thanks for visiting~

Saturday, February 26, 2011

tooooodayyyyy :D

yeah . bngun tidoq tepat padat pkui 11 haa tudiaaaa . naseb x kna mrah
bngun tu mndi terus . basuh kasut skolah apa suma . then sarapan .
lpastu ikut mak aku p pkan cina sbb dya nk bli tupperware buh kuih . okayhla .
lpas balik tu singgah p sentosa sat abah nk bli brg laptop sikit .
lpastu abah aku ckap
" stg turun bawah tngok phone murah dah la norh hat seratus sudah la . padan la ngn hg "
dlm hati ny " ih , pundek betoy " haha
then turun2 bawah tu jln2 pilih kedai mna nk bli . pastu p la kdai cina ny
abah aku pun ckap " aaa , model c3 "
wuish ! " hahahaha , x sngka wey . angan2 aku nk fon tu jdi knyataan la ! " haha
tp an kesian abah aku . duit habeh bnyak . bli phone guna credit card haa . duit x dan nk cucuk :P hehe
murah gila . cepat harga turun rm37* ja . padan la ngn aku . iPhone pun ada duk mlambai lmbai ja kat aku . hehk . lpastu time nk balik tu lam keta abah aku kata bulan 5 ny habih byaq moto GT dya , dya nk juai , sbb duit xdak . huhk , tera 3 biji moto pun x ckup , nk juai plak . hm , ikod ska larh
okayh , smpai rumah , tudiaaaaa . pkui 2 dah . pastu mak aku suh p tlg tok aku sat smntara mak aku nk p . ok . p la kat tok aku sat , dlm pkul3 tu baru p ambik mak aku . lpas mak aku p kat tok aku , aku pun balik la rumah . then , masuk aa lagu dlm phone . sbb memory xdak pa . okaylah . mnghadap la laptop ny smpai pkui 6 . pastu kluaq smbang ngn atirah kat luaq smpai pkui 7 .
boring la harini kan ?
hm .... mlm . mndi2 apa suma pastu tngok tv , iron baju lpastu dlm pkul 9 tu texting dgn abg firdaus , abg acab .duk luaq kat blakang umah ngn atirah , mak tirah , mak aku n jiran belakang , besa la kami msyuarat tingkap . haha . lpastu pkul 10.30 baru msuk rumah ha .
masuk2 tu goyang2 kaki then tngok tv , mkan coklat pastu ONLINE . k babai :)

sedap kod wey . nk dak ? haha
my fav choc . awww . hehe

Friday, February 25, 2011

hari ni jumaat ;)

yeahh . bangun tidoq pkul 10.15 harini . awal kod :P haha
lpastu mndi2 apa suma trus suruh mak aku hantaq p umah nabila . nk buad homework :D . waaa . rajen x ?
hehe. p umah nabilla lah smpai dlm pkul 11 .
smpai2 tu tunggu nabila mndi sat lpastu buad hw terus . :D
buad lk jaaa . snang la pulak . lpastu berwebcam . haha . borink kod x dak qeja haaa .
smpai pkul 3 haaa . lpastu mkan nasik , then online balik . buad blogger kt nabila jup .then pkul 5 haaa .
duk rncang nk p tasik haa . jadi jugak akhirnya . pkul 6 baru kami p . best gak , naik bot yg kayuh tuuu :)
boy handsome2 haiyh :D (gedik sat) haha . lpas balik dari tasik tu p dataran kat balai nobat tu pulak . bergambaq x habeh agy haa . aha . x la best sgt sbb awai lg baru pkul 8 haa .
cina ja bnyak . lpastu pkul 8.30 abg nabila hantaq balik umah ahh . huhk . letih . sakit kaki . pueh dating ngn bestfriend harini . haha . smpai umah tu , mndi terus . lpastu mnyembang nyembang ngn abg aku , then rasa lapaq kod . ajak atirah p bli nasik . lpas mkan nasik , tngok tv , lpastu online haaa . rasa mcm  xda mood jaa haa . k , nk off , bai

Thursday, February 24, 2011

hay hay ♥

-ih wey harini bngun tidoq pukui 7.00 kod . p skolah lmbat . smpai skolah tepat pkul 7.35 haa . pundek betoi
lpastu kat depan pintu masuk skolah tu pngawas bnyak nk mmpus . ngn cikgu la .
haiyh lpastu time jln nk p tapak perhimpunan tu aku jln ngn nuha sbb dya pun my lmbat gak , pastu benti sat kt depan bengkel kh , sbb tngah baca doa . ih , silap tempat x kena gaya , temasuk dlm sarang ular wey !
cikgu hayati yg pngawas tu ada kt situ . ih , mula ketaq dah ny . dah la haritu dya tampaq aku kes disiplin .
huhk , dya cuma tanya aku "ny bapa kali dah my lambat ny " grrr , pastu aku jwab la "baru kali ny "
dya tanya lg "tulis nama dak g ny kat depan tadi ?" aku kata : "aaa tuleh dah" (kena buhung sat hg wey cikgu wey :/ . aku mmg x suka dya pun . muka dya tu bengissss . lpastu cikgu lepas aku , nuha dya x lepas pun . kesian dia . cikgu nk bagi dya borg tukaq skolah sbb dya dah 4 kali buad slah mcm2 . hm , ok lah , lpastu p la tapak perhimpunan , x dak pengumuman pnting sgt harini lpastu naik klas arh , time ustaz mahmud mula2 , lawak dya kurg wey harini . haha . dya cuma duk ulang cita hat ny
" kamu nk taw dak pasaipa hindu mata depa besaq , bulat2 ? "
sbb hindu pakai sari nmpak pusat, qeja duk tngok pusat tu ja tu mata depa jenih tebeliak tu . hahaha
lpastu " pasaipa cina mata sepet2 ? " haha "sbb depa smayang , ada asap en , mata depa duk kena asap , pedih , tu yg sepet tu . hahaha " ok , lpas pi , bm .. hm , dya ny kalau dya suruh kami salin OMG ! cepat gila dya baca , mcm ngn kami ny ada 10 tangan 50 jari kod . geram gila , last2 aku meluat sgt , aku tutup buku bm , bukak komik , lukis cartoon yg ada dlm buku tu . grrr . meluat .!
lpastu rehatttt .. zzz . harini mkan nasik . meluat p kantin sbnaqnya , sbb jmpa mcm2 jenih org . dah la geng2 klas blakang yg aku x suka tu .
lpas rehat , time Lk , haaa turun p bilik Lk , tunggu kat luaq smntara sir nk bukak pintu . usha2 org sikit . heeee , usha2 atas nmpak S . aww aww . haha adikku .
lpastu kan weyyyyyyyyyyy (masuk dah bilik Lk ny) sir check homework , arghhhh , kebabian aku xsiap aa .
sir tibai ngn rotan 2 kali kod dkt tgn , atas pada siku sikit ny  , ouch , sakitnya sampai ke ibu jari kaki :D . garang jugak sir ny , aku ingat baik tu aku x buad homework dya tu . haha
okayh , lpas Lk , physics :( , hiuh sesumpahakutakfahamlangsung apa yg cikgu ny ajaq!
dah la subj ny susah , dya ajaq x paham pulak . haiyh , harini kalau ikud , balik pkul 12.50 , hm , last class physic ny , x dak mknanya nak balik tepat 12.50 , 1.25 baru dya lepas balik . selfish gila dya ny , dya ingat mak pak kami x dak perasaan kod tunggu tngah panas terik kat luaq tu .
haie , nasib la aku paham dah pe-er' dya ny , aku abaq kat abah aku balik pkul 1.15 harini .
lpastu balik2 , makan , lpastu tngok tv , pappp ! terlenaaa pulak . sat sgt aku lena , lena pkul 2.45 , bngun pkul 3.05 . haha . x rasa apa . pastu bngun tidoq , p mndi , then keluaq p kedai tok aku . borink duk qumah . aku duk kt situ , pkul 5 baru aku balik haa , online .
online , haram x dak pa pun . so , pkul 6.30 , kejora&bintang , then habis tu , smyang maghrib
lpastu abah aku tunjuk la rupa laptop yg dah dya order tu , lawa la jugak . tapi wana hitam .
harga mencecah 5k . tapi harem xda webcam . bengong sungguh . x taw lg bila dpt laptop tu , esok lusa kod .
hm , lpastu kluaq p bli burger , mkan2 , tngok 999 . hehe . Gro ja bnyak . haha , deret tiap2 mnggu cerita pasal org jahat , pastu pendatang asing tnpa izin . haha .
haaa ,. lpastu online . ish ,  sumpah line terok sangat2 ! meluat gila . aku buad mcm2 kat broadband tuh . haram x berkesan pun , duk lembab tera tu jugak . bangang betoi ! give up nk online arh kalo cmny
hm , ngntuk dah , nk offline ( bencigilabangangdgnlinecelcom , grr FUCK !) babai :)

Wednesday, February 23, 2011

23.02.2011

*hay .. hm . tertidoq dah ny tadi sanggup bngun len nk update blog ny haa . 
*hm , harini p skolah pukoi 7.30 haa . bngun lmbat .
*lpastu p skolah , perhimpunan da start . x habih2 ngn kempen air sebotol . nasib aku bawak air 
*lpas perhimpunan tu masa bm . hm , x suka2 . so , x mau cita . maafkan saya Puan Zooraini oiy 
*lpas bm , bi . hm deret salin . tiap2 bi , deret buad literature . mcm x dak tajuk len 
*lpastu rehat . haa . x p kantin pun . just bli roti kat koperasi . aku beli pizza+bun . ahha . bnyak ouh aku mkn 
*lpas mkan tu nak nek klas la . tetiba perut ny sakitttttttttt . sakit gila . senggugut ka apa aku pun x taw . 
naik2 kelas laaa . mcm besa la en , time rehat x leyh masuk klas lg . block aku pulak pngawas pulun yg bernama nasreen jaga . hiuh ! bangang . dah la saked perut ny . aku nk ambik air pun dya x bg masuk . pastu dya pun p la masuk klas aku then p ambik air kt tmpat aku . bengong
*lpastu dgn sakit perut ny , x taw nk duk mna , p la kt library . duduk rehat2 sat . yhen , loceng bunyi , masuk klass .
*lpas rehat waktu addmath . hm , bg soalan mcm ngn kami ny ada 20 tangan . dah la x fham . alfa-beta kemenatang apa aku pun x pham . pastu cikgu mahani sruh bli buku latihan . hm . okay2
*lpas addmath , sivik . cikgu suhaimi . cikgu ny baik walaupun muka dya mcm pi'e artis tuuu Haaha . aku nk tgelak la bila dya ckap . hahah . time dya deret dya sruh buad qeja sndiri . aku xtaw nk buad apa last2 pinjam komik kat Azim . baca la smpai balik haaa
*baca komik x dan habih , mnx pnjam sat kat dya . balik skolah pkul 12.50 harini
*kluaq2 tngok abah aku my dah .
*balik umah , tngok bawah tudung dulu , mak aku masak apa . laaaaaa . harini  xdk nasik . mak aku buad mi goreng . ok lah . makan . boleh tahan . hehe . dgn baju skolah x dan salin lg , my online pulak smbil makan .
*nak order laptop . nk beli online utk abg aku aa ny . dah tngok dah jenama Dell . ish , klau la utk aku en :( dah la wana pink cantik gila :D
*hehk , x yah berangan , bukan dpt pun
*online lama gak aa . 4.30 baru aku offline . mandi dah apa suma . lpastu buad homework Lk .
*duk dlm pkul 5.30 tu dngaq suara jiran panggei , sapa lg , atirah aa . haha
*kluaq sembang merapu sat ngn dya n eyna , pukul 6.30 celapak masuk lam umah , paham2 aa . K&B hehe :D
*mlm- hm , buad kerja Lk , siap la jugak cuma yg x reti tu aku tinggai . lpas buad Lk tu , my online , men game Draw My Thing . syok ouh . thanks to Zalikha Azizan sbb prkenalkan game ny :D
*adk aku tngok aku men game ny , dya pun nk men gak . bg p lah dya  men . aky engatkan dya nk men sat . pkul 10.30 baru dya bagi aku online . celaka punya budak . meluat meluat .
*haaa . ny baru la aku online balik ny haa . oklah nak signout blogger , nk main game :D babai ;)


Tuesday, February 22, 2011

22.02.2011

*harini bngun awai ouh . pkul 6.30 . haha
*pg2 lg dah gaduh ngn mak aku . grrr . :/ mlas nk cita . buat aku  geram ja haiyh !
*p skolah awai ouh harini . pkul 7 haaa . smpai2 tu nabila pun x mai g
*hari ni ada perhimpunan rasmi , sat ja pun tp rasmi . balik skolah 1.20 harini
*first class tadi Pj . aku x turun p pdang pun . just duk dlm klas buad qeja Lk . aku xsiap . x reti buad
*lpas Pj , Lk arh . p blik Lk smntara duk tunggu sir . budak2 klas 4 putra mcm haram g ! duk ejek2 aku ngn nabila . babi sungguh .
*dah masuk bilik Lk pun duk usha2 g . x pueh hati tang mna aku pun xtaw .
*lpas Lk , rehatttt ... rehat lmbat sikit haa harini . mkan roti ja harini wey !  mlas nk p kantin . xpa2 . diet sikit dhiyasyamimi oiy .
*lpas rehat , aku p dewan inklusif sat . ada perjumpaan pengerusi & setiausaha . ok la . p dngaq taklimat tu ishhh sat ja pun aku engat lama . lpastu klas addmath . hm . mcm besa . aku bukannya paham pun
*lpas addmath , aaa .. bi . lpastu balikkk .balik rumah mkan nasik apa suma . tngok tv . lpastu terlena sat . aku jaga tepat pkul 3.15 then nabila dah terpacak depan umah aku sb kami nk p skolah . ada perjumpaan unit uniform ptg . aku Krs .
*okayh pkul 4.30 kami pun p la skolah . Krs suma berkumpul dkt dewan wawasan . kami buad aktiviti ikatan asas tali . mcm2 jenis kami ikat .
*pastu cikgu buad la mcm lawan la sapa ikat tali plg kemas dpt hadiah misteri . ouh2 tertanya tanya . haha . then aku pun sertai laaa .
*aku mnang . then , hampa nk taw dak aku dpt hadiah apa ? ?? ?
*tisu dgn pembaris . HAHAHAA ! whatthehell . ny nak gelak ny . hadiah misteri pungkoq pa lagutu
*haha . kami balik la pkul 6 . haa .. smntara duk jln nk p kat tmpat parking moto . terjumpak la dgn Zalikha Azizan . awww awww . haha  . sembang2 merapu dulu haa . aku ambik moto mai parking sblah moto dia . sembang lah kami .
*lpastu ikud dya p umah dya la . maklumlah x pernah p jln kod tu . sajaa . n tanpa disedari pkul 6.30 lebih dah . aku lupaaaaaaaaaaaaa . Kejora&Bintang 
*then pederas balik umah . smpai2 umah . kejora & bintang start dah pun .
*okay lah . smntara tu besiap siap apa sbb tusyen haa harini . besiapa awai sbb aku ny lembab sikit .
*haaa . pkul 7.45 aku kluaq umah p tusyen . ih ... gaduh ngn mak aku lagiii . mcm2 betoy laa . meluat aaa ! :/
*mlm ny subj math mode . smpai2 tusyen tnggu fahiyah sat . lpas dya my tu naik atas. tngah duk jln tu slisih ngn adk handsomeku syahmi :D n ikhlas . hehe  . sbb klas kami hat\rini tingkat ats skali nuh . x pa dkt ngn kantin mini :D
*dlm tusyen aku n fahiyah qeja duk gelak ja . makna coklat punya la bnyak .
*huhk . faham ouh tusyen malamm ny sb  xdak budak handsome 1klas mlm ny . so , boleyh focus . HAHA gedikkkk .
*balik tusyen koy 9.30.
*smpai2 umah , iron baju skola dulu . lpastu broadband ka pc buad hal aku pun xtaw . mcm babi g . qeja kena reload ja .
*dah dya duk buad hal perut ny dah la dok bunyi . ih , p masak maggi dulu :D haha .
*lpas masak tu my online . haaaa . baru boleh ! kna makan dulu kod baqu boley norh . haha
*then online la . keboringan ! . okayh aa . babai . saya mau out .

Monday, February 21, 2011

Hi , 21 Feb 2011 ;)

*hello :D lambatnya aku update blog harini . 
*bngun awal lagi la . skolah en . pkul 6.45 harini . okayh , bngun2 mndi apa suma p lah skolah
*tiap2 pg ada perhimpunan . nasib bukan perhimpunan rasmi .
*tadi hampa taw dak ! aku kena msalah disiplin . grr . fuck fuck fuck ! urghhh whatthehellbitch 
*kes tudung . babi babi ! tudung aku ckup labuh kod . harem :/ 
*dah la kena isi borang disiplin . nabila kna jugak tp dia lepas sbb x gaduh isi borg .
*budak form 3 ramai ah kena . kna rampas phone pun ada . haiyh
*lpas kna tu ada la pngawas duk my bela aku then tnpa pngetahuan cikgu depa bg aku masuk kelas . huhk , thanks dila ;) and 2 3 org pngawas yg lain
*huhk , msa pertama- makmal kimia .buad experiment hari ni . aku msuk lmbat geng ngn budak laki . bengong betoy . 1 meja tu aku n nabila ja pmpuan . mmg cikgu tu cmpoq2 . smua meja cmpoq laki n pmpuan
*buad experiment haram x jadi pun . haha . last2 masuk kelas centu jaa
*masuk kelas- subj ke2 hari ni ialah : sejarah :(
* subj ny aku x suka ny ./ haha . time sj tadi en aku buat math wey . haha . pastu budak2 laki duk ngadu2 . pungkoq betoy depa ny . x leyh bekerjasama langsung ! last2 kantoi ! cikgu rampas buku duit kut sbb dya ingat tu buku math . haha . lpas tu aku smbung buad math lg . yelah . aku x suka dya mngajaq . pelat kelate mu tao dok ! haha
*okayh . rehattt . loceng x bunyi g pun . kami kluaq awai gila harini . kami sudah makan dah budak2 len baru kluaq rehat . dah habis mkan awai x taw nk p mna oiy . p koperasi sat . nabila nk bli calculator.
* lpastu p lah perpustakaan dah x taw nk p mna . haaaa! time nk masuk klas tu duk luaq depan perpustakaan tu sat . aku duk tngok kat klas 5 wira . aku duk caqi amirul yun . lpastu dngaq mcm org pnggil aku "Dhiya! Dhiya!"
*kalih2 . nah ! ingatkan sapa . tngok2 umi jongang sial tu . dya my tuduh aku kata aku report kt pngawas time kat perhimpunan tadi kes dya . nakharam la pempuan wey . mmg aku tunjuk hg pun kat pngawas tu sbb Nabila KATA hg kena pastu hg laqi masuk barisan klas hg balik . ouh ! mana aci wey . then nabila habaq la kt pngawas . kiranya ny nabila yg mula habaq dulu la . aku cuma tunjuk ja pun . taqik2 aku gak yg kna seqang . babianakharam betoy anjing ny sekoq .
*meluat gila pastu nek kelas terus . subj P.I  . yeahh . harini blajaq pasal makanan yg halal apa suma tu
* lpas P.i , physics . hm , x suka . x suka so tamau cita haa :D
*lpas physics math . haa . blajaq sat ja sbb cikgu munira duk beletiaq kt kami dya kata kami x reti nk hormat dya then suka duk ajuk ckp dia . aku suka cikgu ny . budak laki la kdg2 kurg hajaq . aku dak ha
*pastu .... balik la ! pkul 1.20 ;)
*smpai umah , makan , mandi, buad homework LK . yg aku x reti aku tinggai dulu . buad dari pukul 3 , pkul 5.30 baru siap wey ! x online siang aku harini .
*lpastu pkul 6 p psar mlm , beli makanan  (sbb mak aku x msak harini.) & shawl .
*balik tu tngok kejora&bintang . sambil tu besiap2 sama . sbb tusyen mlm ny .
* -mlm-
*yeahhh . tusyen physics harini .
*balik tusyen , kemas bilik sat . semak kod ! x dan nk kemas . pastu sterika baju uniform sbb esok hari kokurikulum . habis iron baju , apalagi Online laaa . ok2 . aku dah boringgilabangang ny . nk offline nyh . babai bloggerku syggg ♥





Hi , 21 Feb 2011 ;)

*hello :D lambatnya aku update blog harini . 
*bngun awal lagi la . skolah en . pkul 6.45 harini . okayh , bngun2 mndi apa suma p lah skolah
*tiap2 pg ada perhimpunan . nasib bukan perhimpunan rasmi .
*tadi hampa taw dak ! aku kena msalah disiplin . grr . fuck fuck fuck ! urghhh whatthehellbitch 
*kes tudung . babi babi ! tudung aku ckup labuh kod . harem :/ 
*dah la kena isi borang disiplin . nabila kna jugak tp dia lepas sbb x gaduh isi borg .
*budak form 3 ramai ah kena . kna rampas phone pun ada . haiyh
*lpas kna tu ada la pngawas duk my bela aku then tnpa pngetahuan cikgu depa bg aku masuk kelas . huhk , thanks dila ;) and 2 3 org pngawas yg lain
*huhk , msa pertama- makmal kimia .buad experiment hari ni . aku msuk lmbat geng ngn budak laki . bengong betoy . 1 meja tu aku n nabila ja pmpuan . mmg cikgu tu cmpoq2 . smua meja cmpoq laki n pmpuan
*buad experiment haram x jadi pun . haha . last2 masuk kelas centu jaa
*masuk kelas- subj ke2 hari ni ialah : sejarah :(
* subj ny aku x suka ny ./ haha . time sj tadi en aku buat math wey . haha . pastu budak2 laki duk ngadu2 . pungkoq betoy depa ny . x leyh bekerjasama langsung ! last2 kantoi ! cikgu rampas buku duit kut sbb dya ingat tu buku math . haha . lpas tu aku smbung buad math lg . yelah . aku x suka dya mngajaq . pelat kelate mu tao dok ! haha
*okayh . rehattt . loceng x bunyi g pun . kami kluaq awai gila harini . kami sudah makan dah budak2 len baru kluaq rehat . dah habis mkan awai x taw nk p mna oiy . p koperasi sat . nabila nk bli calculator.
* lpastu p lah perpustakaan dah x taw nk p mna . haaaa! time nk masuk klas tu duk luaq depan perpustakaan tu sat . aku duk tngok kat klas 5 wira . aku duk caqi amirul yun . lpastu dngaq mcm org pnggil aku "Dhiya! Dhiya!"
*kalih2 . nah ! ingatkan sapa . tngok2 umi jongang sial tu . dya my tuduh aku kata aku report kt pngawas time kat perhimpunan tadi kes dya . nakharam la pempuan wey . mmg aku tunjuk hg pun kat pngawas tu sbb Nabila KATA hg kena pastu hg laqi masuk barisan klas hg balik . ouh ! mana aci wey . then nabila habaq la kt pngawas . kiranya ny nabila yg mula habaq dulu la . aku cuma tunjuk ja pun . taqik2 aku gak yg kna seqang . babianakharam betoy anjing ny sekoq .
*meluat gila pastu nek kelas terus . subj P.I  . yeahh . harini blajaq pasal makanan yg halal apa suma tu
* lpas P.i , physics . hm , x suka . x suka so tamau cita haa :D
*lpas physics math . haa . blajaq sat ja sbb cikgu munira duk beletiaq kt kami dya kata kami x reti nk hormat dya then suka duk ajuk ckp dia . aku suka cikgu ny . budak laki la kdg2 kurg hajaq . aku dak ha
*pastu .... balik la ! pkul 1.20 ;)
*smpai umah , makan , mandi, buad homework LK . yg aku x reti aku tinggai dulu . buad dari pukul 3 , pkul 5.30 baru siap wey ! x online siang aku harini .
*lpastu pkul 6 p psar mlm , beli makanan  (sbb mak aku x msak harini.) & shawl .
*balik tu tngok kejora&bintang . sambil tu besiap2 sama . sbb tusyen mlm ny .
* -mlm-
*yeahhh . tusyen physics harini .
*balik tusyen , kemas bilik sat . semak kod ! x dan nk kemas . pastu sterika baju uniform sbb esok hari kokurikulum . habis iron baju , apalagi Online laaa . ok2 . aku dah boringgilabangang ny . nk offline nyh . babai bloggerku syggg ♥





Saturday, February 19, 2011

ahad =)

sorry guys smlm aku x update blog  krn kemalasan telah melanda diriku . -,-
grrrr . malsnya ! nk p skolah harini :( bngun pun liat haa pg tadi . sumpah mengantuk sgt2 .
~ bngun tidoq mndi , gosok gigi . besiap2 apa suma . then p lah skolah .
~ smpai skolah tady nk dekat 7.30 dah huh . lambat .
~ harini ada ceramah . ustaz tu lawak gila hahahhahaha .
~ lpas habis perhimpunan tu masuk klas la . first klas tadi b.i haa .subj ny kalau x kna salin x sah !
~ lpas b.i , huhk ?  bm :( i don't like . fuck fuck fuck
~ lpas bm rehatttttttttttttttt . yeah hat ny yg aku tunggu sejak aku my skolah tadi . haha
~mkan nasik ayam sepinggan . habis tu jln2 p call mak aku sat habaq kata harini balik pkul 1.50
~ lpastu p koperasi sat beli pizza . lapaq lg aa wey . haha . kuat gila aku makan
~ lpastu masuk laa kelas haa . kimiaa :>
~ time kimia ny cikgu praktikal nama amin ny mcm besa msti dya suruh p buad jawapan kat depan
~ aku deretttt kena . ih . dah la p depan laki pmpuan . aku ny pulak derett kena ngn budak nma najmi nyh . mnyampah betoi :P haha
~ lpas kimia , sejarah ! Allah . hat ni lagiiiiiiiiiiiiii laaaa aku X sukaaaaaaaaaaaaaaaaa . nasib 1 masa ja .
1 masa pun sgt bererti buat aku kerana aku mngisi masanya dgn mmbuta :D haha
~ lpas SJ , math . yeahhh . cikgu yg gilapunyasporting yg ny . dlm klas tady dya tunjuk picx husband n anak dya . gilacomelouh.
~ so , harini balik pukul 1.50 . kluaq2 tu tngok mak aku dah my dah . atirah tumpang haa sbb mak dya x dak . p hantaq adk dya p mrsm .
~  ok lah balik rumah tu mkan nasik . lpastu online . tu ja haa . okayh la . nk p mndi ny . kebusukan :*>

Friday, February 18, 2011

keletihan -,-

okayh . harini bngun pagi awai pkul 7 p skolah sbb ada merentas desa :)
mula2 p tuu ... duk laa kt depan skolah dulu . sembang2 apa . pastu 7.30 suma berkumpul kt pdg mngikut rumah masing2 . aku n nabila Waja .  ehemmm . ala umah hat nk mnang tu la :D . haha
okayh , berkumpul kt pdg semua depa bg la tali apa xtaw warna biru suh ikat kt tgn mnandakan aku ny rumah apa . okayh . ikat laa . pkul 9 baru start haa . bunyi nya horn  tuuu . aku pun pecutttttt . haha .
pecuttt awai sgt . last2 kluaq pintu pgaq skolah semputtt :D hahaa . jauh kod . 2km haa . masuk kod tmn Malaysia , lalu kud tmn lumba kuda pastu pdg golf kt tmn rimba tu then keluaq ikod jln besaq yg bertemu dgn kmc , tsb apa suma tu lahk . letih !!!! aku dah la penat . sblum ny pun mmg aku ada pnyakit lelah .
kaki aku ny dah 3 hari sakit x mau nk legaa . uih . sakit sgt kod! aku smpai skolah lmbat jugak aa . penat kod . smpai2 tu cari beg dulu dkt syifa' . mmber aku syifa' ny x lari so sruh dya pgg la beg x kan nk bawak kod . tera lari tnpa beg pun letih x sangga . tmbah nk usung beg tu , dgn ada ayaq , phone . grr .
pastu bukak kasut , rest kt astaka dulu smntara tnggu nabila haa . minum ayaq apa suma . syahmi duk dpan aku ja . tp sgan nk tegoq . haha . duk bapa mnit lpastu baru dya smpai haa . lmbat betoi . mau x lmbat dya jln haa . haha . lpastu relax2 sat mkan roti then my lah eyka n eyna :D hehe . dr jauh dngaq gelak depa kenai dah haha .
ok , duk2 sembang2 merapu , pastu bergambar' seketika . haha . dah la letih . lama lpastu baru la ada pnyampaian hadiah . yg dpt numb 1 kecik2 ja pun .
aku menang gak wey :D Haha . pungkoqqqq . okayh habis acara apa suma baru lah balik . pkul 12 .
hmmm . mlas nk type dah . klau aku rajin mlm ny aku update len nohhhh .

friday ♥

^ bngun tidoq pukul 10.00 hari ni haa .
^ bangun agak awal sbb mak aku masuk ckap phone ngn mak sedara aku dlm bilik aku . haiyh  . hingaq sngguh aiyh . terjaga aku .
^pastu mndi terus haaa . besiap2 , suh abah aku hntaq p umah nabila sbb kami dah rancang nk hangout harini . jadi jugak akhirnyaa :D
^smpai umah nabila pkul 11 :D . pnggil dya kat umah x benti2 harem xdak org kluaq pun . duk 10 mnit lpstu baru nabila bukak pintu haa . dya baru lpas mndi
^then aku masuk rumah dya , besiap2 apa suma smpai la pkui 12 .
^pastu kami pun p la nek teksi sbb x dak sapa nk hntaq
^smpai CP dlm pkul 12 lebih haa . org x bnyak sgt aa sbb harini kan jumaat . org p smyg jumaat .
^aku bwak Rm80 . habih licin ! x tnggai sekupang pun . haha .
^bli jacket , file nk smpan ketas , pen lpastu button . dkat button tu ada gmbaq aku n nabila . :D
^fahiyah x jadi my . grrr . x dak rezeki laa . hm , pastu kami pun p mkan terus laa . lapaq gilaaa.
^jmpa mcm2 jenis org . handsome2 , tp sombong :( . nmpak eyna n tirah pastu kwan tirah . rugi x dak zalikha azizan . hmmm :(
^habis shopping apa xtaw nk p mna , haa , keliling laa 1 CP tu . mcm nk tercabut kaki ny haa , aku dgn heels ny lagi . sakit berlari kmarin x hilang lg ny . sakit wey ! sakit sgt ! sakit kat kaki dah melarat smpai ke pinggang dah ny . :(
^hm , then pkul 3.30 abg nabila my la ambik dkt dpan library tuu .
^hm , smpai2 rumah , buang2 kasut arghhhh , rasa simen yg keras tu mcm lmbut smcm ja . haha . sakit wey ! sakit gila ! hm hm hm
^masuk2 rumah tu , kmas brg2 yg bli tady then relax2 , p kdai tok aku sat , pastu balik umah , ONLINE
^online ptg ny , haaa . jmpa shahmi shah jugak akhirnya . my intan payung . hehe .
^aku online lma lah jugak smpai pkul 6.30 haa , 6.30 kna benti haa . kejora & bintang mana boleyh tinggai :D
^hehe , lpas habis cita tu , ambik aiq smyang , smyg dulu :D
^ lpas smyg tu , duk kalut ajak abah aku p pcific sbb depa kta ada pc fair kt situ lany. hm , abah aku x mau p :/ . dah la phone aku rosak ! abah aku tu jnji mcm paria g . meluat aku ! sembang nk bli phone baru kata aku . haram x dpt pun smpai lany . awdla bnda yg aku nk sgt dlm dunia ny aku x pnah dpt . aku rsa hidup aku ny adil la.. sedihhhh :'(
^hm , duk rumah ja la mlm ny . ok x pa la , siang tadi bejalan jlan dah :')
^dah x kluaq tu , duk umah buad homework , haha . haa hat ny baguih
^ mkan apa suma lpastu Online lg . line celcom mcm puki anjing g weyh . meluat gila ! pastu aku ambik broadband tu aku baling ! geram sgt ! terus line elok ! HAha . bagusssss
^ hm , sakit kaki , mlas nk cita pnjang2 , esok pulak norh , blogger oiy :)

Thursday, February 17, 2011

hari ini :-I

> p skolah pkul 7 lebih harini
> mula2 time physics , aku ulang balik klas smpai 2 kali . dah la tingkat 3 nuh klas aku . mula2 lupa ketas , pastu silap terambik buku bm pulak dah . bongok sungguh
> naik kelas pulak laa haiyh 
> ok , lpas physics , BM . sumpah mluat subj ny mcm pa gi . cikgu tu , tngok gaya aku tau dah , dya x suka aku n nabila . budak2 len suma dya tegoq , tp , aku ngn nabila seblah mata ja dya pndang ha . bangang . 
cikgu , cikgu , klau cikgu x suka kami , ok fine la ! klau cikgu x suka saya , saya seribu kali x suka cikgu okayh huhk , whatthehell
> lpas bm , rehat arh , yeahh mkan nasik ayam :D harini dpat duit kud . hm , sikit ja RM1**
> lepas rehat , LK :D klas lk tngkat bawah tp , klau jenguk atas nmpak 3 putraa :D nmpak adk aku , shahmi♥ handsome gila adk aku sorg  nyh . haha
> tidak kusangak , buat kali ini , dya ckap n tegoq aku woooo . haha . klau x , nmpak snyum jaa . kali ny dya ckap . waaa . haha . gembiranya aku . aku ada 2 adk ja skola tu , haha . duadua laki . aku x brapa suka sgt adk pmpuan. klau pmpuan tu , best kawan lagi haa
> ok , after LK , klau nk diikutkan , PI (ustz mahmud) :D ih , ustaz x masuk ! err, x dak la lawak 18sx  harini . hahahhaha !
>lpastu balik arh , harini balik awal 12.50 :D
> smpai2 rumah , mkan nasik . lpastu mndi2 apa suma pkul 2 ikud mak aku p dkt tmpat tok aku duk berniaga uh . aku besiap lengkap dgn baju kokurikulum haa . sbb harini ada pemilihan atlet -,-
>aku p la skola pkul 4.30 . p2 tngok cikgu dah nk mula . taklimat pun habih dah . bongok aku ny my lmbat . actually , mula2 aku my dah pukui 3.30 , tp , awai sgt , org xdak lg pun . abah aku hntaq balik . haha then pkul 4.30 my balik .hehe
> aku my ny , sbnaqnya nk lompat jauh , tp , lompat jauh cikgu x buat lg sbb pasir x tambun lg . ngek betoy .
>pastu depa suma suh aku lari 100 meter . huhk , yg ny mlas cita ny :( hmpa taw x , time aku tngah lari tu , sumpah mmg sikit lg ouh aku nk jatuh . kpala aku pening , kaki aku ketaq smcm ja+sakit kaki merentas desa kmarin x hilang g ny . disebabkan kaki aku sakit , cramp gila ! aku lah org plg last dlm track tu . huhk maluuuuu weyh! dah la , penonto laki ramai gila bangang . lpas habis tu , suma tnya kau pseypa :(
hiuh-,- malas nk cita psal tadi . sedih , sakit , terkejutttt
> okayh , lpas habih tu , aku x tnggu apa dah , balik terus haa . sbb x da apa dah
> smntara duk tnggu abah aku , nmpak shahmi♥  lagi ! :D hehe aku ny angau ! hahahhaha
> dya tngok ngendap2 sbb aku ngn dya lindung tembok , dya duk kat tmpat moto . tngok2 laaaaa , abah aku my dah . ih , ganggu pmndangan betoy la . haha
>  hehe :) smpai2 rumah tuh , salin baju apa suma , busukkkk :*>
> lpastu sblum 6.30 p kedai sat , mak aku suh beli gula haa . ahha . pastu p umah tok aku sat tukaq duet . then balik rumah la
>kejora&bintang< 
>hehe , hari2 mna boley lupa cita ny , harini meluat erlangga , stai x mau ngaku perasaan dya tuh . padahal hati dya tu baik la .
> meluat janet ngn hanifah , mak dya tu , lagi2 aku meluat la org gaji anantha (anantha ny handsome laa)  hehe
> haiyh! da2 , kemaruk sinetron ny . aahaaa .
>huhk , mlm x dak apa nk cita , just online n jmpa new friend , kwan fahiayh and ebal , nur natasha shahira 
> online lany bukan ada apa pun . boring gila ! huhk , babai 

Wednesday, February 16, 2011

Wednesday , 16 Feb 2011

today ,
p skolah harini , geramnya! nabila x my skolah haiyh . aku ny tertanya tnya gila awd budak ny x mai skolah , sllunya dya texting aku klau dya x mau my . aku ny tadi kt skolah rehat sorg2 hmpa taw dak . ih , bangang .
better aku rehat sorg2 drpd aku nk join ngn geng yg ntah papa . budak2 pmpuan form4 skola tu , lany aku mcm x bapa nk suka , yg klas2 blakang lagi la aku x suka . my skola jenih stai makeup ny . ih , meluat aku tngok . celak sekilo .urghhh . what ever . balik sekolah pkul 12.50 haa harini . okayh , smntara duk tnggu abah aku , beli buah pelam dulu . haha . aku ny klau dgn asam mmg x lpas aa . then, smpai rumah mkan dulu , lpas mkan tu dlm pkul 1.30 tu tidoq sat gntuk gilaa , smntara nk tnggu nabila my umah aku pkul 3.30 . pkul 4.30 nk p skolah , ada latihan rumah sukan waja harini .
p skolah nek moto arh ngn nabila haa , nabila ckap dya x my skolah sbb , x terjaga tidoq . mama dya x gerak . harem toy .
harini ada latihan merentas desa . lari mcm merentas desa betoy haa .msuk kud tmn mlaysia , kluaq kod tmn rimba nuh . letih kod .
sakit kaki aku x hilang lg ny . jalan duk capik ny . aha . x sngka merentas desa tadi , aku smpai skolah no.1 . hahaha! mcm x pcaya . pungkoq betoy .tp , letih gila gila haiyh .
smpai2 skolah tu , tnda kehadiran , lpastu , huhk , tnggu apa lg , balik la ! dah la lapaq ny . hehk :D
smpai rumah mndi dulu sbb peluh 'bercerau' . baju kokurikulum aku tu bole perah pa , basah sgt .
lpas mndi tu , kejora & bintang , sedih harini . Erlangga dah baik , tp nenek dya dah salah anggap , ksian Erlangga . x sabaq nk tnggu next episode . best cita ny . dah la sedih :(
okayh , mlm , msak nasik goreng , then , makan , tngok tv sat lpastu 8.45 kluaq buad keja skolah kat luaq dgn atirah haaa . masuk rumah balik pkul 10.30 :D
lpastu online :D baju pun x iron lagi nyh . isk , " mak ! " , ambik bibik sorg , x laqat nk serika baju laaaa haiyh". hiuh -,-

Tuesday, February 15, 2011

15 Feb 2011 (Maulidur Rasul)

bngun pukul 10 :)
* tlg mak aku , grg kuih sbb harini org tempah 400 ratus biji ouh
* nasib dapat upah :D hihi  
* habis grg apa suma dkt pkul 2 lah jugak
* lpas habis tu , xdak keja , buat lah homework LK
* habis tu tngok tv , kutip kain . haiyh ! borink wey ! dah la cuti x p mna pun , duk umah kna wad kja plak tu :(
* hm , 6.30 mcm besa tv time
* ih , aku meluat nk cita , hari2 aku buad bnda yg sama . hidup aku boring sntiasa .
* tusyen mlm ny , math mode . hm
*balik tuition , abah aku ambik
* smpai2 di rumah , salin baju , iron baju
* lepastu onlineeeeeee
* sumpah aku borink sgt2 wey ! i need a relationship in my life ! :(
* but , i only want M.N.Z , ntah kenapa harini otak aku x henti2 fikir kan dya . aku syg sya sgt3 . :(
* hm , what ever , klau jodoh x ke mana . tp , klau x da jodoh ? ? :(

Monday, February 14, 2011

14 Feb 2011

ohyeahhhh!! mcm besa bngun pg haa p sekulah .
6.45 aku bngun harini .
- smpai skolah tepat 7.30 :D
- first tadi subj kimia , then sejarah , grrrr .. meluat yg ny . tp , harini kan buad pertama kalinya subj sejarah aku     x tidoq . haha . ada pembentangan harini . geng kami 1 apa pun x buad . tu yg kalut salin tadi smpai x lena aku . aku jugak yg kena p cakap kat depan , ketaq lutut ny . haha . dah la sorg2 plak tu .
-then , rehattt :D haaa . mcm besa nasik ayam + ayaq 5kupang . jimattt wey . aku men duit kut bnyak .. so , lani x dan dgn duit
-after rehat , masuk kelas , utz mahmud . haaaa . yg ny best . lawak ustz ny 18sx sikit . HAHAHA
- ok , after pi , physic pulokkk . grr -,- , saia x suka hat ny . dah la x faham . urghh . hari2 buad experiment . semak2 .
- lpas physics , math mode . alhamdulillah aku siap correction test kmarin . klau x , berdiri ats meja la aku tadi haa
- ok , balikkk 1.20 harini , kluaq skolah , tngok abg aku duk tnggu dah . ok balik !
- mcm besa , smpai rumah , mkan duluuu :D . lauk ayam msak kicap harini .
- lpas mkan , tngok tv , pastu pom ! tertidoq lagi! (2.30-5.30)
- huish , dah la tertidoq dgn baju sekolah nyh . bodo .
- bngun2 tu , mndi terus , basuh baju . .
- goyang2 kaki sat , 6.30 , yeahh mcm besa , Kejora &Bintang  :D . fav. sinetron ny haa .sedih harini :')
- smbil2 tu besiap sama , tusyen mlm ny . -physics-
-tusyen- ]
-aku sorg lerr mlm ny . fahiyah x amik physics aa .
- hm , xpa2 . aku cena xpa . okayh . boleyh tahan faham arh harini .
- balik tusyen 9.30 , kluaq2 tu tngok abah aku my dah
- smpai2 rumah , tlg mak aku buad kerja sikit , tngok bujangsepahlalalitamplom hahaha! fav . comedy aku ny
- pastu habih cita tu , online , BORINGNAKMAMPUIH . wth betoy la ! nasib ada zalikha azizan ngn missfahieyah salleh , klau x, lagi laa btambah boring aku ny  
-lpastu update blog . online jugak walupun boring.

Sunday, February 13, 2011

Today :)

mcm besa bngun pg p skolah . meluat harini kt skolah perhimpunan rasmi . ada ceramah pasal pentingnya kokurikulum .ha tu jaaa. pastu habis perhimpunan to , nk jln masuk klas , pngawas tahan aku , kes x pkai ank tudung wana itam ja pun . yg tu pun nk jadi msalah ka . haiyh! babi . . so , balik pkul 1.50 arh harini . tadi haa time sejarah , cikgu nordien , aku mmg x suka ha subj sj , tmbah pulak cg. nordien yg ajaq en , so , aku pun tidoq la stengah jam time dya . haha . pastu kan wey , babi ! ada budak pulun hbaq kt dya kata aku tidoq , lpastu dya my kt tmpat aku , nabila pun kejutkanlah aku , pastu aku bngun suma org tngok aku wey ! maluuuuuuuu :"> . bangang la . dya tnya aku soalan , aku x boleyh jwab weyh , nasib time dya nk habis dah klau x , mmpus aku kna brdiri lama , dah la suma classmates tngok aku . grrrrr -,- bangang ! . then after sj , math lpastu balik . balik2 tu tlg mak aku packing kuih jup , lpastu mkan nasik , tngok tv , online sat pastu mndi . lpas mndi , online balik .sat ja pun . pastu tngok tv . boring xtaw nk wad natang pa . tgh duk tngok tv tu , pom! tertidoq ! haha . pungkoqqq .. jga2 pkul 7.15 dah . haiyh kalut ny dgn tudyen apa lg nyh . lpastu smyg maghrib , then besiap , pkai tudung , haaa p tusyen ..
huhk , smpai tusyen , mcm besa tnggu fahiyah , lmbat gila ! grr , lpastu tnggu la dgn syasya , budak skola bahiyah  uh . lpastu dekat ngn 8.20 dah fahiyah x my my lg . :/ . kami pun naik la klas dulu . eh , tngah duk tnggu tu nmpak firdaus la , btw , dya x prasan aku la :( . aku sgan nk teqoq .. biaq p arh . harini addmath . xtaw pulak kata addmath form4 n form5 campuq . ok x pa , fine . boleyh tahan la . duk sblah budak pndai harini , so , aku boleyh buad la . fahiyah baru my , dkat pkul 8.30 haaa .
lpastu 9.30 balik , balik lmbat sikit haa , cikgu tu bg keja lebih :/ . abg aku my dah haiyh . lpastu kluaq2 tu tngok2 dya duk tnggu dah , kesiannnn ..
pastu en dya bawak moto . OHMYGODDDDDD !!! aku rasa mcm ajal aku nk smpai dah wey ! gila bangang lajuuuu wooo . takod . tusyen yg slama ny 15 mnit dr rumah aku , tp , dya bawak ya Allah , 8-10 mnit ja . potong habih suma moto keta . sumpah takod wey , rasa mcm nk terbang ! grrrr .
smpai2 rumah tu , pening cek ! . huhk , smpai2 tu , mkan nasik dulu :D (xlupa yg ny)
hehe , then iron baju , iskk homework x siap lg ny , pi n mm . klau x siap pi , kna dayung telinga , klau x siap mm , kena brdiri ats meja . huhk . nk yg mna wey ? haha . online dulu .. homework stg la ..
okayh aa , nk offline da , nk p buad homework nuh . babai :D

Saturday, February 12, 2011

12 Feb 2011

blog :D ! we meet again yaww . hehe . rutin harini -,- :
-pagi-
*bangun tidoq 9.30 harini
*mndi smpai pukul 10 , lpastu mkan
*p umah nabila pukul 10.30
*smpai umah nabila
*borink :( lpastu tngok movie aku masih dara .
*habis cita tu , sembang muhung sat
*then besiap nk p kenduri umah fahiyah (take one-hour to touch up kasi vogue) haha.
-tengahari-
*pukul 2 , betolak p umah fahiyah
*smpai tu , betapa sial nya , kasut lekang wey ! bangang sial .
*aku mkan laksa ja at umah dia , nasik x mkan pun. x dak selera .
*harini berkenalan ngn kwan baru , nma dya sabrina , budak smkd . skola fahiyah arh
*gila bangang x sombong weyh . style slumber jaaa .. hehe
*okayh , habis mkan apa suma , masuk dlm rumah , bergambar  , mmg x lepas aa yg ny . haha
*habis bergambar , mama nabila duk tunggu dah nuh . so , kami pun balik lah haaa .
*ok , smpai2 rumah , hiuh , letih2 .. salin baju apa suma .. sembang pulak pasal kami ada minat kat someone .
*waaaaa ! haha . aku pun ada mnat kt someone ny , tp , taley cita kt hampa . rahsia ! haha
*ok laa , pastuy nabila na upload photo , kami pun p la cc , haram x bukak . bodo tuiy .


sabrina :)


mahu lebih lagi ?
hehk sila ke facebook saya :D

-petang-
*so , nabila berkeras jugak nk p cc , dya nk my cc tmn aman , mama dya x bg , nasib last2 bg jugak .
*so , aku balik ngn dya la harini , x pyah ssah mak aku dah nk my ambk aku kt umah dya .
*smpai2 tmn amn tu , singgah dkt kedai tok aku sat , bg maruku , mak nabila bg haa .
*lpastu balik rumah , buang make-up kenduri tadi , lpastu online :D , uploaddd :)
*tngah2 duk online tu , org yg aku bekenan tu IM aku wooo ! haha . i like !
*chating ngn dya sat :D hehe , pastu dya offline da :(
*lpas dya offline , aku ny boring , oflinee jugakkkk :D
*pastu kluaq p cari makan . lapaqqqq .
*p beli sosej bakar dgn float then ronda2 .
*tngah duk ronda tu , sepupu ex bf nabila my kat kami , dya tanya ,
budak tu :hmpa ada kenai dak pmpuan naik nouvo wana hitam
kami : xtaw . x knai pun . awad ?
budak tu : ok , x pa la .
hmmm , kami sembang lama gila ngn dea . sporting ouh . haha
pastu kami ronda2 laa , sbb sembang lama2 ngn dya stg kantoi mmpus . org engat apa pulak .
*pastu ronda2 la .. tngah duk ronda tu , budak tu my pulak dah !
*dya kata ,
budak tu : aku nk join hampa boleyh dak ?
kami : ha .. boleyh2 . haha
*pehtu kami pun ronda2 la ngn dya . p meqata . habih 1 taman , 1 kg. pulak . haha
*smbil duk ronda tu duk sembang mcm2 . nabila la . haha
*pastu dah nk dekat pukul7 , kami pun balik . nabila nk balik jauh nuh , aku x pa la dekat ja
-malam-
*mandi
*tngok tv cerita banyak songeh smntara nk tnggu maghrib
*then dah azan , smbahyang dulu , pastu makan .
*hari2 nasik goreng . naik cemuih dah wey . my la chicken chop sama .
*pastu tngok berita sat :P haha . borinkkk . x dak keja . p iron baju . isk , kasut skolah haram x basuh!
*homework aku x buad 1 pun . malas wey !
*tngah duk iron baju tu , rasa rindu pulak dekat abg sorg ny , firdaus :P , texting dya sat
*x sembang apa pun , kredit mak aku xda . texting pun guna fon mak aku
*fon aku rosak . bla nk beli baru xtaw ., haiyh .
*dah kredit x bqapa nk ada , texting sat ja la
*habis tu , online terus haa .. chating dgn zalikha azizan jaaa . siann aku :(
*aku borink wey . org2 sombong dah ngn aku lany .
hmm .. pnjang dah aku cita ny , stg aku mengarut laa kalau pnjang2 . xpa2 , esok smbung len .

Friday, February 11, 2011

Jumaat , friday . hehk*

holaaaaa :O hehe :D
aku nk habq ny , aku bngun tidoq pukui 7.30 weyh harini . haha . bangga ny :D . yelaaa bngun awai pastu p skolah haaa . ada klas tmbahan sikit .  physics . hm buad experiment apa xtaw . hm . balik skolah tu aku blik ngn nabila , helmet pun aku x pkai wey . haha . balik ngn dya sbb aku ajak dya my umah aku , na upload photo hang out haritu nuh . dya mkan nasik apa semua kat umah aku . pastu time org tngah smyg jumaat baru dya balik haa . time tu x la busy sgt jalan . polis pun x da . haha :P then aku tumpang dya suh dya p hantaq aku , kt tmpat tok aku duk mniaga tuh ha . aku p sna sbb aku boringgggggg . lg 1 , klau aku x p sana , nty aku duk umah aku tidoqq . pastu dlm pkul 3.45 balik umah sat , sbb nmpak mcm nk ujan , so , balik kutip kain arh . pastu , rasa mcm rajin , basuh moto wey ! haha .
habih basuh moto kluaq pulak p kt tmpat tok aku mnega tuh ... hmm . boring , boring , boring . babi . huhk pkul 6.15 baru balik rumah , so , balik2 tu , makan , then tngok fav sinetron .. Kejora&bintang  yeahhh ! pastu habih tu , smyg maghrib apa suma , makan pulak nasik goreng . hehe* . pastu Syera texting pulak
syera : Eck kta p uma nbila 2 tw .nx p koy wp ?
aku : Aku p ngn mak aku ar wey .S0rry . pyah aku nk p ngn hg. aku xda helmet
syera : pnjm la hlmet at keon . plz . sgan r nx p swg2 .
aku : abah aku x bg aa wey
hm , trus dya x reply . sorry weyh . abah aku mmg x bg sbb kalau jadi apa2 nty ssah . hm , sory weyh .
so , esok aku p umah nabila pkul bpa x taw lg . sbb nk p knduri kawen umah fahiyah .
-ok , then lpas habis mkan , lipat kain , then online . tu ja harini . :D

Thursday, February 10, 2011

:-* keboringan :-D

hmm.. boringgg gila bangang weyh! xtaw nk buad apa . nk tidoq pun x ngntuk lg . dah la bising . bising mercun ny haa . spa men xtaw ? x kan cina raya x abeh agy kod . fb pun , x chat ngn sesapa . sumpah boring wey!
suma sombong ngn akuuu :( hm . xtaw nk buad apa . bff aku pun offline da . nk buad status pun , xtaw nk kata apa . urghhh . blurrnya mlm ny ! nk tngok tv pun , hm , mlm ny da cita pa eh ? borink -,- borink -,- borink-,- 
huhk -,-

10 Feb 2011

weyh , bngun tidoq pukui 7.05 kod harini . bangang ! lmbat p skolah . smpai skolah 7.30 tadi . ish . nasib pngawas x ambik nma aku . smpai2 skolah , dah ada prhimpunan pun . hm , mlas nk cita psal kt skolah harini . bosannn . hari2 mcm besa . blajaq jaa . homework mmg wajib ada :/  ok la en fine , balik skolaqh pkul 1.20 harini  . pastu smpai rumah , makan , mandi pastu trtidoq pkul 2.30 bngun pkul 5.30. ish gila ! 3 jam kod wey .
abah aku aa kacau gerak aku suh bngun . owg duk tidoq sdap2 . haiyh . ok la . bngun tu basuh muka apa suma , lpastu kutip kain , mkan , pastu tngok tv . tadi buad homework sikit . pastu p kdai sat bli pen . dakwat pen habih . mklumlah budak qajin menulis en :D haha . then , p umah tok aku sat . sajaaaa . x dak qeja . pastu balik tu online . hehe . is looking for a relationship .haha. aku dah bosan single :( tapiii , aku syg M.N.Z lagi weyh . cinta aku kt dya tulus kod wey . :( knapa la dya x trima aku balik :( hm , what ever . aku ny hari2 ingat dya . ntah dya ingat aku ka x en . n , seriously aku sedih gila bangang kalau aku dngaq lagu "baik-baik sayang" ada knangan yg tersirat d sebalik lagu tu weyh :( . hm , x pa la . klau ada jodoh tu x kan ke mna en :') .

Wednesday, February 9, 2011

eykaa♥

eyka ,
eyka dah buad kputusan nk pndah dah en . x leyh na buad apa dah . sedih . sedih sedih ! :'(
dhiya dah lama dgn eyka . so , rsa mcm hm . berat sgt nk tirma . kmarin , kmarin , ok laa skit boleyh trima , tp , harini :( esok is the last day . i don't want tomorrow ! ouh , wth :( ilysfb eyka . eyka akn prgi tnggalkn kami ny semua . sedihhhh :'( . hm , eyka jaga diri baik2 nah . jgn naughty2 :') kami kat sini syg eyka sgt2 .prpindahan eyka umpama knangan pahit bg kami semua . :'( eyka dah trlalu baik dgn kami semua . thanks a lot  Zalikha Azizan ♥.


sincerely , 
DhiyaSyamimi♥

thursday ♥

mcm besa bngun pkul 7.50 harini . lmbat la sikit . besa la mlm2 tidoq lmbat . sblum tidoq baca buku cerita dongeng dulu . haha . ok x pa bngun tidoq , apa lg , mndy la . haha . pastu bsiap2 p la skolah . hm . tady after perhmpunan , plajar pmpuan ckgu suh tnggu sat . ada pngumuman sikit . ok x pa la . mcm besa la , disiplin ! huhk -,- naseb bkan sportcheck . ckgu just bri pringatan ja . ckgu hbaq kta , nk kna repair tndas pmpuan tsumbat , x lqat repair dah . cost tnggi . so , ckgu nk kutip duet dnda kt suma plajar pmpuan . x taw lg brapa rm. chaisshh . tndas tu , dah la busuk . kud nk buat tndas baru . hehk * haha . pastu msa first tady BM , :/
aku msuk2 klas haa , aku tlanggaq kerusi so , aku nk lalu aku geram , aku tepis krusi tu jatuh . pastu ckgu baru plak ajaq bm lany . ckgu tu kta kat aku " WOI! GANASNYA ! DAH LA BARU MASUK ! . bangang . terasa gila . aku geram lha wey . aku sdaq aku slah . ok laa en . fine ! ckgu tu ckgu baru , so , ckgu baru , aku dah x suka kamu ckgu . maaf ea . :/ lpastu subj bi , then rehat . lpas rehat , huhk ADDMATH . meluat . bosan . suara ckgu tu plan . dah la subj tu ssah . aku ny separuh gila taw dak blajaq natang tu . homework mmg x lpas arh . msti ada pnya . dah la  xreti buad . biaq p lahk , aku kumpul dlu homework addmath . ckup mnggu baqu aku buad . tu pun copy org punya . haha ! ok , lpas addmath , sivik plak . ckgu suhaimi a.k.a cikgu pi'e . aku sndiri gelar dya "pi'e" sbb mmg dya mcm pi'e yg slalu blakon tu wey . ahha . tp , dya x masuk tady , so ada ckgu yg relieve . time tu tadi buad carta organisasi sma . dah x taw nk buad apa . blik skolah pkul 12.50 harini . smpai2 rumah , ltak beg , bkak tudung , mkan dulu haa :D . lapaq woo . lpas mkn duk tngok tv sat . pastu terlena dlm15 mnit . lenguh aiyh . tlena ats krusi . krusi umah aku dah la kayu . keras !
tidoq ats kusi kecik lak tu pastu kaki angkt ltak ats meja , haa elok ! haha . pastu bngun2 tu , kalut2 haa p mndi . lpas mndi , hilang la ngntuk tu .pastu my online .. :D dlm stengah jam . pastu tngok2 nabila ada blakang aku . aeyk ? bla msa dya my ? x dngaq bunyi apa pun . dya call aku , aku x angkat , pastu dya call mak aku , mak aku suh masuk umah trus , dya pun masuk la . sory weyh . aku lupa kata hg nk my . hehe :D
pastu dya my tu trus bwak kluaq , carta organisasi smbung buat kt luaq rumah . p bli ketas apa suma . alhamdulillah siap . pastu mlm tady haa . buad homework p.i . ustaz mahmud punya kerja , klau x siap mmpus kna dayung :P haha . siap 2. lpas habih tu , buad lk , ih ssah gak sbb lupa ukuran dya mcm mna . xpa la habih tu iron baju skolah , pastu ONLINE :D hehe .

Tuesday, February 8, 2011

8 Feb 2011

lmbat sikit update blog hari ni . kesibukan . hehk*
tadi p skolah , pkai dah bju ks . haha . aku kira kan ada 10 org puji aku . bhahahaha . perasan ouh !
kt skolah tady , hm borink2 . awd la hari2 kna blajq . haish . tanction -,- time bi tady , sapa x siam homework , kna duk luaq lagi . huhk . naseb aku x kna . aku n nbeela x dpt ketas tu pun . teacher mna bg kami pun . nasib x kna duk luaq , law x , aku anti ckgu dah eh . msa dya last tady .. habih2 tu , aku cabut balik truih kod pntu blkang . haha . kojaqq . balik rumah , mcm besa , mkan dulu , tngok tv . goyang kaki . haha . pastu , mndy , basuh baju apa suma , ikud mak aku p kt tmpat tok aku duk nega tu . ishh .. boringgg laaaa ... texting nabila suh dya my , haa . boleyh dya tlg aku siapkan jadual2 btugas apa suma tuu . alhamdulillah siap . hehe . pastu habis suma keja , (tp keja skola x buad pun ) mcm besa , ronda2 ... hehe . tgh duk ats moto , pastu nmpak chah yg kacuk siam tu laa . brenti tp jln . dah la keta bnyak , heran eh . budak ny psaypa . aku pun hon la dya . pin!! pin!! pastu dya pnggil , dah la dgn keta bnyak ny . rupanya rantai moto jatuh . ingtkan putus . pastu tlg lah dya surung p kedai moto , kbetulan x jauh dr situ . tnya2 cina tu klau nk pbek bpa , cina tu kata rm38 . nakharom . mahai ngat aiyh . x pa la . chah naik ngn aku n nabila dulu , rbat 3 . blik p tnya mak dya dulu . bg pbaik ka dah .
mak dya x bg , siann dyaa . kna marahh . mak dya  xdk duet . then dya tnya aku n beela , nk pnjam duet boley dak . nty dpt duet kut byaq la balik . sorrryyyyy . bukan x mau bg . tp kami pun xdak . hmmm . sian dya . p kdai moto tu balik , ambk moto bwak blik rumah . aku n beela pun balik la rumah .. smpai2 rumah , kutip kain apa suma . lpastu mcm besa , kejora&bintang :) . smntara duk tngok tu , time iklan p bsiap pkai baju sama , tusyen haaa . kna bsiap awai . aku ny slow sikit . haha . pastu pkul 7.45 kluaq la . smpai tusyen , tnggu fahiyah dkt luaq tusyen tu , ih , lamanya! dkat 20 mnit ha aku tnggu . pastu plak aku call dya rejectt.haiyh pastu dya pun smpai . aku tnya dya , awd lmbat sgt , laaa . jln jem ka . tnggu ketapi lalu . ptut lmbat pun . haiyh . x pa . harini math mode . boleyh than la ckgu tu ajaq . blik pkul 9.30 . smpai pkul 9.50 , mkan nasik dulu :D . pastu online , update natang ny . hahah .

Monday, February 7, 2011

bored night -,-

haaa ... tady ptg lpas online ttido la plak . tidoq pkuiy 5 bngun pukuiy 7 tepat haaa . terlepas nk tngok cta kejora&bintang . bangang btuiy . lpastu hbis tngok cita tu 7.30 bsiap la , tusyen . hm tusyen 8.00-9.30 stiap hari ahad , isnin , selasa . 6pak adk angkat aku ., sgan nk tgoq :D . abg pidot ja x 6pak ;) . hehk . pastu time duk tngah blajaq , abg pidot texting "adk.stg balik kta jumpa ". hiuhk-,- aku kluaq time nk blik tu x nmpak pun . hm abah aku pun dah my , blik umah terus . smpai rumah , lapaqqq .. mkan kopok leko . sikit jaa . diet dahlanay-,- haha . pastu tngok comedy favourite aku , bujang sepah . HAHA . pastu iron tudung ngn baju krs (excited nk pkey esok) . haha over! lpas habih iron apa suma , apa lg , ONLINE yeahh !! haha . yg ny aku pndai la . homework ada sikit lg , so , mlas , x mau buad ! haha . esok , apa nk jadi pun jadi lahh bangang :P . sumpah boring gila bangang mlm ny ! fb aku xda sorg pun im aku ny . harem . belagak norh hmpa lany . -,- x paaa. aku cena x pa .

Sunday, February 6, 2011

isnin : )

bngun tidoq pkul 7 weyh harini . skolah dah . klau x , pkul 11 baru aku bngun . hm . bosan2 .
mluat p skola tady . dah la kna dnda ngn ckgu , bersila dkt luaq kelas buad homework , sbb keja x siap . bangang ! ckgu nordien aa ny . aku lupaa kod homework sejarah . bersila kt luaq siapkan 3 esei . adessss .
okay fine . nasib smpat siap esei tu . then kluaq rehat , mcm besa nasik ayam 1 . :D
sudah mkan awai patu p la jln2 pusing 1 skolah . nk masuk klas x boleyh lg , pesyen apa tataw pngawas jga block x bg student nek klas . hm habis rehat subj PI , Physics . lpastu msa last ckgu2 ada msyuarat apa tataw . nasib . nasib :D klau x , subj math mode aku kna dnda pulak laa . haha . lawak harini . tapi letih n mkin tanction . homework mcm besa , hari2 ada :)

Saturday, February 5, 2011

ahad dah harini -,-

hiuh -,- bngun tido pukul 11 sharp harini . gilaaa . smlm tido lewat kod . pkul 3 haa . homework punya pasal . bangang . x siap lagi ny . sumpah malas ! grrr . x mau buat wey , x mau p kolah . hm hm hm . :(
haaaa . baru blik dr alor star nyh , tady p bli uniform krs , x mau bli ckgu tu hari2 duk hingaq psal x bli uniform . hm , nsib murah lpas tu p pacific jup jln2 tngok bajuu , x bkenan pun . last2 balik centu ja laa .
smpai2 rumah hm , ambik bku bwak kluaq ltak ats meja , haram x buad pun . my online . haha. gilapunyamalas .

The saturday :)

siang :)
hey . bngun pkul 8.40 today . lpastu trus mndi bsiap siap p umah beela  .
lpastu pkul 12 baru abg dya hntaq g umah fahiyah . abg dya married . kami ikod p mnyambut laa . dlm pkul 2 baru p rumah pngantin pmpuan kt tok jalai :)
pkul 4.30 baru balik . anyway , pelamin dya cantekkkk . pink lagi ! lpas habih mkn apa suma .. duk bgambar bgambar tpi jln , OHEMMMGEEEEE !!! m. naqiudin bin zabedi lalu ! huhk . tkejut siuttt . ketaq satu bdan tyme tu . ilurveyousofuckingbaddear . swear! why you leave me ? :'( dya x nmpak aku sgt tyme tu sbb aku tngok belah lain saja x mau bg dya prasan . lpastuu dah nk balik dah apa suma , dya duk mkn tyma tu .. dya 6pak la aku . beela kata dya tngok aku . hm , ntahlaa .. aku x tngok dya pun . mlas . klau aku tngok dya , aku sdeh :'( gembira pun ada sbb tngok dya :') . aku syg dya sgt2 . hnya dya ja yg aku nk dlm hdup aku .
malam :D
ohyeahhh , best mlm ny . p celebrate birthday adk aku ... mula2 p pacific bli hadiah kt dya , kasut bola . mahai aiyh . birthday aku x dpt natang apa pun . -,- . then p maen bowling . 1 frame jaaa . abah aku kalut nk balik .. kwan dya keja duk call . x pa la . balik p singgah kfc dulu mkn2 . x paa aa .. after mkan balik . haha
tu ja laa . :P .

Friday, February 4, 2011

friday :)

wey blog ! hehe
aku lmbat post utk hari jumaat . aku x reti nk crita laaaa . aku bukan terror mcm org len . depa pndai brcerita .
letih gak mlm ny . siang tady bngun tido pkul 11 sharp . lmbat2 .. -,- then pkul 2 g tlg tok aku mnega jup . act, aku ukan mau sgt buad suma tu . trus trang , aku malu . adesss . aku tlong tu just nk dwet ja weyh . sorry . aha . what ever lha . mcm besa balik rumah pkul 6 mndy apa semua then lyan kejora dan bintang  hehk , shiokkk wooo ... pastu p rumah tok aku sat amik buah pelam . psssttt . arghh. terliur dah ny . nk balik rumah spupu aku yg kcik tu plak nk ikod . bwak my la umah aku . dya ny pmpuan buaih sikit .. suka bg semak rumah aku . aha
pastu onlineee laaaa ... sumpah borink pada awalnyaaa ! x pa .. sabaq .. dah la line celcome mcm babi g . meluat aku ! pastu dkt nk lewat dah chating lha dgn izuwan nazreen n zalikha azizan♥ . 2 org ny jaa . hehk . ok lah blog . mlas nk cita pnjang2 , nk p tidoq ny . bai ♥

Thursday, February 3, 2011

thursday -,-

hye blog sayanggg :D
harini khamis . kmarin rabu , aku x online punn :( balik kampung dkt yan nuh ...
ada knduri . tady p la knduri tuu . x best mna pun . ank teruna org indon jawo' ank dara gemuk ( tok n mak sdara aku yg kata . aku x kata :P ) haha kojaqqq .
balik kenduri tu smntara nk tnggu mak aku my ambik aku balik , tngok tv dulu ,.. ngntuk gilaa -,- pastu ada sdara tok aku my ramaaiii woo . segan . p la kuaq ronda ngn czen aku .. nek moto tngah pnas pkul 4.30 oo .
tu yg mkin cerah tu la ny :P tngah2 rembang :P melilau mrata . ok lpas balik tu p la sbrg jln .. sajaa . melawat  keindahan sawah padi . tp padi dah x kehijauan .. lpastu balik la rumah tok aku .. mak aku pun my dah .. then balik laaa rumah .
mata x lqat nk celik . terlalu hot . budak  dlm gmbaq tu bajaet hot . hehk :D

gemOk dah lany -,-
pelik ! tapi nk buh p la . nk habaq kata.. aku budak kmpung  :)
yeahhh . sedap mata tngok kg. klau bandar , trcemar dgn asap knderaan & bermacam lg :D


-online-
hm .. boring wey ! x dak sorg pun mmber baek aku yg online . boring2 ny  nk wad natang pa pun aku tataw .
harem btoiy . spa nk IM aku , yg IM pun ulu's :P aha ...aku ada 'terbekenan' dkat sorg mamat ny wey . aku rjin gak IM ngn dea . tp aku rsa suka aku ny btepuk sblah tgn ja . rsanya aku ny sbelah mata pun dya x pndang pa. dya handsome , style . sapa la aku ny . . x pa laa .biaq hati ny suka sndiri suda la norh . sedih gak bila bertepuk sblh tgn ny .  :( xpaaa.. bek p kt dea . apa2 pun aku  maseh cinta kamu  D . hm  . nk gosip ngn missfahiyah . tp dea ta online :( . act , excited nk p TJ saturday ny  D . hahaha . godikkss yeahh . !