thanks for visiting~

Wednesday, February 16, 2011

Wednesday , 16 Feb 2011

today ,
p skolah harini , geramnya! nabila x my skolah haiyh . aku ny tertanya tnya gila awd budak ny x mai skolah , sllunya dya texting aku klau dya x mau my . aku ny tadi kt skolah rehat sorg2 hmpa taw dak . ih , bangang .
better aku rehat sorg2 drpd aku nk join ngn geng yg ntah papa . budak2 pmpuan form4 skola tu , lany aku mcm x bapa nk suka , yg klas2 blakang lagi la aku x suka . my skola jenih stai makeup ny . ih , meluat aku tngok . celak sekilo .urghhh . what ever . balik sekolah pkul 12.50 haa harini . okayh , smntara duk tnggu abah aku , beli buah pelam dulu . haha . aku ny klau dgn asam mmg x lpas aa . then, smpai rumah mkan dulu , lpas mkan tu dlm pkul 1.30 tu tidoq sat gntuk gilaa , smntara nk tnggu nabila my umah aku pkul 3.30 . pkul 4.30 nk p skolah , ada latihan rumah sukan waja harini .
p skolah nek moto arh ngn nabila haa , nabila ckap dya x my skolah sbb , x terjaga tidoq . mama dya x gerak . harem toy .
harini ada latihan merentas desa . lari mcm merentas desa betoy haa .msuk kud tmn mlaysia , kluaq kod tmn rimba nuh . letih kod .
sakit kaki aku x hilang lg ny . jalan duk capik ny . aha . x sngka merentas desa tadi , aku smpai skolah no.1 . hahaha! mcm x pcaya . pungkoq betoy .tp , letih gila gila haiyh .
smpai2 skolah tu , tnda kehadiran , lpastu , huhk , tnggu apa lg , balik la ! dah la lapaq ny . hehk :D
smpai rumah mndi dulu sbb peluh 'bercerau' . baju kokurikulum aku tu bole perah pa , basah sgt .
lpas mndi tu , kejora & bintang , sedih harini . Erlangga dah baik , tp nenek dya dah salah anggap , ksian Erlangga . x sabaq nk tnggu next episode . best cita ny . dah la sedih :(
okayh , mlm , msak nasik goreng , then , makan , tngok tv sat lpastu 8.45 kluaq buad keja skolah kat luaq dgn atirah haaa . masuk rumah balik pkul 10.30 :D
lpastu online :D baju pun x iron lagi nyh . isk , " mak ! " , ambik bibik sorg , x laqat nk serika baju laaaa haiyh". hiuh -,-