thanks for visiting~

Saturday, February 19, 2011

ahad =)

sorry guys smlm aku x update blog  krn kemalasan telah melanda diriku . -,-
grrrr . malsnya ! nk p skolah harini :( bngun pun liat haa pg tadi . sumpah mengantuk sgt2 .
~ bngun tidoq mndi , gosok gigi . besiap2 apa suma . then p lah skolah .
~ smpai skolah tady nk dekat 7.30 dah huh . lambat .
~ harini ada ceramah . ustaz tu lawak gila hahahhahaha .
~ lpas habis perhimpunan tu masuk klas la . first klas tadi b.i haa .subj ny kalau x kna salin x sah !
~ lpas b.i , huhk ?  bm :( i don't like . fuck fuck fuck
~ lpas bm rehatttttttttttttttt . yeah hat ny yg aku tunggu sejak aku my skolah tadi . haha
~mkan nasik ayam sepinggan . habis tu jln2 p call mak aku sat habaq kata harini balik pkul 1.50
~ lpastu p koperasi sat beli pizza . lapaq lg aa wey . haha . kuat gila aku makan
~ lpastu masuk laa kelas haa . kimiaa :>
~ time kimia ny cikgu praktikal nama amin ny mcm besa msti dya suruh p buad jawapan kat depan
~ aku deretttt kena . ih . dah la p depan laki pmpuan . aku ny pulak derett kena ngn budak nma najmi nyh . mnyampah betoi :P haha
~ lpas kimia , sejarah ! Allah . hat ni lagiiiiiiiiiiiiii laaaa aku X sukaaaaaaaaaaaaaaaaa . nasib 1 masa ja .
1 masa pun sgt bererti buat aku kerana aku mngisi masanya dgn mmbuta :D haha
~ lpas SJ , math . yeahhh . cikgu yg gilapunyasporting yg ny . dlm klas tady dya tunjuk picx husband n anak dya . gilacomelouh.
~ so , harini balik pukul 1.50 . kluaq2 tu tngok mak aku dah my dah . atirah tumpang haa sbb mak dya x dak . p hantaq adk dya p mrsm .
~  ok lah balik rumah tu mkan nasik . lpastu online . tu ja haa . okayh la . nk p mndi ny . kebusukan :*>