thanks for visiting~

Saturday, February 26, 2011

tooooodayyyyy :D

yeah . bngun tidoq tepat padat pkui 11 haa tudiaaaa . naseb x kna mrah
bngun tu mndi terus . basuh kasut skolah apa suma . then sarapan .
lpastu ikut mak aku p pkan cina sbb dya nk bli tupperware buh kuih . okayhla .
lpas balik tu singgah p sentosa sat abah nk bli brg laptop sikit .
lpastu abah aku ckap
" stg turun bawah tngok phone murah dah la norh hat seratus sudah la . padan la ngn hg "
dlm hati ny " ih , pundek betoy " haha
then turun2 bawah tu jln2 pilih kedai mna nk bli . pastu p la kdai cina ny
abah aku pun ckap " aaa , model c3 "
wuish ! " hahahaha , x sngka wey . angan2 aku nk fon tu jdi knyataan la ! " haha
tp an kesian abah aku . duit habeh bnyak . bli phone guna credit card haa . duit x dan nk cucuk :P hehe
murah gila . cepat harga turun rm37* ja . padan la ngn aku . iPhone pun ada duk mlambai lmbai ja kat aku . hehk . lpastu time nk balik tu lam keta abah aku kata bulan 5 ny habih byaq moto GT dya , dya nk juai , sbb duit xdak . huhk , tera 3 biji moto pun x ckup , nk juai plak . hm , ikod ska larh
okayh , smpai rumah , tudiaaaaa . pkui 2 dah . pastu mak aku suh p tlg tok aku sat smntara mak aku nk p . ok . p la kat tok aku sat , dlm pkul3 tu baru p ambik mak aku . lpas mak aku p kat tok aku , aku pun balik la rumah . then , masuk aa lagu dlm phone . sbb memory xdak pa . okaylah . mnghadap la laptop ny smpai pkui 6 . pastu kluaq smbang ngn atirah kat luaq smpai pkui 7 .
boring la harini kan ?
hm .... mlm . mndi2 apa suma pastu tngok tv , iron baju lpastu dlm pkul 9 tu texting dgn abg firdaus , abg acab .duk luaq kat blakang umah ngn atirah , mak tirah , mak aku n jiran belakang , besa la kami msyuarat tingkap . haha . lpastu pkul 10.30 baru msuk rumah ha .
masuk2 tu goyang2 kaki then tngok tv , mkan coklat pastu ONLINE . k babai :)

sedap kod wey . nk dak ? haha
my fav choc . awww . hehe