thanks for visiting~

Saturday, April 30, 2011

harini 01052011

arghhh , aku video call dgn ZALIKHA AZIZAN smpai pukoi 3 pg . errr , jangan jealous :D hahaha *devil laugh


so , pg ni bngun pukul 10.30 . x lambat sgt kan kan . mak aku lani suruh bngun . hehk , aku duk umah sorg2 nih , meh join . boring terok kod . lama en aku x update blog . haha . aku x dak idea la , x pndai  bercerita sgt . haha , okay lah . nk layan feshbuk . baibai :D

Monday, April 25, 2011

25042011

mcm besa hari2 p skolah la en . mak aku mana bagi kalau x p tnpa sbb :D
first tadi masa kimia , rindu suasana dgn cikgu amin . nmpak la jugak mcm kwn2 aku x happy sgt time kimia .
hm , lpas kimia , sj . dah gtaw dah en kmarin aku dpt 67% . haha , nk tegelak :D
rehat :) makan roti 1 ja wey harini. jimat jimat . haha . cm pa gi. lpas rehat , pend islam . aku dpt 74% , err alhamdulillah la bnyak dr haritu :)
lpas pi , physics , blajaq sikit kt makmal pastu p padang tngok experiment rocket air apa ntah . best la pulak physics harini . haha .
lpas physics , math . ckgu silap mark paper aku tu yg dpt 36% ja . check2 balik tadi aku dpt 61% kod . bnyak yg cikgu mark salah . errr >.< pastu ckgu mcm x puas hati kt aku la sbb pembetulan aku tadi bnyak . ckgu ingat aku tiru org . aku brani sumpah aih aku x tiru sapa pun time math ! : /
ah , dah la mlas nk ckp bnyak2 . balik skolh mkan terus . lapaq lapaq sbb kt skola mkan roti ja . haha
tngok marimar tadi . sooo sad . kesian sergio . hehk , gila tv aku ni . haha okay lah , nk off dulu . boring kod mnghadap bnda ni lama2 , nabila nk mai sbb mlm ni tusyen . okay bai ;)

Sunday, April 24, 2011

24042011

haha . gelak dulu :D
ish harini , hari malas sedunia ni :D
p skolah tadi pkoy 7.20
mula2 tadi masa bi , bangang betoy aku dpt 40% ja . tgh2 urat lulus tuh . aku rasa pmpuan aku la mrkah plg sikit skali . lpas bi , bm , haa x dpt ketas g . lpas bm , rehat .. lpas rehat , kimia , dpt 40% jugak . barua g . DOWN wey ! haritu 100% kimia aku lani down smpai mcmni . ishhh >.<
lpas kimia , sj , 64% . alhamdulillah aku lulus . lpas sj , math . ckgu bgtaw mrkah . nakharommmmmmmmmmmmmmm , 36% ! pungkoq anjing betoy . ish aku xtaw la mrkah ketas lain .
huhk , balik skolah 1250 harini sbb cikgu msyuarat .
smpai rumah capai nasik terus tmbah2 ada udang besaq dgn sotong pulak an , ahhhh selera bertambah :D haha
lpas mkan , lena terus . pkul 6 baru bngun. ish . lama kod . bngun2 tu mndi terus , dkt pkoy 7 suku besiap nk p tusyen , p p tusyen , skali lagi bangang ah , haram x tusyen . silap2 . last2 p mkan kt joned's cafe , nasib ada jiran aku baik hati mmbelanja aku . p dok kt situ smpai 9suku lpastu p tmpat tusyen balik tunggu eyna then abah aku mai , pastu balik umah , online . dah kredit x dak ni . SGT KESEMPITAN WANG -,-

Friday, April 22, 2011

kelmarin 22 April 2011

smlm balik umah tok aku haaa , best oooo . wan aku bawak p jln2 kod pulau bunting . sapa yg taw tu taw lap sana nek keta antik wan aku hat x da bumbung tu pulak en . fullamak , best gila . nk p lagiiii . bila pulak ah nk balik umah tok aku . haish , habih rmbut aku rosak naik keta tu . kusut masai smpai2 rumah ha , rmbut mcm kak limah . haha . apa2 pun . terbaik ah wey !  .
















our best memories~ i love them . i love my tokwan . hehe <3

Thursday, April 21, 2011

:'( + :( + :') + :) + ;) + =) + :D + :D

harini mcm2 ;)
tadi kat skolah sblum rehat x da mood gila , hanya mmpu terperap dkt tmpat aku bukak buku baca , padahal mna baca pun , buku duk dpn mata tp ngelamun kod lain . maybe mood x da kes smlm lg kod . ok mlas nk ckap bnyak2 , nnti sedih :')
hm , lepas rehat ja mood aku kmbali elok sikit . mula dah gelak2 apa semua . exam addmath ngn physics tadi HANCURRRR!!!! susah baq hang ! urgggh gila .
huhk , balik skolah tadi p mkmal kimia sat , aa mjlis kecil kecilan sempena tamatnya praktikal Cikgu Amin Kamarunzaman :) mcm sedih jaa . hm ckgu baik , sporting . ILIKELOL :) 
punya duk tngkap gmbaq sikit tadi ngn ckgu smpai mak aku tnggai aku tadi . harom . nasib la abg nabila moh ambik diyo naik keto .heho .smpai2 umh , kna hingaq sat , errrr .
-ptg-
kuala perlis :)
saja ni , nabila ajak aku p dgn dya ngn abg dya n awex abg dya . mula2 p kat tepi laut mna x taw , abg dya ngn awex abg dya boleh dok korek pasiaq cari siput . jadi keja sungguh depa ni . aku ngn nabila duk posing ah wey . haha . actually ada 1 gmbaq aku nk tunjuk kt blog ni tp nabila x onl pulak dah lani , aku x bg dia upload dlm fb gmbaq tu . tunggu esok lah noh . heee .
balik umah pkul 8 lebih dah ha tadi . pastu mkan apa suma pkoy 9 lebih kluaq smbang ngn eyna , tirah pastu onl . kepala akuuuuuuuuuuuu . sakit gilaaaaaaaa ni :(((((((((((( hmm , nk offl ah , baibai :(

Wednesday, April 20, 2011

kenapa aku ? :'(

orang yg aku syg , mnx aku jauhkan diri drpd dia sbb ada org dah jealous dgn kami .
mampukah aku utk buat semua tu , ohmyGod . berilah kekuatan utk aku . aku dah cuba utk tahan air mata ni , tp dia ttap nk mngalir jugak . aku menyayangimu lebih dari yg kau tahu .
malam ni , mood aku hilang mcm tu ja . aku sedihhh laaa . aku tringat ex aku pun x sedih mcm ni .
knapa antara ramai2 , aku yg dipilih utk mnjauhkan diri drpdmu . x adil lah mcm ni .
cemburu ? ok lah . aku terima seadanya . aku bukan untukmu :'(

Sunday, April 17, 2011

:'(

hmmmmmmmmm :'(
sumpah x boley dngaq lagu ni ! tadi abg aku p bukak lagu ni pulak haih . rasa macm nk tekeluaq ja air mata nasib duk ngn mak aku . serious aku x boleh lupa hg MNZ :'(
nk buad mcm mana ? dah staon kod kita x da apa2 ... ilysfdm :'(
i try to forgot you but i can't :'( Oh God , help me :'((((
aku dah cuba diri aku utk lupa tapiiiii ...... mcm mana ? :( hari2 aku asyik tringat . mcm mana aku lupakan . sendiri2 bayangan dia akan hadir dlm hidup aku hari hari . aku dah x tahan la . imissyouiloveyouineedyou :'(

Saturday, April 16, 2011

16 April 2011

hey :)
harini bngun pg agak awal ok , sekitar 8.30 sbb pi tngok pertandingan sukan sungai dekat tanjung chali .
bestt oo . dgn payung terjun , bom suma cukup ah . pastu lawan kayuh perahu panjang haa . abah aku lawn gak haa mewakili bina darul aman berhad . setiap 1 perahu tu 20 org . mcm2 kategori lagi ah .sapa yg besa p tau la ;) . p tengok tu pkul 12.30 baru smpai balik umah haa . smpai2 mkan terus aa , lapaqq .
pastu online , tngok tv . boring gila . duk x sabaq nk jubli ja ni dlm hati . last2 , nah hai X JADII :( mana sedih pun wey ! hm , tapa la len kali lah , next week after exam cun ah :D
then ptg bakar ikan utk mkan mlm . hehe . lpastu waktu maghrib duk qalit x smayang gi duk online fb mak aku haa . duk ajaq cara mengguna . maklum la , nk main nk main tapi x brapa nk reti . add habih kawan2 lama dia :D
pastu aku tadi iron baju dah , pastu feshbuk again :D
tapa la noh . sign out ;) AF time ;)  erul   

Friday, April 15, 2011

hari hebatttt :D

harini pueh aih ber'posing' 'posing'
nanak lagiii .
sumpah best gila , thanks a lot to ZALIKHA AZIZAN 
p
ukul 3 aku smpai haa umah eyka . p dgn nabila . smpai2 tu lepak sat kt luaq , tngok org mesin rumput dkt rumah misteri wwooo :D  haha , lpastu nmpak mcm nk ujan . lari masuk umah haa . 
snap terus haa , x tahan tengok dslr haa . 
tmbah2 ada guitar pulak tepi tu , petik terus , haram x reti men pun haha . 
posing 1 rumah , masuk umah lawa jadi jakun cmna x taw . hahaha . lawak g . 
besttt oooo . pastu duk search guitar chord , nk try petik tngok haram x jadi lagu pun 
pastu ujan seriyat , pi posing lompat2 kat luaq nuh :D haha 
besttt . akan rindu sgt saat2 mcm ni lepasni ;') x pa la , nk out . cita sikit2 dah aa noo ;) baiii  
♥   

Tuesday, April 12, 2011

love ♥ ? huhk -,-

before this , u dah pnah ckap soal couple' dgn i . tp i tolak u time tu sbb i mmg x bersedia , i can't forgot my ex . n 1 lg kita x pnah jmpa . then , lastweek , lpas kta jmpa ... smlm u ckap dkat i yg u sukakan i u pun tataw knapa.
and i pun rasa hal yg sama :'( tp ,hm , ntah la . u dah ada gf kan . i suruh you break dulu dgn gf u baru la i bole trima u . i tanak ganggu bf org . then u cakap , klau break pun , x tntu lg i bole trima u . knapa pulak ? u blum try u dah ckap mcm tu . hm ikod ah . i tanak gnggu bf org yg i taw skrg  ni i syg u sbgai "abg" i n ta lebey -.-
*hm , 1 lagi ... smlm aku mimpi . mnz engaged . OMG . mcm funny ja .
tp kan , funny2 jugak .mna tawu kan takod 1 hari nnti jadi knyataan , aku tengok semua tu dpan mata aku sendiri .confirm sedeh gila . ntah la . mcm2 la aku ni .
duk fikir pasal cinta cinta ni bole tekanan ah . aku akan COUPLE kalau jodoh aku da smpai .

Monday, April 11, 2011

s e k o l a h 12 a p r i l 2 0 1 1

hm , dekat s e k o l a h .
b o r i n g l a a a . hehe . yg lain sibuk duk raptai anugerah cemerlang kami mduk facebook d dlm kelas . hehe .
x taw nk kata apa ah , ok lah . sign out blogger . dah la lapaq ni . :D

Sunday, April 10, 2011

today :)

eh eh , lama gila x update blog . hehe
harini aku x p skolah sbb ada gotong royong . x mau p eh , baik aku duk umah . gotong royong umah aku lg baguih . haha , cuti bnyak hari kod . start harini smpaiii la hari sabtu ni . ha tudiaaa . jenuh boring .
nk p jlan2 pun . duit xdaa $_$ hm :(
facebook jala 24 jam noo .
aku bngun tido pkul 10.30 . ha tudia , pueh aih . bangun2 , x mndi apa lagi , online terus . heha
duk buad gila , duk like photo org smpai penuh noti depa . saja boring . haha .
lpaihtu , x tntu arah pulak dah , edit photo pulak dekat picnic.com . nk tngok x ? sat :D

aku x reti edit tera mana pun la , just mengisi masa boring aku :)
like this one . haha . smart kan ? ah perasan ^_^


haaa , ni lah hasil kerja aku bila boring . haha . okay ah , boring la , lenguh dah ni . onl lama sgt. nk p mkan nasik ni . ok babai ;)