thanks for visiting~

Thursday, April 21, 2011

:'( + :( + :') + :) + ;) + =) + :D + :D

harini mcm2 ;)
tadi kat skolah sblum rehat x da mood gila , hanya mmpu terperap dkt tmpat aku bukak buku baca , padahal mna baca pun , buku duk dpn mata tp ngelamun kod lain . maybe mood x da kes smlm lg kod . ok mlas nk ckap bnyak2 , nnti sedih :')
hm , lepas rehat ja mood aku kmbali elok sikit . mula dah gelak2 apa semua . exam addmath ngn physics tadi HANCURRRR!!!! susah baq hang ! urgggh gila .
huhk , balik skolah tadi p mkmal kimia sat , aa mjlis kecil kecilan sempena tamatnya praktikal Cikgu Amin Kamarunzaman :) mcm sedih jaa . hm ckgu baik , sporting . ILIKELOL :) 
punya duk tngkap gmbaq sikit tadi ngn ckgu smpai mak aku tnggai aku tadi . harom . nasib la abg nabila moh ambik diyo naik keto .heho .smpai2 umh , kna hingaq sat , errrr .
-ptg-
kuala perlis :)
saja ni , nabila ajak aku p dgn dya ngn abg dya n awex abg dya . mula2 p kat tepi laut mna x taw , abg dya ngn awex abg dya boleh dok korek pasiaq cari siput . jadi keja sungguh depa ni . aku ngn nabila duk posing ah wey . haha . actually ada 1 gmbaq aku nk tunjuk kt blog ni tp nabila x onl pulak dah lani , aku x bg dia upload dlm fb gmbaq tu . tunggu esok lah noh . heee .
balik umah pkul 8 lebih dah ha tadi . pastu mkan apa suma pkoy 9 lebih kluaq smbang ngn eyna , tirah pastu onl . kepala akuuuuuuuuuuuu . sakit gilaaaaaaaa ni :(((((((((((( hmm , nk offl ah , baibai :(