thanks for visiting~

Monday, April 25, 2011

25042011

mcm besa hari2 p skolah la en . mak aku mana bagi kalau x p tnpa sbb :D
first tadi masa kimia , rindu suasana dgn cikgu amin . nmpak la jugak mcm kwn2 aku x happy sgt time kimia .
hm , lpas kimia , sj . dah gtaw dah en kmarin aku dpt 67% . haha , nk tegelak :D
rehat :) makan roti 1 ja wey harini. jimat jimat . haha . cm pa gi. lpas rehat , pend islam . aku dpt 74% , err alhamdulillah la bnyak dr haritu :)
lpas pi , physics , blajaq sikit kt makmal pastu p padang tngok experiment rocket air apa ntah . best la pulak physics harini . haha .
lpas physics , math . ckgu silap mark paper aku tu yg dpt 36% ja . check2 balik tadi aku dpt 61% kod . bnyak yg cikgu mark salah . errr >.< pastu ckgu mcm x puas hati kt aku la sbb pembetulan aku tadi bnyak . ckgu ingat aku tiru org . aku brani sumpah aih aku x tiru sapa pun time math ! : /
ah , dah la mlas nk ckp bnyak2 . balik skolh mkan terus . lapaq lapaq sbb kt skola mkan roti ja . haha
tngok marimar tadi . sooo sad . kesian sergio . hehk , gila tv aku ni . haha okay lah , nk off dulu . boring kod mnghadap bnda ni lama2 , nabila nk mai sbb mlm ni tusyen . okay bai ;)