thanks for visiting~

Friday, February 18, 2011

friday ♥

^ bngun tidoq pukul 10.00 hari ni haa .
^ bangun agak awal sbb mak aku masuk ckap phone ngn mak sedara aku dlm bilik aku . haiyh  . hingaq sngguh aiyh . terjaga aku .
^pastu mndi terus haaa . besiap2 , suh abah aku hntaq p umah nabila sbb kami dah rancang nk hangout harini . jadi jugak akhirnyaa :D
^smpai umah nabila pkul 11 :D . pnggil dya kat umah x benti2 harem xdak org kluaq pun . duk 10 mnit lpstu baru nabila bukak pintu haa . dya baru lpas mndi
^then aku masuk rumah dya , besiap2 apa suma smpai la pkui 12 .
^pastu kami pun p la nek teksi sbb x dak sapa nk hntaq
^smpai CP dlm pkul 12 lebih haa . org x bnyak sgt aa sbb harini kan jumaat . org p smyg jumaat .
^aku bwak Rm80 . habih licin ! x tnggai sekupang pun . haha .
^bli jacket , file nk smpan ketas , pen lpastu button . dkat button tu ada gmbaq aku n nabila . :D
^fahiyah x jadi my . grrr . x dak rezeki laa . hm , pastu kami pun p mkan terus laa . lapaq gilaaa.
^jmpa mcm2 jenis org . handsome2 , tp sombong :( . nmpak eyna n tirah pastu kwan tirah . rugi x dak zalikha azizan . hmmm :(
^habis shopping apa xtaw nk p mna , haa , keliling laa 1 CP tu . mcm nk tercabut kaki ny haa , aku dgn heels ny lagi . sakit berlari kmarin x hilang lg ny . sakit wey ! sakit sgt ! sakit kat kaki dah melarat smpai ke pinggang dah ny . :(
^hm , then pkul 3.30 abg nabila my la ambik dkt dpan library tuu .
^hm , smpai2 rumah , buang2 kasut arghhhh , rasa simen yg keras tu mcm lmbut smcm ja . haha . sakit wey ! sakit gila ! hm hm hm
^masuk2 rumah tu , kmas brg2 yg bli tady then relax2 , p kdai tok aku sat , pastu balik umah , ONLINE
^online ptg ny , haaa . jmpa shahmi shah jugak akhirnya . my intan payung . hehe .
^aku online lma lah jugak smpai pkul 6.30 haa , 6.30 kna benti haa . kejora & bintang mana boleyh tinggai :D
^hehe , lpas habis cita tu , ambik aiq smyang , smyg dulu :D
^ lpas smyg tu , duk kalut ajak abah aku p pcific sbb depa kta ada pc fair kt situ lany. hm , abah aku x mau p :/ . dah la phone aku rosak ! abah aku tu jnji mcm paria g . meluat aku ! sembang nk bli phone baru kata aku . haram x dpt pun smpai lany . awdla bnda yg aku nk sgt dlm dunia ny aku x pnah dpt . aku rsa hidup aku ny adil la.. sedihhhh :'(
^hm , duk rumah ja la mlm ny . ok x pa la , siang tadi bejalan jlan dah :')
^dah x kluaq tu , duk umah buad homework , haha . haa hat ny baguih
^ mkan apa suma lpastu Online lg . line celcom mcm puki anjing g weyh . meluat gila ! pastu aku ambik broadband tu aku baling ! geram sgt ! terus line elok ! HAha . bagusssss
^ hm , sakit kaki , mlas nk cita pnjang2 , esok pulak norh , blogger oiy :)