thanks for visiting~

Thursday, February 24, 2011

hay hay ♥

-ih wey harini bngun tidoq pukui 7.00 kod . p skolah lmbat . smpai skolah tepat pkul 7.35 haa . pundek betoi
lpastu kat depan pintu masuk skolah tu pngawas bnyak nk mmpus . ngn cikgu la .
haiyh lpastu time jln nk p tapak perhimpunan tu aku jln ngn nuha sbb dya pun my lmbat gak , pastu benti sat kt depan bengkel kh , sbb tngah baca doa . ih , silap tempat x kena gaya , temasuk dlm sarang ular wey !
cikgu hayati yg pngawas tu ada kt situ . ih , mula ketaq dah ny . dah la haritu dya tampaq aku kes disiplin .
huhk , dya cuma tanya aku "ny bapa kali dah my lambat ny " grrr , pastu aku jwab la "baru kali ny "
dya tanya lg "tulis nama dak g ny kat depan tadi ?" aku kata : "aaa tuleh dah" (kena buhung sat hg wey cikgu wey :/ . aku mmg x suka dya pun . muka dya tu bengissss . lpastu cikgu lepas aku , nuha dya x lepas pun . kesian dia . cikgu nk bagi dya borg tukaq skolah sbb dya dah 4 kali buad slah mcm2 . hm , ok lah , lpastu p la tapak perhimpunan , x dak pengumuman pnting sgt harini lpastu naik klas arh , time ustaz mahmud mula2 , lawak dya kurg wey harini . haha . dya cuma duk ulang cita hat ny
" kamu nk taw dak pasaipa hindu mata depa besaq , bulat2 ? "
sbb hindu pakai sari nmpak pusat, qeja duk tngok pusat tu ja tu mata depa jenih tebeliak tu . hahaha
lpastu " pasaipa cina mata sepet2 ? " haha "sbb depa smayang , ada asap en , mata depa duk kena asap , pedih , tu yg sepet tu . hahaha " ok , lpas pi , bm .. hm , dya ny kalau dya suruh kami salin OMG ! cepat gila dya baca , mcm ngn kami ny ada 10 tangan 50 jari kod . geram gila , last2 aku meluat sgt , aku tutup buku bm , bukak komik , lukis cartoon yg ada dlm buku tu . grrr . meluat .!
lpastu rehatttt .. zzz . harini mkan nasik . meluat p kantin sbnaqnya , sbb jmpa mcm2 jenih org . dah la geng2 klas blakang yg aku x suka tu .
lpas rehat , time Lk , haaa turun p bilik Lk , tunggu kat luaq smntara sir nk bukak pintu . usha2 org sikit . heeee , usha2 atas nmpak S . aww aww . haha adikku .
lpastu kan weyyyyyyyyyyy (masuk dah bilik Lk ny) sir check homework , arghhhh , kebabian aku xsiap aa .
sir tibai ngn rotan 2 kali kod dkt tgn , atas pada siku sikit ny  , ouch , sakitnya sampai ke ibu jari kaki :D . garang jugak sir ny , aku ingat baik tu aku x buad homework dya tu . haha
okayh , lpas Lk , physics :( , hiuh sesumpahakutakfahamlangsung apa yg cikgu ny ajaq!
dah la subj ny susah , dya ajaq x paham pulak . haiyh , harini kalau ikud , balik pkul 12.50 , hm , last class physic ny , x dak mknanya nak balik tepat 12.50 , 1.25 baru dya lepas balik . selfish gila dya ny , dya ingat mak pak kami x dak perasaan kod tunggu tngah panas terik kat luaq tu .
haie , nasib la aku paham dah pe-er' dya ny , aku abaq kat abah aku balik pkul 1.15 harini .
lpastu balik2 , makan , lpastu tngok tv , pappp ! terlenaaa pulak . sat sgt aku lena , lena pkul 2.45 , bngun pkul 3.05 . haha . x rasa apa . pastu bngun tidoq , p mndi , then keluaq p kedai tok aku . borink duk qumah . aku duk kt situ , pkul 5 baru aku balik haa , online .
online , haram x dak pa pun . so , pkul 6.30 , kejora&bintang , then habis tu , smyang maghrib
lpastu abah aku tunjuk la rupa laptop yg dah dya order tu , lawa la jugak . tapi wana hitam .
harga mencecah 5k . tapi harem xda webcam . bengong sungguh . x taw lg bila dpt laptop tu , esok lusa kod .
hm , lpastu kluaq p bli burger , mkan2 , tngok 999 . hehe . Gro ja bnyak . haha , deret tiap2 mnggu cerita pasal org jahat , pastu pendatang asing tnpa izin . haha .
haaa ,. lpastu online . ish ,  sumpah line terok sangat2 ! meluat gila . aku buad mcm2 kat broadband tuh . haram x berkesan pun , duk lembab tera tu jugak . bangang betoi ! give up nk online arh kalo cmny
hm , ngntuk dah , nk offline ( bencigilabangangdgnlinecelcom , grr FUCK !) babai :)