thanks for visiting~

Thursday, May 5, 2011

05052011

:) :)
mcm besa lah p skolah hari ni .
kat sekolah :)
first tadi masa BM tapi cikgu Ku gnti physics . okAy lah
lpas physics , PI . ( ih nk cita ka dak xtaw . :D nk tegelak gila kod ) HAHAHA !
ustaz mahmud ckup pntang kalau org sembang time dia duk ngajaq . tadi ha aku ckap apa x taw ngn nabila .. sikit ja pun . pastu ustaz kata " nih duadua org ni mai sat Nurdhiya dgn spa x taw sorg lagi nama (nabila) "
ustaz x serious pun , tu yg buat aku lagilagi nk tegelak :D
pastu ustaz suh p depan , duk kiri kanan dia smpai stengah jam jadi org kanan dia . nabila jadi org kiri dia . lenguh kod dgn duk cover nk tegelak sorg2 kat depan tu . dah la ramai mai skolah harini . MALU :">
hahah . x sembang dah pasni masa ustaz . haha ! lawak lawak
yeahh , time rehat p kantin , mkan nasik nabila belikan . pastu p makmal ICT sat , nabila ajaq adyb buad copy message . lpastu masuk klas lah masa BI haa . salin essay punya la bnyak .
pastu last skali masa ADDMATH , faham la sikit . kalau nk suh buat sndiri jem kod :P :D
balik awai sikit harini . 12.30 kluaq dah . cikgu2 pakat msyuarat haa . Alhamdulillah :)
-tamat aktiviti di sekolah hari ini - :)

-di rumah-
tngok tv , Safa Marwah , Sejuta Cinta Marshanda , Marimar ... :D  direct terus semua ni . time ni x da org leh kacao aku . busy nih. haha .
pastu dlm pkoy 4 lebih centu aa , Haney my rumah aku ngn Wawa . mai sat ja sbb depa nk p umah Jadd .
depa mai pun , x taw nk sembang apa . dlm Fb bukan men qabung g sembang mcm2 . mai kat luaq snyap jaa . hehe . nnti hampa mai len noh umah cek ni :D
 lpas depa balik aku onl sat , tngok tv , lpastu tv lagi :D Cinta Melody ♫ 
best kod cita ni  haha . layan indon gila aku ni. hehe . skrg dah mlm aku duk online ja la . boring gila kod >.< sat men fb , sat men game MOST WANTED . errr .
tapa la , cek nk off blogger . baibaibai