thanks for visiting~

Thursday, May 19, 2011

♥ + :/

FALL IN LOVE
hihi :D
funny la :D
apa dah jadi dgn aku ? haha
biar betul ni Dhiya ?? :D
haa , betul lah , tp mana bole bgtaw :p
i don't know why , rasa mcm dia lah boy yg aku cari slama ni :D
haha , mnx2 kali ni jadi :*
tp , kalau x jadi , aku redha ja la .
kumbang bukan seekor :D
haha . x pa lah , nk gtaw yg tu ja :D
 
♥ 
EXAM :/ 
nerghh , ni yg x suka ni .
kelmarin exam kimia , ouhmygodddd :(
susah gila babi .
paper 1 bole la gagah sikit , then lepas rehat ,
paper 2 , mmg gila ah ! aku berani jamin aku FAILED ah .
mmg susah kod ! :(
hm , time jwab paper 2 , masa yg diberi 2jsetengah . lama tu
aku tidoq kod dlm 1jsetengah . urgh :/ mmg susah kod , rasa mcm nk pndah klas ja
tu baru kimia , belum physics yg susah berkali kali ganda tu . LK lagi .
hurm , apa nk jadi , jadi lah , buad2 dah kann :(