thanks for visiting~

Thursday, March 31, 2011

:|

nak habaq ni Facebook boring nak mampuih ! . ish . awd bole jadi laguni . aku rsa lani aku dah kurgkan dah ksombongan aku . tp awd ? heran . mmbe2 aku pun online sat sgt . nk sembang apa pun x dan . haie . nk offline pun , lg aa aku x taw nk buad pa. hurghh . esok nk hangout , jum :D . hehk . kt sni pun aku xtaw nk cita apa. hoho . ok ah , mlas nk cita pnjang2 . no IdeA :D bai 

Wednesday, March 30, 2011

arghhh , jejaka ni buat aku cair :D





hey , haha . knai dak sapa kt ats ni ? handsome x ? bf baru ni :D haaha . aku ni bukan jenis pminat korea la wey , tp kan tadi mcm mna aku boleh cair dgn Choi Si Won ni pun aku xtaw . tngok dya ni buad aku jadi minat korea gila aa .. OMG , awd handsome sgt . ish , x leyh tidoq aku mlm ny :D haha

Tuesday, March 29, 2011

kiroro - miraie :')

Hora ashimoto wo mitegoran
Kore ga anata no ayumu michi
Hora mae wo mitegoran
Are ga anata no mirai 

Haha ga kureta takusan no yasashisa
Ai wo idaite ayume to kurikaeshita
Ano toki wa mada osanakute imi nado shiranai
Sonna watashi no te wo nigiri
Issho ni ayundekita
Yume wa itsumo sora takaku aru kara
Todokanakute kowai ne dakedo oitsuzukeru no
Jibun no SUTOORII dakara koso akirametakunai
Fuan ni naru to te wo nigiri
Issho ni ayundekita
Sono yasashi wo toki ni wa iyagari
Hanareta haha e sunao ni narezu
Hora ashimoto wo mitegoran
Kore ga anata no ayumu michi
Hora mae wo mitegoran
Are ga anata no mirai 
*like this song , this song really make me sad and thinking of someone .
sesapa yg baik hati tu , tlg la translate kan :)

simple style :)

yeah , lama x update blog kan , mlas nk bercerita ouh .
aku tukaq template blog len ni . simple kan ? :)
hehe , sblum ni template domo , cemuih2 . haha . tu yg tukaq ni . pink . aww .
hehk , klau rajin aku akn update la , klau mlas , hurghhh , xtaw .
hari2 sama ja rutin aku , p skolah , balik skolah , pastu mkan , tngok tv , tidoq , n klau ada tusyen , p tusyen :D haha . tu ja la . klau hmpa dlm hidup aku hmpa taw la . borink ooo :D
haish , apa ni dhiya ! x bersyukur btoi ngn hidup hg ! opsss :D ok ah noh , update sikit2 ja , klau bnyak nti org x lqat nk bca sbb cita aku x best :D

*blog blum slesai di'decorate' .. tnggu dgn style terbaru , akan dtg :D

Tuesday, March 22, 2011

sick day :(

helloo . :(
hm , harini OMG perut aku sakit gila bangang ah , time lk tadi kt skolah aku tidoq ja . x tahan sakit sgt . dah la sir lepas rehat lmbat . org rehat pkul 10 dya lpas pkul 10.20 haih .
yg perut ny sakit gila aah . maybe lmbat makan kod . sakit apa hah klau lmbat mkan sakit perut . aku engat senggugut, klau senggugut , eh . x mungkin .
hm , mkan roti ja tadi . semua sebab sir wee :/
hm , ny sja update blog , lama x update . mlas gila2 ah .
tusyen pulak harini , tgh2 nk besiap , aku nk bukak la current kipas , kna bukak plug xpa aa . plug tu x dak 'body' dah , time aku nk cabut tu , x ttup suis plak ... !!!!! arghhhh ! sakit gila wey ! muka aku pucat terus time kna tu , tgn pn keras g ny . sakit gila ah , nasib tgn aku tlepas cpat , klau x , pengsan pa tadi . huhk dah la sakit prut x habeh g . tmbah sakit kna kejutan elektrik plak . hm , time nk p tusyen , kluaq nk p kt keta smbil pgg perut . Kna mrah ah ngn mak aku , dya kata "dah taw sakit prut , bkan reti nk buh mnyak angin" ish , aku dah la sakit ny , duk hingaq natang pa xtaw . dlm keta pn duk hingaq g , yg aku ny smpai mnanges x than sakit dah .
hm , balik tusyen plak , abah aku tnya , nk p ambik ubat dak ? "aku kata x mau , x pa la , kurg sikit dah"
ish , harem , balek umah , sakit plak balik . hm , x pa , kta tngok esok plak , klau esok , sakit g baru nk p check.
ok ah , saya mau tido . bai .

Monday, March 21, 2011

to someone yg dah curi hati aku n seriously i can't forgot you wahai MNZ :')

Jgn pernah Berubah -St12 

Biarkan waktu teruslah berputar 
Mencintai kamu penuh rasa sabar
Meski sakit hati ini kau tinggalkan
Ku ikhlas ‘tuk bertahan

Cintaku padamu begitu besar
Namun kau tak pernah bisa merasakan
Malah kini kau ucapkan selamat tinggal

Membuat keresahan

Meninggalkanku tanpa perasaan
Hingga ku jatuhkan airmata

Kekecewaan ku sungguh tak berarah
Biarkan ku harus bertahan

Jangan pernah kau coba untuk berubah
Tak relakan yang indah hilanglah sudah
Jangan pernah kau coba untuk berubah
Tak relakan yang indah hilanglah sudah

Jangan pernah kau coba untuk berubah
Ku relakan yang indah dalam hatinya 

*hm , mmg mnggambarkan tntang perasaan aku kt dia . :(

Tuesday, March 8, 2011

8.03.2011

yeahh . mcm besa harini , sekolah . urghhhh . boleh dak x mau skolah ? :|
pkai uniform krs harini . hehe . snang sikit pkai sluaq . hm perhimpunan dlu lah smpai2 skolah tu . smpai skolah pkul 7.30 harini . kna tulis nma lg . ih . aku rsa kali ke3 dah lewat ni . hm , biaq p lah
hm , perhimpunan x da apa pun sgt . masuk klas dlm pkul 8 .10 mnit centu aa .
first tadi masa Pj , hiuhk , sgt membosankan :| cikgu berupa ustazah
lpas pj , Lk , waaa x sangka gila blik Lk buh aircond ouh . msti lpas ni rmai pkat nk ambik Lk .
lpas Lk , rehat , huhk mkan kropok ja wey . msalah kewangan betoy aa . sian aku :P
lpas rehat addmath , hm , faham jugak graphs of function ny . kertas exam haritu ckgu mahani x bg lg .
lpas addmath , math . haaa , semak paper ny . aku dpat 2 1 % wey ! FAILED ! fuck _|_
huhk , lpas math , bi . teacher suh buad pmbetulan exam pastu hntaq bku . pastu duk ckp psal krja skolah yg akn diberi cuti skolah ny . ih , ada jugak ! meluat betoy
lpastu balik la , 1.20 harini . smpai rumah mkan nasik dulu . sdap jugak lauk harini . sup ayam .
mkan nasik tmbah 2 kali . lapaq kod wey ! haha . pastu tngok tv cita safa dan marwah lpastu sejuta cinta marshanda . aku besa la . layan indon kod . haha
lpastu terlena drpd pkul 2.30 smpai 5.30 . gilaaaaa kodd . aku pun x sdaq . nasib x jadi p skolah . klau x . haie , mngarut btoy aku ny . bngun tidoq tu , basuh2 baju apa suma lpastu pkul 6.30 haa , tngok kejora dan bintang , pastu bsiap2 nk p tusyen , mkan dulu . harini tusyen math . x bqapa nk pham sbb mnyembang :P
haha . balik tusyen online , tu ja la . haha . ok babai .

Monday, March 7, 2011

Hello Monday ;)

hay . tajuk post tu mcm happy padahal x happy mna sgt . hehk . baru balik tusyen nih . current x dak . bengong betoi . tp lany nasib ada dah . x dak dah la suasana romantik dgn lilin . hehk .
haa . harini p skolah ada perhimpunan rasmi tp , ikud jaduak biasa . bapak best . haha . harini belajar sikit sgttt .
perhimpunan smpai pkul 9.15 ha . tudiaa . awd x lajak smpai pkul 10 xtaw . boleh rehat trus . lpas perhimpunan sjarah . grr . borink . dah aku kna rotan ngn ckgu nordien . lupa bwak buku teks . meluat :/
time rehat , first time mkan burger kt skolah . boleh tahan aa tp x knyang . lpas rehat , subj Pi . ustaz mahmud suruh mark paper exam . tp dya bg kami mark bhagian objektif ja . xtaw bla nk dpat kertas. takut x dpat A ja . ustaz nk semua dpt 80 % dan ke atas . tudiaaa . haha . lpas Pi , physics . nah . hat ni , hm mlas nk cita , bkan syiok pun . lpas physics , balik wey ! haha . thanks again to Pn Aisyah bt Tom's :D haha . ckgu2 suma ada mesyuarat . hehk , balik pkul 12.50 tp kna tnggu smpai pkul 1.20 . ih , mlas nk call . lmbat gila abah aku my ambik . lenguh kaki duk tnggu kt luaq :/
smpai2 rumah tu , mkan dulu wlaupun mak aku prangat lauk kmarin . lapaq sgt , mkan jugak :)
lpas mkan , tngok tv , pastu terlena ha skali dgn baju skolah . pkul 3.30 aku dah set alarm kt phone tp aku bngun pkul 4.30 . tudiAA ... x punctual betoi aku ny . haha . ok lpastu texting nabila sruh my umah aku sbb harini dya tusyen jugak . so , dya kna ambik aku .p tusyen ngn dya , balik dgn abah aku .
dah dya my tu , p la salon kt aaa , nk habaq xtaw . dya nk cuci rmbut sat . pastu balik umah aku , ambik duit , besiap2 sikit p psar mlm . lpas p psar mlm , balik umah nabila trus.pastu 7.20 kluaq p tusyen . awai gila . smpai2 laaa . hujan .  xdak sapa my lg pun . pastu dlm pkul 7.50 tu , p la kluaq duk kt dpan tusyen tu . smbang sat ngn kak eyka n eyna . lpas pkul 8 cikgu dah masuk klas . blajaq physics harini . series faham !
pastu pkul 9.30 balikkkkkkk . smpai rumah current xdak . :( . engatkan x leyh update blog dah harini . nasib current ada dah . huhk , x pa lah , nk berfeshbuk ny , k , babai :-*

Saturday, March 5, 2011

6.3.2011

hay . lama gila aku x update blog ny . sorry . aku malas .
harini rajin sikit . huhk , pg tady nk p skolah OMG , perut aku sakit x taw nk habaq ! sgt2 . rsa mcm nk buang baju skolah ja x mau p skolah . sakit perut attack smpai pnggang haa . tngok2 laaa lampu merah pulak ! ish . meluat betoi la . x selesa . lpastu p skolah . sat sakit , sat x sakit . harini first tadi subj bi . teacher bg dah paper bi . dpat 48% ja wey . ih . awd ngn aku ny . bi mmg x leyh p . lpas bi , bm plak . ckgu Zooraini malas betoi . dya kta krtas kami 1 apa pun dya x mark lg . ish . lntak p kt hg la wey . lpas bm , rehat . hm mkan nugget yg cheese tu ja lpastu naik klas . lpas rehat kimia . haa . ckgu bg la jgak paper kimia . gilababi kod kimia aku 100% . ish . ckgu silap mark ka apa . tp mmg snang aa soalan kimia . hm . alhamdulillah lah . lpas kimia sj . haha . 48% jugak wey . sma mcm bi . 100% persen tiru org subj sj ny . haha . klau guna otak sndiri confirm zero . haha
lpas sj , klau nk diikutkan subj mm . laaa , ckgu munira x mai pulak . hmm , p library . smbang2 buhung pastu balik pkul 12.50 . smpai2 rumah , mkan nasik , online , update blog . tu ja . rasa mcm nk ubah sikit blog ny . borink dah . hehe . oklah nk p mndi . babai .

Wednesday, March 2, 2011

2 March 2011

ohyeahh ! harini p skolah pkoi 7.20 kod . lupa dah aiyh . aku p skolah hari2 lmbat lany . tmbah harini ada exam pulokk haiyhh . haaa , mula2 tady exam Pi , haaa , pening jugak aa , soalan tnya psal haji la , x reti sgt sbb aku bkan baca buku pun . main jawab ja . lpastu  Bm , hm , bnyak kluaq psal novel Azfa Hanani ngn karangan ja pasal kempen mcm2 lani . hehk, lpas bm , aaa rehat . errr , series aku DAH MELUAT  MENYAMPAH ! sbb SMK Tunku Abdul Malik lany ada student yg mcm sampah . she's really2 light the hell ! fuckyou! Aku benci gila aa dya ny . 
meluat gila . awad la haritu mak aku x bg aku pndah skolah . benci skola tu . aku meluat wey . bnyak musuh ! urghhh . lpas rehat tu , exam lg la Bi plak tu , hm , masuk poem QWERTYUIOP . series x reti , sbb mmg aku x baca jugak bnda ny . haiyh . hntam saja . lpas bi , Sj . wah ! yg ny best . HAHA ! boleh katakan 1 kelas after dpt ja paper sejarah semua pkat garu kpala tmbah2 budak laki . yg aku ny x tahan gila nk gelak , klau cikgu x dak terguling guling dah pa . HAHAHAHA ! sumpah susah , x reti nk jawab natang apa , last2 tiru . haha . dpt siap suma soalan woo . boleh katakan ramai yg mcmtu , tmbah yg jga kami time tu , cikgu suhaimi pulak . haha . lawak gila kt skolah harini . balik skolah pkul 12.50 . pastu smpai rumah , makan , tngok tv , tidoq , mndi , makan , pastu , malam , makan , tngok tv , ONLINE . tngok2 ada bitch maki aku pulak dah . ok , aku cena x pa . kata p apa pun , aku nk buat x taw ja . ! okayh , bye . nk offline -,-  


*fuck someone , miss someone -,-

Tuesday, March 1, 2011

01.03.2011

hay .
haaa dah 2 hari aku x update blog ny . mlas la wey . x da mood
hm , lany hari2 aku p skolah pkul 7.30 . aku pun x taw awd aku jadi lambat hari2 haih
lpastu smpai skolah tadi , haaaa ada bacaan yasin harini
okayh , baca yasin la esok kan nk exam ;) i'm not ready yet :(
hm , lpas habis baca yassin tu p la nk pkai kasut , aku duk cari2 kasut aku , dah jumpa , nk pakai la ny .
baru ja nk duduk n pkai kasut , dush!!! ustazah rozita buad aku dgn handbag dya ! hm , sakit kod wey . dya kata aku sepak ayaq yassin . aik ? bila masa ? x kan aku smpai x waras nk buad mcm tu . pastu dya geram dya tmpaq aku pulak . hm , pastu dya mnx maaf kt aku plak . haa , x pa lah . naik klas , first tadi time pj . cikgu ny deret ceramah . lpas pj , lk . bnyak kja . rehat lmbat .
lpas rehat tu time addmath , ny x suka ny . lpas addmath , math , haa yg ny suka . lpastu bi .
haaaa . ulangkaji sikit harini . balik pkul 2.40 harini . sbb sir Wee buad klas tmbahn Lk . ok lah
balik skolah tu , mkan nasik dlu . mak aku buad nasik ayam hari ny . sedapppp :D
lpastu download lagu sat , lpastu trtidoq dgn baju skolah , pkul 4.45 baru bngun . tudiaaaa .
lpastu tlg kupas ubi sat kt mak aku , basuh baju n blablabla . mlas nk cita , nk p tngok Kejora&bintang . ok ,babai .

* masalah kewangan $_$