thanks for visiting~

Friday, February 18, 2011

keletihan -,-

okayh . harini bngun pagi awai pkul 7 p skolah sbb ada merentas desa :)
mula2 p tuu ... duk laa kt depan skolah dulu . sembang2 apa . pastu 7.30 suma berkumpul kt pdg mngikut rumah masing2 . aku n nabila Waja .  ehemmm . ala umah hat nk mnang tu la :D . haha
okayh , berkumpul kt pdg semua depa bg la tali apa xtaw warna biru suh ikat kt tgn mnandakan aku ny rumah apa . okayh . ikat laa . pkul 9 baru start haa . bunyi nya horn  tuuu . aku pun pecutttttt . haha .
pecuttt awai sgt . last2 kluaq pintu pgaq skolah semputtt :D hahaa . jauh kod . 2km haa . masuk kod tmn Malaysia , lalu kud tmn lumba kuda pastu pdg golf kt tmn rimba tu then keluaq ikod jln besaq yg bertemu dgn kmc , tsb apa suma tu lahk . letih !!!! aku dah la penat . sblum ny pun mmg aku ada pnyakit lelah .
kaki aku ny dah 3 hari sakit x mau nk legaa . uih . sakit sgt kod! aku smpai skolah lmbat jugak aa . penat kod . smpai2 tu cari beg dulu dkt syifa' . mmber aku syifa' ny x lari so sruh dya pgg la beg x kan nk bawak kod . tera lari tnpa beg pun letih x sangga . tmbah nk usung beg tu , dgn ada ayaq , phone . grr .
pastu bukak kasut , rest kt astaka dulu smntara tnggu nabila haa . minum ayaq apa suma . syahmi duk dpan aku ja . tp sgan nk tegoq . haha . duk bapa mnit lpastu baru dya smpai haa . lmbat betoi . mau x lmbat dya jln haa . haha . lpastu relax2 sat mkan roti then my lah eyka n eyna :D hehe . dr jauh dngaq gelak depa kenai dah haha .
ok , duk2 sembang2 merapu , pastu bergambar' seketika . haha . dah la letih . lama lpastu baru la ada pnyampaian hadiah . yg dpt numb 1 kecik2 ja pun .
aku menang gak wey :D Haha . pungkoqqqq . okayh habis acara apa suma baru lah balik . pkul 12 .
hmmm . mlas nk type dah . klau aku rajin mlm ny aku update len nohhhh .