thanks for visiting~

Tuesday, June 7, 2011





lama nya aku x update blog :))
rindu la :))
mcm2 cerita yg aku nk cita tp aku malas nk taipp kat sini :))
cerita sedih ada ;') , cerita best ada :))
tajuk post aku sebelum ni FALILOVEkan 
hurm , aku dgn org
yg aku terFallinLove ni , aku dah lost contact dah ;( hm , biaq ja lah , llaki bukn sorg kan ;) aku redha ja la . and now , aku x boleh lupa dia pulak dah . ish :/ aku dh mlas nk kwn dgn llaki skrg nih , semua sama :'( buad aku kecewa . OhMannnnn :'( hm =,= 
School Holiday =,=
x best lngsung kod cuti nih . boring gila nk mati ! : |
huhk , cousin aku balik , so jln2 keluarga ja la an . berkurg lah jln dgn kengkawan . :)
cuti last week outing , pacific , p maen boling ja haa .
pastu , yg week nih , p perlis , pdg besar ... tu ja kod cuti ni yg aku buad . sumpah bosan !
huhk , rutin aku hari2 dah la sama ja , bngun tidoq pukul 11 , makan , p rumah tok aku , pastu tngok tv , online .
tu ja la , rutin aku hari2 , borink koddd =,=
face sekarang pun boleh tahan boring nya haa :||


Thursday, May 19, 2011

♥ + :/

FALL IN LOVE
hihi :D
funny la :D
apa dah jadi dgn aku ? haha
biar betul ni Dhiya ?? :D
haa , betul lah , tp mana bole bgtaw :p
i don't know why , rasa mcm dia lah boy yg aku cari slama ni :D
haha , mnx2 kali ni jadi :*
tp , kalau x jadi , aku redha ja la .
kumbang bukan seekor :D
haha . x pa lah , nk gtaw yg tu ja :D
 
♥ 
EXAM :/ 
nerghh , ni yg x suka ni .
kelmarin exam kimia , ouhmygodddd :(
susah gila babi .
paper 1 bole la gagah sikit , then lepas rehat ,
paper 2 , mmg gila ah ! aku berani jamin aku FAILED ah .
mmg susah kod ! :(
hm , time jwab paper 2 , masa yg diberi 2jsetengah . lama tu
aku tidoq kod dlm 1jsetengah . urgh :/ mmg susah kod , rasa mcm nk pndah klas ja
tu baru kimia , belum physics yg susah berkali kali ganda tu . LK lagi .
hurm , apa nk jadi , jadi lah , buad2 dah kann :(
 

Saturday, May 14, 2011

school :)

yeah , hari ni dkt skolah , still exam lah en .
first2 tadi subj SJ dulu . x reti buad kod . dpt2 kertas , jawab kod dlm 20 soaln
pastu aku tidoq tidoq , 5 minit g baru aku buad pulak smpai soalan 40 . haha . gilo kod .
buku x baca jd laguni ah . err . lpas habih subj SJ .
cikgu physics naik kelas ajak p buad experiment plak dah . eiii >.<
kacau betoi la . p lah buad experiment apa x taw . lpastu rehat .. :)
lepas rehat exam Math , yeahh , ni aku suka walaupun aku x reti buad sgt :D
haha . cem bodo . math habis pukul 1 haaa . err , nasib dan buad . apa2 pun , math mmg aku target yg terbaik sbb aku minat dgn subj nih pastu ckgu yg ajar subj nih cantik n sporting . i <3 you teacher Khyairani Munira :)
hehe . okayh lah , malam ni kalau rasa rajin aku update len nahhh :)

14052011

yeahh . harini . bngun tido sekitar pukul 11.30 . hehk . gilo :P
pastu bngun , mandi , pastu online . haha . tu ja la kerja aku .
onl agak lama lah . pastu pukul 3 p ambik nabila mai umah aku ..
duk rumah onl sat smpai pukul 5
. ish , esok exam , sejarah ngn math kod . mmg gila ah sejarahmath bole gagah . cena nk study ni wey ! nk onl lagi , nk tngok af lagi . adess . online tu penting , haha . okayh
nk out dah . baibai . mlm ni smbung lain okay ;)

Thursday, May 12, 2011

Naip Boo ♥


 
heeee . handsome ? bekenan x ? dia single :P ( haha )

Wednesday, May 11, 2011

e x a m w e e k ( u n l i k e ) =.=

yeahh . lama x update blog . rindu pulak rasa :)
hehe . tired laa . skrg mnggu exam . x suka >.<
tadi exam bmI bmII . susah baq hanggg !
bmI karangan , ish . no idea . aku buat tajuk bantuan apa yg boleh diberikan ketikan bencana alam .
merapu mcm2 . err >.< pastu bmII , haaa .. x besa lg kan tngok paper spm . kali ni kan lebih kurg spm .
bnyak gila soalan , dgn rumusannya , bina ayat lah . ish . serabut gila time tngok paper tu .
aku buad jugak lah semua tp merapu : | errr . x mau exam dah :(
esok ni , Bi1 Bi2 . nah ambik ! lagi blurrr . teacherr , campoq bahasa bole kod no :P ( haha )
eiii . rasa cm x mau p skola ja . bangang . >.<
ishh , hujan pulak >.< aku nk p jubli nih -,-
err , tapa lah nk out dulu . okayh , bai !

Friday, May 6, 2011

daily with Friends :)

sakit kaki oi !
lenguh kod . p CP pkoy 12 , balik pkoy 6 ha . gilo gilo
smpai2 cp , p la jumpa hanz ngn wanie . jln ngn depa lah . aku naik p beli buku . habih rm30 .
pastu dlm 2.30 p kt PH jumpa dyla apa sat . dia mai ngn bf dia , segan ah nk duk ngn depa sbb depa duk tmpat kicik . aku duk ngn nabila , hanz wanie . dan lagi duk WC dekat PH . haha . wanie bw lappy .
pastu lpas mkan naik ats pulak . p karaoke dgn dyla n the gang . duk 1 bilik . padat aih . haha . btw , BEST HANGOUT NGN HAMPA ;)
exam dah nak dekat . enjoy ja bnyak . apa nak jadi nih . keluaq dgn gang2 ada couple . rasa best pulak en . haha . aku nk couple tapi aku rasa , hmmm.... ntah la . SINGLE IS BETTER kod noh . biaq ja lah . hee :)
hahah . gilo . tadi , tngok2 buku yg aku beli . haram 1 apa pun aku x reti nk buad . p beli hat standard spm . gila kod . haha . addmath , physic , kimia . ngarut ja . taruh taon dpan ah . huhk , nk tngok Maharaja Lawak ni . ok , bye ;)