thanks for visiting~

Friday, April 15, 2011

hari hebatttt :D

harini pueh aih ber'posing' 'posing'
nanak lagiii .
sumpah best gila , thanks a lot to ZALIKHA AZIZAN 
p
ukul 3 aku smpai haa umah eyka . p dgn nabila . smpai2 tu lepak sat kt luaq , tngok org mesin rumput dkt rumah misteri wwooo :D  haha , lpastu nmpak mcm nk ujan . lari masuk umah haa . 
snap terus haa , x tahan tengok dslr haa . 
tmbah2 ada guitar pulak tepi tu , petik terus , haram x reti men pun haha . 
posing 1 rumah , masuk umah lawa jadi jakun cmna x taw . hahaha . lawak g . 
besttt oooo . pastu duk search guitar chord , nk try petik tngok haram x jadi lagu pun 
pastu ujan seriyat , pi posing lompat2 kat luaq nuh :D haha 
besttt . akan rindu sgt saat2 mcm ni lepasni ;') x pa la , nk out . cita sikit2 dah aa noo ;) baiii  
♥