thanks for visiting~

Wednesday, February 9, 2011

thursday ♥

mcm besa bngun pkul 7.50 harini . lmbat la sikit . besa la mlm2 tidoq lmbat . sblum tidoq baca buku cerita dongeng dulu . haha . ok x pa bngun tidoq , apa lg , mndy la . haha . pastu bsiap2 p la skolah . hm . tady after perhmpunan , plajar pmpuan ckgu suh tnggu sat . ada pngumuman sikit . ok x pa la . mcm besa la , disiplin ! huhk -,- naseb bkan sportcheck . ckgu just bri pringatan ja . ckgu hbaq kta , nk kna repair tndas pmpuan tsumbat , x lqat repair dah . cost tnggi . so , ckgu nk kutip duet dnda kt suma plajar pmpuan . x taw lg brapa rm. chaisshh . tndas tu , dah la busuk . kud nk buat tndas baru . hehk * haha . pastu msa first tady BM , :/
aku msuk2 klas haa , aku tlanggaq kerusi so , aku nk lalu aku geram , aku tepis krusi tu jatuh . pastu ckgu baru plak ajaq bm lany . ckgu tu kta kat aku " WOI! GANASNYA ! DAH LA BARU MASUK ! . bangang . terasa gila . aku geram lha wey . aku sdaq aku slah . ok laa en . fine ! ckgu tu ckgu baru , so , ckgu baru , aku dah x suka kamu ckgu . maaf ea . :/ lpastu subj bi , then rehat . lpas rehat , huhk ADDMATH . meluat . bosan . suara ckgu tu plan . dah la subj tu ssah . aku ny separuh gila taw dak blajaq natang tu . homework mmg x lpas arh . msti ada pnya . dah la  xreti buad . biaq p lahk , aku kumpul dlu homework addmath . ckup mnggu baqu aku buad . tu pun copy org punya . haha ! ok , lpas addmath , sivik plak . ckgu suhaimi a.k.a cikgu pi'e . aku sndiri gelar dya "pi'e" sbb mmg dya mcm pi'e yg slalu blakon tu wey . ahha . tp , dya x masuk tady , so ada ckgu yg relieve . time tu tadi buad carta organisasi sma . dah x taw nk buad apa . blik skolah pkul 12.50 harini . smpai2 rumah , ltak beg , bkak tudung , mkan dulu haa :D . lapaq woo . lpas mkn duk tngok tv sat . pastu terlena dlm15 mnit . lenguh aiyh . tlena ats krusi . krusi umah aku dah la kayu . keras !
tidoq ats kusi kecik lak tu pastu kaki angkt ltak ats meja , haa elok ! haha . pastu bngun2 tu , kalut2 haa p mndi . lpas mndi , hilang la ngntuk tu .pastu my online .. :D dlm stengah jam . pastu tngok2 nabila ada blakang aku . aeyk ? bla msa dya my ? x dngaq bunyi apa pun . dya call aku , aku x angkat , pastu dya call mak aku , mak aku suh masuk umah trus , dya pun masuk la . sory weyh . aku lupa kata hg nk my . hehe :D
pastu dya my tu trus bwak kluaq , carta organisasi smbung buat kt luaq rumah . p bli ketas apa suma . alhamdulillah siap . pastu mlm tady haa . buad homework p.i . ustaz mahmud punya kerja , klau x siap mmpus kna dayung :P haha . siap 2. lpas habih tu , buad lk , ih ssah gak sbb lupa ukuran dya mcm mna . xpa la habih tu iron baju skolah , pastu ONLINE :D hehe .