thanks for visiting~

Friday, February 11, 2011

Jumaat , friday . hehk*

holaaaaa :O hehe :D
aku nk habq ny , aku bngun tidoq pukui 7.30 weyh harini . haha . bangga ny :D . yelaaa bngun awai pastu p skolah haaa . ada klas tmbahan sikit .  physics . hm buad experiment apa xtaw . hm . balik skolah tu aku blik ngn nabila , helmet pun aku x pkai wey . haha . balik ngn dya sbb aku ajak dya my umah aku , na upload photo hang out haritu nuh . dya mkan nasik apa semua kat umah aku . pastu time org tngah smyg jumaat baru dya balik haa . time tu x la busy sgt jalan . polis pun x da . haha :P then aku tumpang dya suh dya p hantaq aku , kt tmpat tok aku duk mniaga tuh ha . aku p sna sbb aku boringgggggg . lg 1 , klau aku x p sana , nty aku duk umah aku tidoqq . pastu dlm pkul 3.45 balik umah sat , sbb nmpak mcm nk ujan , so , balik kutip kain arh . pastu , rasa mcm rajin , basuh moto wey ! haha .
habih basuh moto kluaq pulak p kt tmpat tok aku mnega tuh ... hmm . boring , boring , boring . babi . huhk pkul 6.15 baru balik rumah , so , balik2 tu , makan , then tngok fav sinetron .. Kejora&bintang  yeahhh ! pastu habih tu , smyg maghrib apa suma , makan pulak nasik goreng . hehe* . pastu Syera texting pulak
syera : Eck kta p uma nbila 2 tw .nx p koy wp ?
aku : Aku p ngn mak aku ar wey .S0rry . pyah aku nk p ngn hg. aku xda helmet
syera : pnjm la hlmet at keon . plz . sgan r nx p swg2 .
aku : abah aku x bg aa wey
hm , trus dya x reply . sorry weyh . abah aku mmg x bg sbb kalau jadi apa2 nty ssah . hm , sory weyh .
so , esok aku p umah nabila pkul bpa x taw lg . sbb nk p knduri kawen umah fahiyah .
-ok , then lpas habis mkan , lipat kain , then online . tu ja harini . :D