thanks for visiting~

Tuesday, June 7, 2011





lama nya aku x update blog :))
rindu la :))
mcm2 cerita yg aku nk cita tp aku malas nk taipp kat sini :))
cerita sedih ada ;') , cerita best ada :))
tajuk post aku sebelum ni FALILOVEkan 
hurm , aku dgn org
yg aku terFallinLove ni , aku dah lost contact dah ;( hm , biaq ja lah , llaki bukn sorg kan ;) aku redha ja la . and now , aku x boleh lupa dia pulak dah . ish :/ aku dh mlas nk kwn dgn llaki skrg nih , semua sama :'( buad aku kecewa . OhMannnnn :'( hm =,= 
School Holiday =,=
x best lngsung kod cuti nih . boring gila nk mati ! : |
huhk , cousin aku balik , so jln2 keluarga ja la an . berkurg lah jln dgn kengkawan . :)
cuti last week outing , pacific , p maen boling ja haa .
pastu , yg week nih , p perlis , pdg besar ... tu ja kod cuti ni yg aku buad . sumpah bosan !
huhk , rutin aku hari2 dah la sama ja , bngun tidoq pukul 11 , makan , p rumah tok aku , pastu tngok tv , online .
tu ja la , rutin aku hari2 , borink koddd =,=
face sekarang pun boleh tahan boring nya haa :||