thanks for visiting~

Monday, February 21, 2011

Hi , 21 Feb 2011 ;)

*hello :D lambatnya aku update blog harini . 
*bngun awal lagi la . skolah en . pkul 6.45 harini . okayh , bngun2 mndi apa suma p lah skolah
*tiap2 pg ada perhimpunan . nasib bukan perhimpunan rasmi .
*tadi hampa taw dak ! aku kena msalah disiplin . grr . fuck fuck fuck ! urghhh whatthehellbitch 
*kes tudung . babi babi ! tudung aku ckup labuh kod . harem :/ 
*dah la kena isi borang disiplin . nabila kna jugak tp dia lepas sbb x gaduh isi borg .
*budak form 3 ramai ah kena . kna rampas phone pun ada . haiyh
*lpas kna tu ada la pngawas duk my bela aku then tnpa pngetahuan cikgu depa bg aku masuk kelas . huhk , thanks dila ;) and 2 3 org pngawas yg lain
*huhk , msa pertama- makmal kimia .buad experiment hari ni . aku msuk lmbat geng ngn budak laki . bengong betoy . 1 meja tu aku n nabila ja pmpuan . mmg cikgu tu cmpoq2 . smua meja cmpoq laki n pmpuan
*buad experiment haram x jadi pun . haha . last2 masuk kelas centu jaa
*masuk kelas- subj ke2 hari ni ialah : sejarah :(
* subj ny aku x suka ny ./ haha . time sj tadi en aku buat math wey . haha . pastu budak2 laki duk ngadu2 . pungkoq betoy depa ny . x leyh bekerjasama langsung ! last2 kantoi ! cikgu rampas buku duit kut sbb dya ingat tu buku math . haha . lpas tu aku smbung buad math lg . yelah . aku x suka dya mngajaq . pelat kelate mu tao dok ! haha
*okayh . rehattt . loceng x bunyi g pun . kami kluaq awai gila harini . kami sudah makan dah budak2 len baru kluaq rehat . dah habis mkan awai x taw nk p mna oiy . p koperasi sat . nabila nk bli calculator.
* lpastu p lah perpustakaan dah x taw nk p mna . haaaa! time nk masuk klas tu duk luaq depan perpustakaan tu sat . aku duk tngok kat klas 5 wira . aku duk caqi amirul yun . lpastu dngaq mcm org pnggil aku "Dhiya! Dhiya!"
*kalih2 . nah ! ingatkan sapa . tngok2 umi jongang sial tu . dya my tuduh aku kata aku report kt pngawas time kat perhimpunan tadi kes dya . nakharam la pempuan wey . mmg aku tunjuk hg pun kat pngawas tu sbb Nabila KATA hg kena pastu hg laqi masuk barisan klas hg balik . ouh ! mana aci wey . then nabila habaq la kt pngawas . kiranya ny nabila yg mula habaq dulu la . aku cuma tunjuk ja pun . taqik2 aku gak yg kna seqang . babianakharam betoy anjing ny sekoq .
*meluat gila pastu nek kelas terus . subj P.I  . yeahh . harini blajaq pasal makanan yg halal apa suma tu
* lpas P.i , physics . hm , x suka . x suka so tamau cita haa :D
*lpas physics math . haa . blajaq sat ja sbb cikgu munira duk beletiaq kt kami dya kata kami x reti nk hormat dya then suka duk ajuk ckp dia . aku suka cikgu ny . budak laki la kdg2 kurg hajaq . aku dak ha
*pastu .... balik la ! pkul 1.20 ;)
*smpai umah , makan , mandi, buad homework LK . yg aku x reti aku tinggai dulu . buad dari pukul 3 , pkul 5.30 baru siap wey ! x online siang aku harini .
*lpastu pkul 6 p psar mlm , beli makanan  (sbb mak aku x msak harini.) & shawl .
*balik tu tngok kejora&bintang . sambil tu besiap2 sama . sbb tusyen mlm ny .
* -mlm-
*yeahhh . tusyen physics harini .
*balik tusyen , kemas bilik sat . semak kod ! x dan nk kemas . pastu sterika baju uniform sbb esok hari kokurikulum . habis iron baju , apalagi Online laaa . ok2 . aku dah boringgilabangang ny . nk offline nyh . babai bloggerku syggg ♥