thanks for visiting~

Thursday, February 17, 2011

hari ini :-I

> p skolah pkul 7 lebih harini
> mula2 time physics , aku ulang balik klas smpai 2 kali . dah la tingkat 3 nuh klas aku . mula2 lupa ketas , pastu silap terambik buku bm pulak dah . bongok sungguh
> naik kelas pulak laa haiyh 
> ok , lpas physics , BM . sumpah mluat subj ny mcm pa gi . cikgu tu , tngok gaya aku tau dah , dya x suka aku n nabila . budak2 len suma dya tegoq , tp , aku ngn nabila seblah mata ja dya pndang ha . bangang . 
cikgu , cikgu , klau cikgu x suka kami , ok fine la ! klau cikgu x suka saya , saya seribu kali x suka cikgu okayh huhk , whatthehell
> lpas bm , rehat arh , yeahh mkan nasik ayam :D harini dpat duit kud . hm , sikit ja RM1**
> lepas rehat , LK :D klas lk tngkat bawah tp , klau jenguk atas nmpak 3 putraa :D nmpak adk aku , shahmi♥ handsome gila adk aku sorg  nyh . haha
> tidak kusangak , buat kali ini , dya ckap n tegoq aku woooo . haha . klau x , nmpak snyum jaa . kali ny dya ckap . waaa . haha . gembiranya aku . aku ada 2 adk ja skola tu , haha . duadua laki . aku x brapa suka sgt adk pmpuan. klau pmpuan tu , best kawan lagi haa
> ok , after LK , klau nk diikutkan , PI (ustz mahmud) :D ih , ustaz x masuk ! err, x dak la lawak 18sx  harini . hahahhaha !
>lpastu balik arh , harini balik awal 12.50 :D
> smpai2 rumah , mkan nasik . lpastu mndi2 apa suma pkul 2 ikud mak aku p dkt tmpat tok aku duk berniaga uh . aku besiap lengkap dgn baju kokurikulum haa . sbb harini ada pemilihan atlet -,-
>aku p la skola pkul 4.30 . p2 tngok cikgu dah nk mula . taklimat pun habih dah . bongok aku ny my lmbat . actually , mula2 aku my dah pukui 3.30 , tp , awai sgt , org xdak lg pun . abah aku hntaq balik . haha then pkul 4.30 my balik .hehe
> aku my ny , sbnaqnya nk lompat jauh , tp , lompat jauh cikgu x buat lg sbb pasir x tambun lg . ngek betoy .
>pastu depa suma suh aku lari 100 meter . huhk , yg ny mlas cita ny :( hmpa taw x , time aku tngah lari tu , sumpah mmg sikit lg ouh aku nk jatuh . kpala aku pening , kaki aku ketaq smcm ja+sakit kaki merentas desa kmarin x hilang g ny . disebabkan kaki aku sakit , cramp gila ! aku lah org plg last dlm track tu . huhk maluuuuu weyh! dah la , penonto laki ramai gila bangang . lpas habis tu , suma tnya kau pseypa :(
hiuh-,- malas nk cita psal tadi . sedih , sakit , terkejutttt
> okayh , lpas habih tu , aku x tnggu apa dah , balik terus haa . sbb x da apa dah
> smntara duk tnggu abah aku , nmpak shahmi♥  lagi ! :D hehe aku ny angau ! hahahhaha
> dya tngok ngendap2 sbb aku ngn dya lindung tembok , dya duk kat tmpat moto . tngok2 laaaaa , abah aku my dah . ih , ganggu pmndangan betoy la . haha
>  hehe :) smpai2 rumah tuh , salin baju apa suma , busukkkk :*>
> lpastu sblum 6.30 p kedai sat , mak aku suh beli gula haa . ahha . pastu p umah tok aku sat tukaq duet . then balik rumah la
>kejora&bintang< 
>hehe , hari2 mna boley lupa cita ny , harini meluat erlangga , stai x mau ngaku perasaan dya tuh . padahal hati dya tu baik la .
> meluat janet ngn hanifah , mak dya tu , lagi2 aku meluat la org gaji anantha (anantha ny handsome laa)  hehe
> haiyh! da2 , kemaruk sinetron ny . aahaaa .
>huhk , mlm x dak apa nk cita , just online n jmpa new friend , kwan fahiayh and ebal , nur natasha shahira 
> online lany bukan ada apa pun . boring gila ! huhk , babai