thanks for visiting~

Saturday, May 14, 2011

school :)

yeah , hari ni dkt skolah , still exam lah en .
first2 tadi subj SJ dulu . x reti buad kod . dpt2 kertas , jawab kod dlm 20 soaln
pastu aku tidoq tidoq , 5 minit g baru aku buad pulak smpai soalan 40 . haha . gilo kod .
buku x baca jd laguni ah . err . lpas habih subj SJ .
cikgu physics naik kelas ajak p buad experiment plak dah . eiii >.<
kacau betoi la . p lah buad experiment apa x taw . lpastu rehat .. :)
lepas rehat exam Math , yeahh , ni aku suka walaupun aku x reti buad sgt :D
haha . cem bodo . math habis pukul 1 haaa . err , nasib dan buad . apa2 pun , math mmg aku target yg terbaik sbb aku minat dgn subj nih pastu ckgu yg ajar subj nih cantik n sporting . i <3 you teacher Khyairani Munira :)
hehe . okayh lah , malam ni kalau rasa rajin aku update len nahhh :)