thanks for visiting~

Tuesday, February 8, 2011

8 Feb 2011

lmbat sikit update blog hari ni . kesibukan . hehk*
tadi p skolah , pkai dah bju ks . haha . aku kira kan ada 10 org puji aku . bhahahaha . perasan ouh !
kt skolah tady , hm borink2 . awd la hari2 kna blajq . haish . tanction -,- time bi tady , sapa x siam homework , kna duk luaq lagi . huhk . naseb aku x kna . aku n nbeela x dpt ketas tu pun . teacher mna bg kami pun . nasib x kna duk luaq , law x , aku anti ckgu dah eh . msa dya last tady .. habih2 tu , aku cabut balik truih kod pntu blkang . haha . kojaqq . balik rumah , mcm besa , mkan dulu , tngok tv . goyang kaki . haha . pastu , mndy , basuh baju apa suma , ikud mak aku p kt tmpat tok aku duk nega tu . ishh .. boringgg laaaa ... texting nabila suh dya my , haa . boleyh dya tlg aku siapkan jadual2 btugas apa suma tuu . alhamdulillah siap . hehe . pastu habis suma keja , (tp keja skola x buad pun ) mcm besa , ronda2 ... hehe . tgh duk ats moto , pastu nmpak chah yg kacuk siam tu laa . brenti tp jln . dah la keta bnyak , heran eh . budak ny psaypa . aku pun hon la dya . pin!! pin!! pastu dya pnggil , dah la dgn keta bnyak ny . rupanya rantai moto jatuh . ingtkan putus . pastu tlg lah dya surung p kedai moto , kbetulan x jauh dr situ . tnya2 cina tu klau nk pbek bpa , cina tu kata rm38 . nakharom . mahai ngat aiyh . x pa la . chah naik ngn aku n nabila dulu , rbat 3 . blik p tnya mak dya dulu . bg pbaik ka dah .
mak dya x bg , siann dyaa . kna marahh . mak dya  xdk duet . then dya tnya aku n beela , nk pnjam duet boley dak . nty dpt duet kut byaq la balik . sorrryyyyy . bukan x mau bg . tp kami pun xdak . hmmm . sian dya . p kdai moto tu balik , ambk moto bwak blik rumah . aku n beela pun balik la rumah .. smpai2 rumah , kutip kain apa suma . lpastu mcm besa , kejora&bintang :) . smntara duk tngok tu , time iklan p bsiap pkai baju sama , tusyen haaa . kna bsiap awai . aku ny slow sikit . haha . pastu pkul 7.45 kluaq la . smpai tusyen , tnggu fahiyah dkt luaq tusyen tu , ih , lamanya! dkat 20 mnit ha aku tnggu . pastu plak aku call dya rejectt.haiyh pastu dya pun smpai . aku tnya dya , awd lmbat sgt , laaa . jln jem ka . tnggu ketapi lalu . ptut lmbat pun . haiyh . x pa . harini math mode . boleyh than la ckgu tu ajaq . blik pkul 9.30 . smpai pkul 9.50 , mkan nasik dulu :D . pastu online , update natang ny . hahah .