thanks for visiting~

Sunday, February 13, 2011

Today :)

mcm besa bngun pg p skolah . meluat harini kt skolah perhimpunan rasmi . ada ceramah pasal pentingnya kokurikulum .ha tu jaaa. pastu habis perhimpunan to , nk jln masuk klas , pngawas tahan aku , kes x pkai ank tudung wana itam ja pun . yg tu pun nk jadi msalah ka . haiyh! babi . . so , balik pkul 1.50 arh harini . tadi haa time sejarah , cikgu nordien , aku mmg x suka ha subj sj , tmbah pulak cg. nordien yg ajaq en , so , aku pun tidoq la stengah jam time dya . haha . pastu kan wey , babi ! ada budak pulun hbaq kt dya kata aku tidoq , lpastu dya my kt tmpat aku , nabila pun kejutkanlah aku , pastu aku bngun suma org tngok aku wey ! maluuuuuuuu :"> . bangang la . dya tnya aku soalan , aku x boleyh jwab weyh , nasib time dya nk habis dah klau x , mmpus aku kna brdiri lama , dah la suma classmates tngok aku . grrrrr -,- bangang ! . then after sj , math lpastu balik . balik2 tu tlg mak aku packing kuih jup , lpastu mkan nasik , tngok tv , online sat pastu mndi . lpas mndi , online balik .sat ja pun . pastu tngok tv . boring xtaw nk wad natang pa . tgh duk tngok tv tu , pom! tertidoq ! haha . pungkoqqq .. jga2 pkul 7.15 dah . haiyh kalut ny dgn tudyen apa lg nyh . lpastu smyg maghrib , then besiap , pkai tudung , haaa p tusyen ..
huhk , smpai tusyen , mcm besa tnggu fahiyah , lmbat gila ! grr , lpastu tnggu la dgn syasya , budak skola bahiyah  uh . lpastu dekat ngn 8.20 dah fahiyah x my my lg . :/ . kami pun naik la klas dulu . eh , tngah duk tnggu tu nmpak firdaus la , btw , dya x prasan aku la :( . aku sgan nk teqoq .. biaq p arh . harini addmath . xtaw pulak kata addmath form4 n form5 campuq . ok x pa , fine . boleyh tahan la . duk sblah budak pndai harini , so , aku boleyh buad la . fahiyah baru my , dkat pkul 8.30 haaa .
lpastu 9.30 balik , balik lmbat sikit haa , cikgu tu bg keja lebih :/ . abg aku my dah haiyh . lpastu kluaq2 tu tngok2 dya duk tnggu dah , kesiannnn ..
pastu en dya bawak moto . OHMYGODDDDDD !!! aku rasa mcm ajal aku nk smpai dah wey ! gila bangang lajuuuu wooo . takod . tusyen yg slama ny 15 mnit dr rumah aku , tp , dya bawak ya Allah , 8-10 mnit ja . potong habih suma moto keta . sumpah takod wey , rasa mcm nk terbang ! grrrr .
smpai2 rumah tu , pening cek ! . huhk , smpai2 tu , mkan nasik dulu :D (xlupa yg ny)
hehe , then iron baju , iskk homework x siap lg ny , pi n mm . klau x siap pi , kna dayung telinga , klau x siap mm , kena brdiri ats meja . huhk . nk yg mna wey ? haha . online dulu .. homework stg la ..
okayh aa , nk offline da , nk p buad homework nuh . babai :D