thanks for visiting~

Wednesday, February 23, 2011

23.02.2011

*hay .. hm . tertidoq dah ny tadi sanggup bngun len nk update blog ny haa . 
*hm , harini p skolah pukoi 7.30 haa . bngun lmbat .
*lpastu p skolah , perhimpunan da start . x habih2 ngn kempen air sebotol . nasib aku bawak air 
*lpas perhimpunan tu masa bm . hm , x suka2 . so , x mau cita . maafkan saya Puan Zooraini oiy 
*lpas bm , bi . hm deret salin . tiap2 bi , deret buad literature . mcm x dak tajuk len 
*lpastu rehat . haa . x p kantin pun . just bli roti kat koperasi . aku beli pizza+bun . ahha . bnyak ouh aku mkn 
*lpas mkan tu nak nek klas la . tetiba perut ny sakitttttttttt . sakit gila . senggugut ka apa aku pun x taw . 
naik2 kelas laaa . mcm besa la en , time rehat x leyh masuk klas lg . block aku pulak pngawas pulun yg bernama nasreen jaga . hiuh ! bangang . dah la saked perut ny . aku nk ambik air pun dya x bg masuk . pastu dya pun p la masuk klas aku then p ambik air kt tmpat aku . bengong
*lpastu dgn sakit perut ny , x taw nk duk mna , p la kt library . duduk rehat2 sat . yhen , loceng bunyi , masuk klass .
*lpas rehat waktu addmath . hm , bg soalan mcm ngn kami ny ada 20 tangan . dah la x fham . alfa-beta kemenatang apa aku pun x pham . pastu cikgu mahani sruh bli buku latihan . hm . okay2
*lpas addmath , sivik . cikgu suhaimi . cikgu ny baik walaupun muka dya mcm pi'e artis tuuu Haaha . aku nk tgelak la bila dya ckap . hahah . time dya deret dya sruh buad qeja sndiri . aku xtaw nk buad apa last2 pinjam komik kat Azim . baca la smpai balik haaa
*baca komik x dan habih , mnx pnjam sat kat dya . balik skolah pkul 12.50 harini
*kluaq2 tngok abah aku my dah .
*balik umah , tngok bawah tudung dulu , mak aku masak apa . laaaaaa . harini  xdk nasik . mak aku buad mi goreng . ok lah . makan . boleh tahan . hehe . dgn baju skolah x dan salin lg , my online pulak smbil makan .
*nak order laptop . nk beli online utk abg aku aa ny . dah tngok dah jenama Dell . ish , klau la utk aku en :( dah la wana pink cantik gila :D
*hehk , x yah berangan , bukan dpt pun
*online lama gak aa . 4.30 baru aku offline . mandi dah apa suma . lpastu buad homework Lk .
*duk dlm pkul 5.30 tu dngaq suara jiran panggei , sapa lg , atirah aa . haha
*kluaq sembang merapu sat ngn dya n eyna , pukul 6.30 celapak masuk lam umah , paham2 aa . K&B hehe :D
*mlm- hm , buad kerja Lk , siap la jugak cuma yg x reti tu aku tinggai . lpas buad Lk tu , my online , men game Draw My Thing . syok ouh . thanks to Zalikha Azizan sbb prkenalkan game ny :D
*adk aku tngok aku men game ny , dya pun nk men gak . bg p lah dya  men . aky engatkan dya nk men sat . pkul 10.30 baru dya bagi aku online . celaka punya budak . meluat meluat .
*haaa . ny baru la aku online balik ny haa . oklah nak signout blogger , nk main game :D babai ;)