mlm . hehe . lpastu waktu maghrib duk qalit x smayang gi duk online fb mak aku haa . duk ajaq cara mengguna . maklum la , nk main nk main tapi x brapa nk reti . add habih kawan2 lama dia :D
pastu aku tadi iron baju dah , pastu feshbuk again :D
tapa la noh . sign out ;) AF time ;)  erul   

Friday, April 15, 2011

hari hebatttt :D

harini pueh aih ber'posing' 'posing'
nanak lagiii .
sumpah best gila , thanks a lot to ZALIKHA AZIZAN 
p
ukul 3 aku smpai haa umah eyka . p dgn nabila . smpai2 tu lepak sat kt luaq , tngok org mesin rumput dkt rumah misteri wwooo :D  haha , lpastu nmpak mcm nk ujan . lari masuk umah haa . 
snap terus haa , x tahan tengok dslr haa . 
tmbah2 ada guitar pulak tepi tu , petik terus , haram x reti men pun haha . 
posing 1 rumah , masuk umah lawa jadi jakun cmna x taw . hahaha . lawak g . 
besttt oooo . pastu duk search guitar chord , nk try petik tngok haram x jadi lagu pun 
pastu ujan seriyat , pi posing lompat2 kat luaq nuh :D haha 
besttt . akan rindu sgt saat2 mcm ni lepasni ;') x pa la , nk out . cita sikit2 dah aa noo ;) baiii  
♥   

Tuesday, April 12, 2011

love ♥ ? huhk -,-

before this , u dah pnah ckap soal couple' dgn i . tp i tolak u time tu sbb i mmg x bersedia , i can't forgot my ex . n 1 lg kita x pnah jmpa . then , lastweek , lpas kta jmpa ... smlm u ckap dkat i yg u sukakan i u pun tataw knapa.
and i pun rasa hal yg sama :'( tp ,hm , ntah la . u dah ada gf kan . i suruh you break dulu dgn gf u baru la i bole trima u . i tanak ganggu bf org . then u cakap , klau break pun , x tntu lg i bole trima u . knapa pulak ? u blum try u dah ckap mcm tu . hm ikod ah . i tanak gnggu bf org yg i taw skrg  ni i syg u sbgai "abg" i n ta lebey -.-
*hm , 1 lagi ... smlm aku mimpi . mnz engaged . OMG . mcm funny ja .
tp kan , funny2 jugak .mna tawu kan takod 1 hari nnti jadi knyataan , aku tengok semua tu dpan mata aku sendiri .confirm sedeh gila . ntah la . mcm2 la aku ni .
duk fikir pasal cinta cinta ni bole tekanan ah . aku akan COUPLE kalau jodoh aku da smpai .

Monday, April 11, 2011

s e k o l a h 12 a p r i l 2 0 1 1

hm , dekat s e k o l a h .
b o r i n g l a a a . hehe . yg lain sibuk duk raptai anugerah cemerlang kami mduk facebook d dlm kelas . hehe .
x taw nk kata apa ah , ok lah . sign out blogger . dah la lapaq ni . :D

Sunday, April 10, 2011

today :)

eh eh , lama gila x update blog . hehe
harini aku x p skolah sbb ada gotong royong . x mau p eh , baik aku duk umah . gotong royong umah aku lg baguih . haha , cuti bnyak hari kod . start harini smpaiii la hari sabtu ni . ha tudiaaa . jenuh boring .
nk p jlan2 pun . duit xdaa $_$ hm :(
facebook jala 24 jam noo .
aku bngun tido pkul 10.30 . ha tudia , pueh aih . bangun2 , x mndi apa lagi , online terus . heha
duk buad gila , duk like photo org smpai penuh noti depa . saja boring . haha .
lpaihtu , x tntu arah pulak dah , edit photo pulak dekat picnic.com . nk tngok x ? sat :D

aku x reti edit tera mana pun la , just mengisi masa boring aku :)
like this one . haha . smart kan ? ah perasan ^_^


haaa , ni lah hasil kerja aku bila boring . haha . okay ah , boring la , lenguh dah ni . onl lama sgt. nk p mkan nasik ni . ok babai ;)

Thursday, March 31, 2011

:|

nak habaq ni Facebook boring nak mampuih ! . ish . awd bole jadi laguni . aku rsa lani aku dah kurgkan dah ksombongan aku . tp awd ? heran . mmbe2 aku pun online sat sgt . nk sembang apa pun x dan . haie . nk offline pun , lg aa aku x taw nk buad pa. hurghh . esok nk hangout , jum :D . hehk . kt sni pun aku xtaw nk cita apa. hoho . ok ah , mlas nk cita pnjang2 . no IdeA :D bai 

Wednesday, March 30, 2011

arghhh , jejaka ni buat aku cair :D





hey , haha . knai dak sapa kt ats ni ? handsome x ? bf baru ni :D haaha . aku ni bukan jenis pminat korea la wey , tp kan tadi mcm mna aku boleh cair dgn Choi Si Won ni pun aku xtaw . tngok dya ni buad aku jadi minat korea gila aa .. OMG , awd handsome sgt . ish , x leyh tidoq aku mlm ny :D haha

Tuesday, March 29, 2011

kiroro - miraie :')

Hora ashimoto wo mitegoran
Kore ga anata no ayumu michi
Hora mae wo mitegoran
Are ga anata no mirai 

Haha ga kureta takusan no yasashisa
Ai wo idaite ayume to kurikaeshita
Ano toki wa mada osanakute imi nado shiranai
Sonna watashi no te wo nigiri
Issho ni ayundekita
Yume wa itsumo sora takaku aru kara
Todokanakute kowai ne dakedo oitsuzukeru no
Jibun no SUTOORII dakara koso akirametakunai
Fuan ni naru to te wo nigiri
Issho ni ayundekita
Sono yasashi wo toki ni wa iyagari
Hanareta haha e sunao ni narezu
Hora ashimoto wo mitegoran
Kore ga anata no ayumu michi
Hora mae wo mitegoran
Are ga anata no mirai 
*like this song , this song really make me sad and thinking of someone .
sesapa yg baik hati tu , tlg la translate kan :)

simple style :)

yeah , lama x update blog kan , mlas nk bercerita ouh .
aku tukaq template blog len ni . simple kan ? :)
hehe , sblum ni template domo , cemuih2 . haha . tu yg tukaq ni . pink . aww .
hehk , klau rajin aku akn update la , klau mlas , hurghhh , xtaw .
hari2 sama ja rutin aku , p skolah , balik skolah , pastu mkan , tngok tv , tidoq , n klau ada tusyen , p tusyen :D haha . tu ja la . klau hmpa dlm hidup aku hmpa taw la . borink ooo :D
haish , apa ni dhiya ! x bersyukur btoi ngn hidup hg ! opsss :D ok ah noh , update sikit2 ja , klau bnyak nti org x lqat nk bca sbb cita aku x best :D

*blog blum slesai di'decorate' .. tnggu dgn style terbaru , akan dtg :D

Tuesday, March 22, 2011

sick day :(

helloo . :(
hm , harini OMG perut aku sakit gila bangang ah , time lk tadi kt skolah aku tidoq ja . x tahan sakit sgt . dah la sir lepas rehat lmbat . org rehat pkul 10 dya lpas pkul 10.20 haih .
yg perut ny sakit gila aah . maybe lmbat makan kod . sakit apa hah klau lmbat mkan sakit perut . aku engat senggugut, klau senggugut , eh . x mungkin .
hm , mkan roti ja tadi . semua sebab sir wee :/
hm , ny sja update blog , lama x update . mlas gila2 ah .
tusyen pulak harini , tgh2 nk besiap , aku nk bukak la current kipas , kna bukak plug xpa aa . plug tu x dak 'body' dah , time aku nk cabut tu , x ttup suis plak ... !!!!! arghhhh ! sakit gila wey ! muka aku pucat terus time kna tu , tgn pn keras g ny . sakit gila ah , nasib tgn aku tlepas cpat , klau x , pengsan pa tadi . huhk dah la sakit prut x habeh g . tmbah sakit kna kejutan elektrik plak . hm , time nk p tusyen , kluaq nk p kt keta smbil pgg perut . Kna mrah ah ngn mak aku , dya kata "dah taw sakit prut , bkan reti nk buh mnyak angin" ish , aku dah la sakit ny , duk hingaq natang pa xtaw . dlm keta pn duk hingaq g , yg aku ny smpai mnanges x than sakit dah .
hm , balik tusyen plak , abah aku tnya , nk p ambik ubat dak ? "aku kata x mau , x pa la , kurg sikit dah"
ish , harem , balek umah , sakit plak balik . hm , x pa , kta tngok esok plak , klau esok , sakit g baru nk p check.
ok ah , saya mau tido . bai .

Monday, March 21, 2011

to someone yg dah curi hati aku n seriously i can't forgot you wahai MNZ :')

Jgn pernah Berubah -St12 

Biarkan waktu teruslah berputar 
Mencintai kamu penuh rasa sabar
Meski sakit hati ini kau tinggalkan
Ku ikhlas ‘tuk bertahan

Cintaku padamu begitu besar
Namun kau tak pernah bisa merasakan
Malah kini kau ucapkan selamat tinggal

Membuat keresahan

Meninggalkanku tanpa perasaan
Hingga ku jatuhkan airmata

Kekecewaan ku sungguh tak berarah
Biarkan ku harus bertahan

Jangan pernah kau coba untuk berubah
Tak relakan yang indah hilanglah sudah
Jangan pernah kau coba untuk berubah
Tak relakan yang indah hilanglah sudah

Jangan pernah kau coba untuk berubah
Ku relakan yang indah dalam hatinya 

*hm , mmg mnggambarkan tntang perasaan aku kt dia . :(

Tuesday, March 8, 2011

8.03.2011

yeahh . mcm besa harini , sekolah . urghhhh . boleh dak x mau skolah ? :|
pkai uniform krs harini . hehe . snang sikit pkai sluaq . hm perhimpunan dlu lah smpai2 skolah tu . smpai skolah pkul 7.30 harini . kna tulis nma lg . ih . aku rsa kali ke3 dah lewat ni . hm , biaq p lah
hm , perhimpunan x da apa pun sgt . masuk klas dlm pkul 8 .10 mnit centu aa .
first tadi masa Pj , hiuhk , sgt membosankan :| cikgu berupa ustazah
lpas pj , Lk , waaa x sangka gila blik Lk buh aircond ouh . msti lpas ni rmai pkat nk ambik Lk .
lpas Lk , rehat , huhk mkan kropok ja wey . msalah kewangan betoy aa . sian aku :P
lpas rehat addmath , hm , faham jugak graphs of function ny . kertas exam haritu ckgu mahani x bg lg .
lpas addmath , math . haaa , semak paper ny . aku dpat 2 1 % wey ! FAILED ! fuck _|_
huhk , lpas math , bi . teacher suh buad pmbetulan exam pastu hntaq bku . pastu duk ckp psal krja skolah yg akn diberi cuti skolah ny . ih , ada jugak ! meluat betoy
lpastu balik la , 1.20 harini . smpai rumah mkan nasik dulu . sdap jugak lauk harini . sup ayam .
mkan nasik tmbah 2 kali . lapaq kod wey ! haha . pastu tngok tv cita safa dan marwah lpastu sejuta cinta marshanda . aku besa la . layan indon kod . haha
lpastu terlena drpd pkul 2.30 smpai 5.30 . gilaaaaa kodd . aku pun x sdaq . nasib x jadi p skolah . klau x . haie , mngarut btoy aku ny . bngun tidoq tu , basuh2 baju apa suma lpastu pkul 6.30 haa , tngok kejora dan bintang , pastu bsiap2 nk p tusyen , mkan dulu . harini tusyen math . x bqapa nk pham sbb mnyembang :P
haha . balik tusyen online , tu ja la . haha . ok babai .

Monday, March 7, 2011

Hello Monday ;)

hay . tajuk post tu mcm happy padahal x happy mna sgt . hehk . baru balik tusyen nih . current x dak . bengong betoi . tp lany nasib ada dah . x dak dah la suasana romantik dgn lilin . hehk .
haa . harini p skolah ada perhimpunan rasmi tp , ikud jaduak biasa . bapak best . haha . harini belajar sikit sgttt .
perhimpunan smpai pkul 9.15 ha . tudiaa . awd x lajak smpai pkul 10 xtaw . boleh rehat trus . lpas perhimpunan sjarah . grr . borink . dah aku kna rotan ngn ckgu nordien . lupa bwak buku teks . meluat :/
time rehat , first time mkan burger kt skolah . boleh tahan aa tp x knyang . lpas rehat , subj Pi . ustaz mahmud suruh mark paper exam . tp dya bg kami mark bhagian objektif ja . xtaw bla nk dpat kertas. takut x dpat A ja . ustaz nk semua dpt 80 % dan ke atas . tudiaaa . haha . lpas Pi , physics . nah . hat ni , hm mlas nk cita , bkan syiok pun . lpas physics , balik wey ! haha . thanks again to Pn Aisyah bt Tom's :D haha . ckgu2 suma ada mesyuarat . hehk , balik pkul 12.50 tp kna tnggu smpai pkul 1.20 . ih , mlas nk call . lmbat gila abah aku my ambik . lenguh kaki duk tnggu kt luaq :/
smpai2 rumah tu , mkan dulu wlaupun mak aku prangat lauk kmarin . lapaq sgt , mkan jugak :)
lpas mkan , tngok tv , pastu terlena ha skali dgn baju skolah . pkul 3.30 aku dah set alarm kt phone tp aku bngun pkul 4.30 . tudiAA ... x punctual betoi aku ny . haha . ok lpastu texting nabila sruh my umah aku sbb harini dya tusyen jugak . so , dya kna ambik aku .p tusyen ngn dya , balik dgn abah aku .
dah dya my tu , p la salon kt aaa , nk habaq xtaw . dya nk cuci rmbut sat . pastu balik umah aku , ambik duit , besiap2 sikit p psar mlm . lpas p psar mlm , balik umah nabila trus.pastu 7.20 kluaq p tusyen . awai gila . smpai2 laaa . hujan .  xdak sapa my lg pun . pastu dlm pkul 7.50 tu , p la kluaq duk kt dpan tusyen tu . smbang sat ngn kak eyka n eyna . lpas pkul 8 cikgu dah masuk klas . blajaq physics harini . series faham !
pastu pkul 9.30 balikkkkkkk . smpai rumah current xdak . :( . engatkan x leyh update blog dah harini . nasib current ada dah . huhk , x pa lah , nk berfeshbuk ny , k , babai :-*

Saturday, March 5, 2011

6.3.2011

hay . lama gila aku x update blog ny . sorry . aku malas .
harini rajin sikit . huhk , pg tady nk p skolah OMG , perut aku sakit x taw nk habaq ! sgt2 . rsa mcm nk buang baju skolah ja x mau p skolah . sakit perut attack smpai pnggang haa . tngok2 laaa lampu merah pulak ! ish . meluat betoi la . x selesa . lpastu p skolah . sat sakit , sat x sakit . harini first tadi subj bi . teacher bg dah paper bi . dpat 48% ja wey . ih . awd ngn aku ny . bi mmg x leyh p . lpas bi , bm plak . ckgu Zooraini malas betoi . dya kta krtas kami 1 apa pun dya x mark lg . ish . lntak p kt hg la wey . lpas bm , rehat . hm mkan nugget yg cheese tu ja lpastu naik klas . lpas rehat kimia . haa . ckgu bg la jgak paper kimia . gilababi kod kimia aku 100% . ish . ckgu silap mark ka apa . tp mmg snang aa soalan kimia . hm . alhamdulillah lah . lpas kimia sj . haha . 48% jugak wey . sma mcm bi . 100% persen tiru org subj sj ny . haha . klau guna otak sndiri confirm zero . haha
lpas sj , klau nk diikutkan subj mm . laaa , ckgu munira x mai pulak . hmm , p library . smbang2 buhung pastu balik pkul 12.50 . smpai2 rumah , mkan nasik , online , update blog . tu ja . rasa mcm nk ubah sikit blog ny . borink dah . hehe . oklah nk p mndi . babai .

Wednesday, March 2, 2011

2 March 2011

ohyeahh ! harini p skolah pkoi 7.20 kod . lupa dah aiyh . aku p skolah hari2 lmbat lany . tmbah harini ada exam pulokk haiyhh . haaa , mula2 tady exam Pi , haaa , pening jugak aa , soalan tnya psal haji la , x reti sgt sbb aku bkan baca buku pun . main jawab ja . lpastu  Bm , hm , bnyak kluaq psal novel Azfa Hanani ngn karangan ja pasal kempen mcm2 lani . hehk, lpas bm , aaa rehat . errr , series aku DAH MELUAT  MENYAMPAH ! sbb SMK Tunku Abdul Malik lany ada student yg mcm sampah . she's really2 light the hell ! fuckyou! Aku benci gila aa dya ny . 
meluat gila . awad la haritu mak aku x bg aku pndah skolah . benci skola tu . aku meluat wey . bnyak musuh ! urghhh . lpas rehat tu , exam lg la Bi plak tu , hm , masuk poem QWERTYUIOP . series x reti , sbb mmg aku x baca jugak bnda ny . haiyh . hntam saja . lpas bi , Sj . wah ! yg ny best . HAHA ! boleh katakan 1 kelas after dpt ja paper sejarah semua pkat garu kpala tmbah2 budak laki . yg aku ny x tahan gila nk gelak , klau cikgu x dak terguling guling dah pa . HAHAHAHA ! sumpah susah , x reti nk jawab natang apa , last2 tiru . haha . dpt siap suma soalan woo . boleh katakan ramai yg mcmtu , tmbah yg jga kami time tu , cikgu suhaimi pulak . haha . lawak gila kt skolah harini . balik skolah pkul 12.50 . pastu smpai rumah , makan , tngok tv , tidoq , mndi , makan , pastu , malam , makan , tngok tv , ONLINE . tngok2 ada bitch maki aku pulak dah . ok , aku cena x pa . kata p apa pun , aku nk buat x taw ja . ! okayh , bye . nk offline -,-  


*fuck someone , miss someone -,-

Tuesday, March 1, 2011

01.03.2011

hay .
haaa dah 2 hari aku x update blog ny . mlas la wey . x da mood
hm , lany hari2 aku p skolah pkul 7.30 . aku pun x taw awd aku jadi lambat hari2 haih
lpastu smpai skolah tadi , haaaa ada bacaan yasin harini
okayh , baca yasin la esok kan nk exam ;) i'm not ready yet :(
hm , lpas habis baca yassin tu p la nk pkai kasut , aku duk cari2 kasut aku , dah jumpa , nk pakai la ny .
baru ja nk duduk n pkai kasut , dush!!! ustazah rozita buad aku dgn handbag dya ! hm , sakit kod wey . dya kata aku sepak ayaq yassin . aik ? bila masa ? x kan aku smpai x waras nk buad mcm tu . pastu dya geram dya tmpaq aku pulak . hm , pastu dya mnx maaf kt aku plak . haa , x pa lah . naik klas , first tadi time pj . cikgu ny deret ceramah . lpas pj , lk . bnyak kja . rehat lmbat .
lpas rehat tu time addmath , ny x suka ny . lpas addmath , math , haa yg ny suka . lpastu bi .
haaaa . ulangkaji sikit harini . balik pkul 2.40 harini . sbb sir Wee buad klas tmbahn Lk . ok lah
balik skolah tu , mkan nasik dlu . mak aku buad nasik ayam hari ny . sedapppp :D
lpastu download lagu sat , lpastu trtidoq dgn baju skolah , pkul 4.45 baru bngun . tudiaaaa .
lpastu tlg kupas ubi sat kt mak aku , basuh baju n blablabla . mlas nk cita , nk p tngok Kejora&bintang . ok ,babai .

* masalah kewangan $_$

Saturday, February 26, 2011

tooooodayyyyy :D

yeah . bngun tidoq tepat padat pkui 11 haa tudiaaaa . naseb x kna mrah
bngun tu mndi terus . basuh kasut skolah apa suma . then sarapan .
lpastu ikut mak aku p pkan cina sbb dya nk bli tupperware buh kuih . okayhla .
lpas balik tu singgah p sentosa sat abah nk bli brg laptop sikit .
lpastu abah aku ckap
" stg turun bawah tngok phone murah dah la norh hat seratus sudah la . padan la ngn hg "
dlm hati ny " ih , pundek betoy " haha
then turun2 bawah tu jln2 pilih kedai mna nk bli . pastu p la kdai cina ny
abah aku pun ckap " aaa , model c3 "
wuish ! " hahahaha , x sngka wey . angan2 aku nk fon tu jdi knyataan la ! " haha
tp an kesian abah aku . duit habeh bnyak . bli phone guna credit card haa . duit x dan nk cucuk :P hehe
murah gila . cepat harga turun rm37* ja . padan la ngn aku . iPhone pun ada duk mlambai lmbai ja kat aku . hehk . lpastu time nk balik tu lam keta abah aku kata bulan 5 ny habih byaq moto GT dya , dya nk juai , sbb duit xdak . huhk , tera 3 biji moto pun x ckup , nk juai plak . hm , ikod ska larh
okayh , smpai rumah , tudiaaaaa . pkui 2 dah . pastu mak aku suh p tlg tok aku sat smntara mak aku nk p . ok . p la kat tok aku sat , dlm pkul3 tu baru p ambik mak aku . lpas mak aku p kat tok aku , aku pun balik la rumah . then , masuk aa lagu dlm phone . sbb memory xdak pa . okaylah . mnghadap la laptop ny smpai pkui 6 . pastu kluaq smbang ngn atirah kat luaq smpai pkui 7 .
boring la harini kan ?
hm .... mlm . mndi2 apa suma pastu tngok tv , iron baju lpastu dlm pkul 9 tu texting dgn abg firdaus , abg acab .duk luaq kat blakang umah ngn atirah , mak tirah , mak aku n jiran belakang , besa la kami msyuarat tingkap . haha . lpastu pkul 10.30 baru msuk rumah ha .
masuk2 tu goyang2 kaki then tngok tv , mkan coklat pastu ONLINE . k babai :)

sedap kod wey . nk dak ? haha
my fav choc . awww . hehe

Friday, February 25, 2011

hari ni jumaat ;)

yeahh . bangun tidoq pkul 10.15 harini . awal kod :P haha
lpastu mndi2 apa suma trus suruh mak aku hantaq p umah nabila . nk buad homework :D . waaa . rajen x ?
hehe. p umah nabilla lah smpai dlm pkul 11 .
smpai2 tu tunggu nabila mndi sat lpastu buad hw terus . :D
buad lk jaaa . snang la pulak . lpastu berwebcam . haha . borink kod x dak qeja haaa .
smpai pkul 3 haaa . lpastu mkan nasik , then online balik . buad blogger kt nabila jup .then pkul 5 haaa .
duk rncang nk p tasik haa . jadi jugak akhirnya . pkul 6 baru kami p . best gak , naik bot yg kayuh tuuu :)
boy handsome2 haiyh :D (gedik sat) haha . lpas balik dari tasik tu p dataran kat balai nobat tu pulak . bergambaq x habeh agy haa . aha . x la best sgt sbb awai lg baru pkul 8 haa .
cina ja bnyak . lpastu pkul 8.30 abg nabila hantaq balik umah ahh . huhk . letih . sakit kaki . pueh dating ngn bestfriend harini . haha . smpai umah tu , mndi terus . lpastu mnyembang nyembang ngn abg aku , then rasa lapaq kod . ajak atirah p bli nasik . lpas mkan nasik , tngok tv , lpastu online haaa . rasa mcm  xda mood jaa haa . k , nk off , bai

Thursday, February 24, 2011

hay hay ♥

-ih wey harini bngun tidoq pukui 7.00 kod . p skolah lmbat . smpai skolah tepat pkul 7.35 haa . pundek betoi
lpastu kat depan pintu masuk skolah tu pngawas bnyak nk mmpus . ngn cikgu la .
haiyh lpastu time jln nk p tapak perhimpunan tu aku jln ngn nuha sbb dya pun my lmbat gak , pastu benti sat kt depan bengkel kh , sbb tngah baca doa . ih , silap tempat x kena gaya , temasuk dlm sarang ular wey !
cikgu hayati yg pngawas tu ada kt situ . ih , mula ketaq dah ny . dah la haritu dya tampaq aku kes disiplin .
huhk , dya cuma tanya aku "ny bapa kali dah my lambat ny " grrr , pastu aku jwab la "baru kali ny "
dya tanya lg "tulis nama dak g ny kat depan tadi ?" aku kata : "aaa tuleh dah" (kena buhung sat hg wey cikgu wey :/ . aku mmg x suka dya pun . muka dya tu bengissss . lpastu cikgu lepas aku , nuha dya x lepas pun . kesian dia . cikgu nk bagi dya borg tukaq skolah sbb dya dah 4 kali buad slah mcm2 . hm , ok lah , lpastu p la tapak perhimpunan , x dak pengumuman pnting sgt harini lpastu naik klas arh , time ustaz mahmud mula2 , lawak dya kurg wey harini . haha . dya cuma duk ulang cita hat ny
" kamu nk taw dak pasaipa hindu mata depa besaq , bulat2 ? "
sbb hindu pakai sari nmpak pusat, qeja duk tngok pusat tu ja tu mata depa jenih tebeliak tu . hahaha
lpastu " pasaipa cina mata sepet2 ? " haha "sbb depa smayang , ada asap en , mata depa duk kena asap , pedih , tu yg sepet tu . hahaha " ok , lpas pi , bm .. hm , dya ny kalau dya suruh kami salin OMG ! cepat gila dya baca , mcm ngn kami ny ada 10 tangan 50 jari kod . geram gila , last2 aku meluat sgt , aku tutup buku bm , bukak komik , lukis cartoon yg ada dlm buku tu . grrr . meluat .!
lpastu rehatttt .. zzz . harini mkan nasik . meluat p kantin sbnaqnya , sbb jmpa mcm2 jenih org . dah la geng2 klas blakang yg aku x suka tu .
lpas rehat , time Lk , haaa turun p bilik Lk , tunggu kat luaq smntara sir nk bukak pintu . usha2 org sikit . heeee , usha2 atas nmpak S . aww aww . haha adikku .
lpastu kan weyyyyyyyyyyy (masuk dah bilik Lk ny) sir check homework , arghhhh , kebabian aku xsiap aa .
sir tibai ngn rotan 2 kali kod dkt tgn , atas pada siku sikit ny  , ouch , sakitnya sampai ke ibu jari kaki :D . garang jugak sir ny , aku ingat baik tu aku x buad homework dya tu . haha
okayh , lpas Lk , physics :( , hiuh sesumpahakutakfahamlangsung apa yg cikgu ny ajaq!
dah la subj ny susah , dya ajaq x paham pulak . haiyh , harini kalau ikud , balik pkul 12.50 , hm , last class physic ny , x dak mknanya nak balik tepat 12.50 , 1.25 baru dya lepas balik . selfish gila dya ny , dya ingat mak pak kami x dak perasaan kod tunggu tngah panas terik kat luaq tu .
haie , nasib la aku paham dah pe-er' dya ny , aku abaq kat abah aku balik pkul 1.15 harini .
lpastu balik2 , makan , lpastu tngok tv , pappp ! terlenaaa pulak . sat sgt aku lena , lena pkul 2.45 , bngun pkul 3.05 . haha . x rasa apa . pastu bngun tidoq , p mndi , then keluaq p kedai tok aku . borink duk qumah . aku duk kt situ , pkul 5 baru aku balik haa , online .
online , haram x dak pa pun . so , pkul 6.30 , kejora&bintang , then habis tu , smyang maghrib
lpastu abah aku tunjuk la rupa laptop yg dah dya order tu , lawa la jugak . tapi wana hitam .
harga mencecah 5k . tapi harem xda webcam . bengong sungguh . x taw lg bila dpt laptop tu , esok lusa kod .
hm , lpastu kluaq p bli burger , mkan2 , tngok 999 . hehe . Gro ja bnyak . haha , deret tiap2 mnggu cerita pasal org jahat , pastu pendatang asing tnpa izin . haha .
haaa ,. lpastu online . ish ,  sumpah line terok sangat2 ! meluat gila . aku buad mcm2 kat broadband tuh . haram x berkesan pun , duk lembab tera tu jugak . bangang betoi ! give up nk online arh kalo cmny
hm , ngntuk dah , nk offline ( bencigilabangangdgnlinecelcom , grr FUCK !) babai :)

Wednesday, February 23, 2011

23.02.2011

*hay .. hm . tertidoq dah ny tadi sanggup bngun len nk update blog ny haa . 
*hm , harini p skolah pukoi 7.30 haa . bngun lmbat .
*lpastu p skolah , perhimpunan da start . x habih2 ngn kempen air sebotol . nasib aku bawak air 
*lpas perhimpunan tu masa bm . hm , x suka2 . so , x mau cita . maafkan saya Puan Zooraini oiy 
*lpas bm , bi . hm deret salin . tiap2 bi , deret buad literature . mcm x dak tajuk len 
*lpastu rehat . haa . x p kantin pun . just bli roti kat koperasi . aku beli pizza+bun . ahha . bnyak ouh aku mkn 
*lpas mkan tu nak nek klas la . tetiba perut ny sakitttttttttt . sakit gila . senggugut ka apa aku pun x taw . 
naik2 kelas laaa . mcm besa la en , time rehat x leyh masuk klas lg . block aku pulak pngawas pulun yg bernama nasreen jaga . hiuh ! bangang . dah la saked perut ny . aku nk ambik air pun dya x bg masuk . pastu dya pun p la masuk klas aku then p ambik air kt tmpat aku . bengong
*lpastu dgn sakit perut ny , x taw nk duk mna , p la kt library . duduk rehat2 sat . yhen , loceng bunyi , masuk klass .
*lpas rehat waktu addmath . hm , bg soalan mcm ngn kami ny ada 20 tangan . dah la x fham . alfa-beta kemenatang apa aku pun x pham . pastu cikgu mahani sruh bli buku latihan . hm . okay2
*lpas addmath , sivik . cikgu suhaimi . cikgu ny baik walaupun muka dya mcm pi'e artis tuuu Haaha . aku nk tgelak la bila dya ckap . hahah . time dya deret dya sruh buad qeja sndiri . aku xtaw nk buad apa last2 pinjam komik kat Azim . baca la smpai balik haaa
*baca komik x dan habih , mnx pnjam sat kat dya . balik skolah pkul 12.50 harini
*kluaq2 tngok abah aku my dah .
*balik umah , tngok bawah tudung dulu , mak aku masak apa . laaaaaa . harini  xdk nasik . mak aku buad mi goreng . ok lah . makan . boleh tahan . hehe . dgn baju skolah x dan salin lg , my online pulak smbil makan .
*nak order laptop . nk beli online utk abg aku aa ny . dah tngok dah jenama Dell . ish , klau la utk aku en :( dah la wana pink cantik gila :D
*hehk , x yah berangan , bukan dpt pun
*online lama gak aa . 4.30 baru aku offline . mandi dah apa suma . lpastu buad homework Lk .
*duk dlm pkul 5.30 tu dngaq suara jiran panggei , sapa lg , atirah aa . haha
*kluaq sembang merapu sat ngn dya n eyna , pukul 6.30 celapak masuk lam umah , paham2 aa . K&B hehe :D
*mlm- hm , buad kerja Lk , siap la jugak cuma yg x reti tu aku tinggai . lpas buad Lk tu , my online , men game Draw My Thing . syok ouh . thanks to Zalikha Azizan sbb prkenalkan game ny :D
*adk aku tngok aku men game ny , dya pun nk men gak . bg p lah dya  men . aky engatkan dya nk men sat . pkul 10.30 baru dya bagi aku online . celaka punya budak . meluat meluat .
*haaa . ny baru la aku online balik ny haa . oklah nak signout blogger , nk main game :D babai ;)


Tuesday, February 22, 2011

22.02.2011

*harini bngun awai ouh . pkul 6.30 . haha
*pg2 lg dah gaduh ngn mak aku . grrr . :/ mlas nk cita . buat aku  geram ja haiyh !
*p skolah awai ouh harini . pkul 7 haaa . smpai2 tu nabila pun x mai g
*hari ni ada perhimpunan rasmi , sat ja pun tp rasmi . balik skolah 1.20 harini
*first class tadi Pj . aku x turun p pdang pun . just duk dlm klas buad qeja Lk . aku xsiap . x reti buad
*lpas Pj , Lk arh . p blik Lk smntara duk tunggu sir . budak2 klas 4 putra mcm haram g ! duk ejek2 aku ngn nabila . babi sungguh .
*dah masuk bilik Lk pun duk usha2 g . x pueh hati tang mna aku pun xtaw .
*lpas Lk , rehatttt ... rehat lmbat sikit haa harini . mkan roti ja harini wey !  mlas nk p kantin . xpa2 . diet sikit dhiyasyamimi oiy .
*lpas rehat , aku p dewan inklusif sat . ada perjumpaan pengerusi & setiausaha . ok la . p dngaq taklimat tu ishhh sat ja pun aku engat lama . lpastu klas addmath . hm . mcm besa . aku bukannya paham pun
*lpas addmath , aaa .. bi . lpastu balikkk .balik rumah mkan nasik apa suma . tngok tv . lpastu terlena sat . aku jaga tepat pkul 3.15 then nabila dah terpacak depan umah aku sb kami nk p skolah . ada perjumpaan unit uniform ptg . aku Krs .
*okayh pkul 4.30 kami pun p la skolah . Krs suma berkumpul dkt dewan wawasan . kami buad aktiviti ikatan asas tali . mcm2 jenis kami ikat .
*pastu cikgu buad la mcm lawan la sapa ikat tali plg kemas dpt hadiah misteri . ouh2 tertanya tanya . haha . then aku pun sertai laaa .
*aku mnang . then , hampa nk taw dak aku dpt hadiah apa ? ?? ?
*tisu dgn pembaris . HAHAHAA ! whatthehell . ny nak gelak ny . hadiah misteri pungkoq pa lagutu
*haha . kami balik la pkul 6 . haa .. smntara duk jln nk p kat tmpat parking moto . terjumpak la dgn Zalikha Azizan . awww awww . haha  . sembang2 merapu dulu haa . aku ambik moto mai parking sblah moto dia . sembang lah kami .
*lpastu ikud dya p umah dya la . maklumlah x pernah p jln kod tu . sajaa . n tanpa disedari pkul 6.30 lebih dah . aku lupaaaaaaaaaaaaa . Kejora&Bintang 
*then pederas balik umah . smpai2 umah . kejora & bintang start dah pun .
*okay lah . smntara tu besiap siap apa sbb tusyen haa harini . besiapa awai sbb aku ny lembab sikit .
*haaa . pkul 7.45 aku kluaq umah p tusyen . ih ... gaduh ngn mak aku lagiii . mcm2 betoy laa . meluat aaa ! :/
*mlm ny subj math mode . smpai2 tusyen tnggu fahiyah sat . lpas dya my tu naik atas. tngah duk jln tu slisih ngn adk handsomeku syahmi :D n ikhlas . hehe  . sbb klas kami hat\rini tingkat ats skali nuh . x pa dkt ngn kantin mini :D
*dlm tusyen aku n fahiyah qeja duk gelak ja . makna coklat punya la bnyak .
*huhk . faham ouh tusyen malamm ny sb  xdak budak handsome 1klas mlm ny . so , boleyh focus . HAHA gedikkkk .
*balik tusyen koy 9.30.
*smpai2 umah , iron baju skola dulu . lpastu broadband ka pc buad hal aku pun xtaw . mcm babi g . qeja kena reload ja .
*dah dya duk buad hal perut ny dah la dok bunyi . ih , p masak maggi dulu :D haha .
*lpas masak tu my online . haaaa . baru boleh ! kna makan dulu kod baqu boley norh . haha
*then online la . keboringan ! . okayh aa . babai . saya mau out .

Monday, February 21, 2011

Hi , 21 Feb 2011 ;)

*hello :D lambatnya aku update blog harini . 
*bngun awal lagi la . skolah en . pkul 6.45 harini . okayh , bngun2 mndi apa suma p lah skolah
*tiap2 pg ada perhimpunan . nasib bukan perhimpunan rasmi .
*tadi hampa taw dak ! aku kena msalah disiplin . grr . fuck fuck fuck ! urghhh whatthehellbitch 
*kes tudung . babi babi ! tudung aku ckup labuh kod . harem :/ 
*dah la kena isi borang disiplin . nabila kna jugak tp dia lepas sbb x gaduh isi borg .
*budak form 3 ramai ah kena . kna rampas phone pun ada . haiyh
*lpas kna tu ada la pngawas duk my bela aku then tnpa pngetahuan cikgu depa bg aku masuk kelas . huhk , thanks dila ;) and 2 3 org pngawas yg lain
*huhk , msa pertama- makmal kimia .buad experiment hari ni . aku msuk lmbat geng ngn budak laki . bengong betoy . 1 meja tu aku n nabila ja pmpuan . mmg cikgu tu cmpoq2 . smua meja cmpoq laki n pmpuan
*buad experiment haram x jadi pun . haha . last2 masuk kelas centu jaa
*masuk kelas- subj ke2 hari ni ialah : sejarah :(
* subj ny aku x suka ny ./ haha . time sj tadi en aku buat math wey . haha . pastu budak2 laki duk ngadu2 . pungkoq betoy depa ny . x leyh bekerjasama langsung ! last2 kantoi ! cikgu rampas buku duit kut sbb dya ingat tu buku math . haha . lpas tu aku smbung buad math lg . yelah . aku x suka dya mngajaq . pelat kelate mu tao dok ! haha
*okayh . rehattt . loceng x bunyi g pun . kami kluaq awai gila harini . kami sudah makan dah budak2 len baru kluaq rehat . dah habis mkan awai x taw nk p mna oiy . p koperasi sat . nabila nk bli calculator.
* lpastu p lah perpustakaan dah x taw nk p mna . haaaa! time nk masuk klas tu duk luaq depan perpustakaan tu sat . aku duk tngok kat klas 5 wira . aku duk caqi amirul yun . lpastu dngaq mcm org pnggil aku "Dhiya! Dhiya!"
*kalih2 . nah ! ingatkan sapa . tngok2 umi jongang sial tu . dya my tuduh aku kata aku report kt pngawas time kat perhimpunan tadi kes dya . nakharam la pempuan wey . mmg aku tunjuk hg pun kat pngawas tu sbb Nabila KATA hg kena pastu hg laqi masuk barisan klas hg balik . ouh ! mana aci wey . then nabila habaq la kt pngawas . kiranya ny nabila yg mula habaq dulu la . aku cuma tunjuk ja pun . taqik2 aku gak yg kna seqang . babianakharam betoy anjing ny sekoq .
*meluat gila pastu nek kelas terus . subj P.I  . yeahh . harini blajaq pasal makanan yg halal apa suma tu
* lpas P.i , physics . hm , x suka . x suka so tamau cita haa :D
*lpas physics math . haa . blajaq sat ja sbb cikgu munira duk beletiaq kt kami dya kata kami x reti nk hormat dya then suka duk ajuk ckp dia . aku suka cikgu ny . budak laki la kdg2 kurg hajaq . aku dak ha
*pastu .... balik la ! pkul 1.20 ;)
*smpai umah , makan , mandi, buad homework LK . yg aku x reti aku tinggai dulu . buad dari pukul 3 , pkul 5.30 baru siap wey ! x online siang aku harini .
*lpastu pkul 6 p psar mlm , beli makanan  (sbb mak aku x msak harini.) & shawl .
*balik tu tngok kejora&bintang . sambil tu besiap2 sama . sbb tusyen mlm ny .
* -mlm-
*yeahhh . tusyen physics harini .
*balik tusyen , kemas bilik sat . semak kod ! x dan nk kemas . pastu sterika baju uniform sbb esok hari kokurikulum . habis iron baju , apalagi Online laaa . ok2 . aku dah boringgilabangang ny . nk offline nyh . babai bloggerku syggg ♥





Hi , 21 Feb 2011 ;)

*hello :D lambatnya aku update blog harini . 
*bngun awal lagi la . skolah en . pkul 6.45 harini . okayh , bngun2 mndi apa suma p lah skolah
*tiap2 pg ada perhimpunan . nasib bukan perhimpunan rasmi .
*tadi hampa taw dak ! aku kena msalah disiplin . grr . fuck fuck fuck ! urghhh whatthehellbitch 
*kes tudung . babi babi ! tudung aku ckup labuh kod . harem :/ 
*dah la kena isi borang disiplin . nabila kna jugak tp dia lepas sbb x gaduh isi borg .
*budak form 3 ramai ah kena . kna rampas phone pun ada . haiyh
*lpas kna tu ada la pngawas duk my bela aku then tnpa pngetahuan cikgu depa bg aku masuk kelas . huhk , thanks dila ;) and 2 3 org pngawas yg lain
*huhk , msa pertama- makmal kimia .buad experiment hari ni . aku msuk lmbat geng ngn budak laki . bengong betoy . 1 meja tu aku n nabila ja pmpuan . mmg cikgu tu cmpoq2 . smua meja cmpoq laki n pmpuan
*buad experiment haram x jadi pun . haha . last2 masuk kelas centu jaa
*masuk kelas- subj ke2 hari ni ialah : sejarah :(
* subj ny aku x suka ny ./ haha . time sj tadi en aku buat math wey . haha . pastu budak2 laki duk ngadu2 . pungkoq betoy depa ny . x leyh bekerjasama langsung ! last2 kantoi ! cikgu rampas buku duit kut sbb dya ingat tu buku math . haha . lpas tu aku smbung buad math lg . yelah . aku x suka dya mngajaq . pelat kelate mu tao dok ! haha
*okayh . rehattt . loceng x bunyi g pun . kami kluaq awai gila harini . kami sudah makan dah budak2 len baru kluaq rehat . dah habis mkan awai x taw nk p mna oiy . p koperasi sat . nabila nk bli calculator.
* lpastu p lah perpustakaan dah x taw nk p mna . haaaa! time nk masuk klas tu duk luaq depan perpustakaan tu sat . aku duk tngok kat klas 5 wira . aku duk caqi amirul yun . lpastu dngaq mcm org pnggil aku "Dhiya! Dhiya!"
*kalih2 . nah ! ingatkan sapa . tngok2 umi jongang sial tu . dya my tuduh aku kata aku report kt pngawas time kat perhimpunan tadi kes dya . nakharam la pempuan wey . mmg aku tunjuk hg pun kat pngawas tu sbb Nabila KATA hg kena pastu hg laqi masuk barisan klas hg balik . ouh ! mana aci wey . then nabila habaq la kt pngawas . kiranya ny nabila yg mula habaq dulu la . aku cuma tunjuk ja pun . taqik2 aku gak yg kna seqang . babianakharam betoy anjing ny sekoq .
*meluat gila pastu nek kelas terus . subj P.I  . yeahh . harini blajaq pasal makanan yg halal apa suma tu
* lpas P.i , physics . hm , x suka . x suka so tamau cita haa :D
*lpas physics math . haa . blajaq sat ja sbb cikgu munira duk beletiaq kt kami dya kata kami x reti nk hormat dya then suka duk ajuk ckp dia . aku suka cikgu ny . budak laki la kdg2 kurg hajaq . aku dak ha
*pastu .... balik la ! pkul 1.20 ;)
*smpai umah , makan , mandi, buad homework LK . yg aku x reti aku tinggai dulu . buad dari pukul 3 , pkul 5.30 baru siap wey ! x online siang aku harini .
*lpastu pkul 6 p psar mlm , beli makanan  (sbb mak aku x msak harini.) & shawl .
*balik tu tngok kejora&bintang . sambil tu besiap2 sama . sbb tusyen mlm ny .
* -mlm-
*yeahhh . tusyen physics harini .
*balik tusyen , kemas bilik sat . semak kod ! x dan nk kemas . pastu sterika baju uniform sbb esok hari kokurikulum . habis iron baju , apalagi Online laaa . ok2 . aku dah boringgilabangang ny . nk offline nyh . babai bloggerku syggg ♥





Saturday, February 19, 2011

ahad =)

sorry guys smlm aku x update blog  krn kemalasan telah melanda diriku . -,-
grrrr . malsnya ! nk p skolah harini :( bngun pun liat haa pg tadi . sumpah mengantuk sgt2 .
~ bngun tidoq mndi , gosok gigi . besiap2 apa suma . then p lah skolah .
~ smpai skolah tady nk dekat 7.30 dah huh . lambat .
~ harini ada ceramah . ustaz tu lawak gila hahahhahaha .
~ lpas habis perhimpunan tu masuk klas la . first klas tadi b.i haa .subj ny kalau x kna salin x sah !
~ lpas b.i , huhk ?  bm :( i don't like . fuck fuck fuck
~ lpas bm rehatttttttttttttttt . yeah hat ny yg aku tunggu sejak aku my skolah tadi . haha
~mkan nasik ayam sepinggan . habis tu jln2 p call mak aku sat habaq kata harini balik pkul 1.50
~ lpastu p koperasi sat beli pizza . lapaq lg aa wey . haha . kuat gila aku makan
~ lpastu masuk laa kelas haa . kimiaa :>
~ time kimia ny cikgu praktikal nama amin ny mcm besa msti dya suruh p buad jawapan kat depan
~ aku deretttt kena . ih . dah la p depan laki pmpuan . aku ny pulak derett kena ngn budak nma najmi nyh . mnyampah betoi :P haha
~ lpas kimia , sejarah ! Allah . hat ni lagiiiiiiiiiiiiii laaaa aku X sukaaaaaaaaaaaaaaaaa . nasib 1 masa ja .
1 masa pun sgt bererti buat aku kerana aku mngisi masanya dgn mmbuta :D haha
~ lpas SJ , math . yeahhh . cikgu yg gilapunyasporting yg ny . dlm klas tady dya tunjuk picx husband n anak dya . gilacomelouh.
~ so , harini balik pukul 1.50 . kluaq2 tu tngok mak aku dah my dah . atirah tumpang haa sbb mak dya x dak . p hantaq adk dya p mrsm .
~  ok lah balik rumah tu mkan nasik . lpastu online . tu ja haa . okayh la . nk p mndi ny . kebusukan :*>

Friday, February 18, 2011

keletihan -,-

okayh . harini bngun pagi awai pkul 7 p skolah sbb ada merentas desa :)
mula2 p tuu ... duk laa kt depan skolah dulu . sembang2 apa . pastu 7.30 suma berkumpul kt pdg mngikut rumah masing2 . aku n nabila Waja .  ehemmm . ala umah hat nk mnang tu la :D . haha
okayh , berkumpul kt pdg semua depa bg la tali apa xtaw warna biru suh ikat kt tgn mnandakan aku ny rumah apa . okayh . ikat laa . pkul 9 baru start haa . bunyi nya horn  tuuu . aku pun pecutttttt . haha .
pecuttt awai sgt . last2 kluaq pintu pgaq skolah semputtt :D hahaa . jauh kod . 2km haa . masuk kod tmn Malaysia , lalu kud tmn lumba kuda pastu pdg golf kt tmn rimba tu then keluaq ikod jln besaq yg bertemu dgn kmc , tsb apa suma tu lahk . letih !!!! aku dah la penat . sblum ny pun mmg aku ada pnyakit lelah .
kaki aku ny dah 3 hari sakit x mau nk legaa . uih . sakit sgt kod! aku smpai skolah lmbat jugak aa . penat kod . smpai2 tu cari beg dulu dkt syifa' . mmber aku syifa' ny x lari so sruh dya pgg la beg x kan nk bawak kod . tera lari tnpa beg pun letih x sangga . tmbah nk usung beg tu , dgn ada ayaq , phone . grr .
pastu bukak kasut , rest kt astaka dulu smntara tnggu nabila haa . minum ayaq apa suma . syahmi duk dpan aku ja . tp sgan nk tegoq . haha . duk bapa mnit lpastu baru dya smpai haa . lmbat betoi . mau x lmbat dya jln haa . haha . lpastu relax2 sat mkan roti then my lah eyka n eyna :D hehe . dr jauh dngaq gelak depa kenai dah haha .
ok , duk2 sembang2 merapu , pastu bergambar' seketika . haha . dah la letih . lama lpastu baru la ada pnyampaian hadiah . yg dpt numb 1 kecik2 ja pun .
aku menang gak wey :D Haha . pungkoqqqq . okayh habis acara apa suma baru lah balik . pkul 12 .
hmmm . mlas nk type dah . klau aku rajin mlm ny aku update len nohhhh .

friday ♥

^ bngun tidoq pukul 10.00 hari ni haa .
^ bangun agak awal sbb mak aku masuk ckap phone ngn mak sedara aku dlm bilik aku . haiyh  . hingaq sngguh aiyh . terjaga aku .
^pastu mndi terus haaa . besiap2 , suh abah aku hntaq p umah nabila sbb kami dah rancang nk hangout harini . jadi jugak akhirnyaa :D
^smpai umah nabila pkul 11 :D . pnggil dya kat umah x benti2 harem xdak org kluaq pun . duk 10 mnit lpstu baru nabila bukak pintu haa . dya baru lpas mndi
^then aku masuk rumah dya , besiap2 apa suma smpai la pkui 12 .
^pastu kami pun p la nek teksi sbb x dak sapa nk hntaq
^smpai CP dlm pkul 12 lebih haa . org x bnyak sgt aa sbb harini kan jumaat . org p smyg jumaat .
^aku bwak Rm80 . habih licin ! x tnggai sekupang pun . haha .
^bli jacket , file nk smpan ketas , pen lpastu button . dkat button tu ada gmbaq aku n nabila . :D
^fahiyah x jadi my . grrr . x dak rezeki laa . hm , pastu kami pun p mkan terus laa . lapaq gilaaa.
^jmpa mcm2 jenis org . handsome2 , tp sombong :( . nmpak eyna n tirah pastu kwan tirah . rugi x dak zalikha azizan . hmmm :(
^habis shopping apa xtaw nk p mna , haa , keliling laa 1 CP tu . mcm nk tercabut kaki ny haa , aku dgn heels ny lagi . sakit berlari kmarin x hilang lg ny . sakit wey ! sakit sgt ! sakit kat kaki dah melarat smpai ke pinggang dah ny . :(
^hm , then pkul 3.30 abg nabila my la ambik dkt dpan library tuu .
^hm , smpai2 rumah , buang2 kasut arghhhh , rasa simen yg keras tu mcm lmbut smcm ja . haha . sakit wey ! sakit gila ! hm hm hm
^masuk2 rumah tu , kmas brg2 yg bli tady then relax2 , p kdai tok aku sat , pastu balik umah , ONLINE
^online ptg ny , haaa . jmpa shahmi shah jugak akhirnya . my intan payung . hehe .
^aku online lma lah jugak smpai pkul 6.30 haa , 6.30 kna benti haa . kejora & bintang mana boleyh tinggai :D
^hehe , lpas habis cita tu , ambik aiq smyang , smyg dulu :D
^ lpas smyg tu , duk kalut ajak abah aku p pcific sbb depa kta ada pc fair kt situ lany. hm , abah aku x mau p :/ . dah la phone aku rosak ! abah aku tu jnji mcm paria g . meluat aku ! sembang nk bli phone baru kata aku . haram x dpt pun smpai lany . awdla bnda yg aku nk sgt dlm dunia ny aku x pnah dpt . aku rsa hidup aku ny adil la.. sedihhhh :'(
^hm , duk rumah ja la mlm ny . ok x pa la , siang tadi bejalan jlan dah :')
^dah x kluaq tu , duk umah buad homework , haha . haa hat ny baguih
^ mkan apa suma lpastu Online lg . line celcom mcm puki anjing g weyh . meluat gila ! pastu aku ambik broadband tu aku baling ! geram sgt ! terus line elok ! HAha . bagusssss
^ hm , sakit kaki , mlas nk cita pnjang2 , esok pulak norh , blogger oiy :)