thanks for visiting~

Saturday, February 12, 2011

12 Feb 2011

blog :D ! we meet again yaww . hehe . rutin harini -,- :
-pagi-
*bangun tidoq 9.30 harini
*mndi smpai pukul 10 , lpastu mkan
*p umah nabila pukul 10.30
*smpai umah nabila
*borink :( lpastu tngok movie aku masih dara .
*habis cita tu , sembang muhung sat
*then besiap nk p kenduri umah fahiyah (take one-hour to touch up kasi vogue) haha.
-tengahari-
*pukul 2 , betolak p umah fahiyah
*smpai tu , betapa sial nya , kasut lekang wey ! bangang sial .
*aku mkan laksa ja at umah dia , nasik x mkan pun. x dak selera .
*harini berkenalan ngn kwan baru , nma dya sabrina , budak smkd . skola fahiyah arh
*gila bangang x sombong weyh . style slumber jaaa .. hehe
*okayh , habis mkan apa suma , masuk dlm rumah , bergambar  , mmg x lepas aa yg ny . haha
*habis bergambar , mama nabila duk tunggu dah nuh . so , kami pun balik lah haaa .
*ok , smpai2 rumah , hiuh , letih2 .. salin baju apa suma .. sembang pulak pasal kami ada minat kat someone .
*waaaaa ! haha . aku pun ada mnat kt someone ny , tp , taley cita kt hampa . rahsia ! haha
*ok laa , pastuy nabila na upload photo , kami pun p la cc , haram x bukak . bodo tuiy .


sabrina :)


mahu lebih lagi ?
hehk sila ke facebook saya :D

-petang-
*so , nabila berkeras jugak nk p cc , dya nk my cc tmn aman , mama dya x bg , nasib last2 bg jugak .
*so , aku balik ngn dya la harini , x pyah ssah mak aku dah nk my ambk aku kt umah dya .
*smpai2 tmn amn tu , singgah dkt kedai tok aku sat , bg maruku , mak nabila bg haa .
*lpastu balik rumah , buang make-up kenduri tadi , lpastu online :D , uploaddd :)
*tngah2 duk online tu , org yg aku bekenan tu IM aku wooo ! haha . i like !
*chating ngn dya sat :D hehe , pastu dya offline da :(
*lpas dya offline , aku ny boring , oflinee jugakkkk :D
*pastu kluaq p cari makan . lapaqqqq .
*p beli sosej bakar dgn float then ronda2 .
*tngah duk ronda tu , sepupu ex bf nabila my kat kami , dya tanya ,
budak tu :hmpa ada kenai dak pmpuan naik nouvo wana hitam
kami : xtaw . x knai pun . awad ?
budak tu : ok , x pa la .
hmmm , kami sembang lama gila ngn dea . sporting ouh . haha
pastu kami ronda2 laa , sbb sembang lama2 ngn dya stg kantoi mmpus . org engat apa pulak .
*pastu ronda2 la .. tngah duk ronda tu , budak tu my pulak dah !
*dya kata ,
budak tu : aku nk join hampa boleyh dak ?
kami : ha .. boleyh2 . haha
*pehtu kami pun ronda2 la ngn dya . p meqata . habih 1 taman , 1 kg. pulak . haha
*smbil duk ronda tu duk sembang mcm2 . nabila la . haha
*pastu dah nk dekat pukul7 , kami pun balik . nabila nk balik jauh nuh , aku x pa la dekat ja
-malam-
*mandi
*tngok tv cerita banyak songeh smntara nk tnggu maghrib
*then dah azan , smbahyang dulu , pastu makan .
*hari2 nasik goreng . naik cemuih dah wey . my la chicken chop sama .
*pastu tngok berita sat :P haha . borinkkk . x dak keja . p iron baju . isk , kasut skolah haram x basuh!
*homework aku x buad 1 pun . malas wey !
*tngah duk iron baju tu , rasa rindu pulak dekat abg sorg ny , firdaus :P , texting dya sat
*x sembang apa pun , kredit mak aku xda . texting pun guna fon mak aku
*fon aku rosak . bla nk beli baru xtaw ., haiyh .
*dah kredit x bqapa nk ada , texting sat ja la
*habis tu , online terus haa .. chating dgn zalikha azizan jaaa . siann aku :(
*aku borink wey . org2 sombong dah ngn aku lany .
hmm .. pnjang dah aku cita ny , stg aku mengarut laa kalau pnjang2 . xpa2 , esok smbung len .